Sapnavimo augalas

Pradėjo Teroras, spalio 16, 2012, 19:41:34

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

2Pacas

Citata iš: Asasinas  vasario 24, 2013, 23:42:24
Tas sapnavimo augalas yra ramunėlių arbata. :)
Rimtai?

Martinax

Citata iš: 2Pacas  vasario 26, 2013, 18:46:45
Citata iš: Asasinas  vasario 24, 2013, 23:42:24
Tas sapnavimo augalas yra ramunėlių arbata. :)
Rimtai?


Ir ne tik ramūnėlės, dar valerijono šaknis, paprastasis ir kartusis kietis (pelynas) ir dar krūva visokių egzotiškų. Sąrašas http://dreamherbs.com/category/herbal-products/ ;   :D :D :D

2Pacas

#47
vasario 26, 2013, 19:46:38 Redagavimas: vasario 26, 2013, 19:52:40 by 2Pacas
Vo apie "Pelyna" cia biski,vaistinese galima jo nusipirkt.

Poveikis. Pelyno preparatai pasižymi tulžį varančiu, apetitą gerinančiu ir priešuždegiminiu poveikiu. Tuo pačiu gerina virškinimą, veikia spazmolitiškai ir migdančiai.

Indikacijos. Pelyno preparatai vartojami virškinimui gerinti sergant gastritu, kai sumažėjęs skrandžio sulčių rūgštingumas. Pelynu gali būti gydomas alkoholizmas. Išoriškai vartojamas gydant žaizdas, sumušimus, burnai skalauti.

Kontraindikacijos. Didesnėmis dozėmis pelyno preparatai nuodingi, o ilgalaikis vartojimas gali sukelti traukulius ir netgi psichikos sutrikimus. Todėl jų nepatartina vartoti ilgiau kaip 2 mėnesius. Nevartoti esant skrandžio ar žarnyno opoms, nėštumo metu.
Dar biski is Vikipedijos:

Šio augalas yra viena iš stipraus alkoholinio gėrimo - absento, tapusio bohemos simboliu, sudedamųjų dalių. Paplitęs mitas, jog absentas dėl pelynuose esančios medžiagos tujono sukelia haliucinacijas bei psichikos sutrikimus, tačiau tyrimai parodė, jog tujono koncentracija absente yra gerokai per maža tokiam poveikiui

.L.U.T.H.O.R.

Pelynas geras daiktas :D Jei skrandis streikuoja. Sako nepatartina vartoti ilgiau nei du mėnesius. Nors aš būdamas mažas naminio vartodavau kasdien po stiklinę. Nors naminis užpilas gal ne toks stiprus gaunas :D

TinSoldier

#49
kovo 05, 2013, 22:46:37 Redagavimas: kovo 05, 2013, 22:52:33 by TinSoldier
Citata iš: TinSoldier  vasario 18, 2013, 19:04:57
Artimiausiu metu ruošiuosi paragauti, parašysiu atsiliepimą po to.


Na, jei kam įdomu (ypač tiems, kurie per PM pasidomėjo plačiau), tai visai nieko nepajutau :) jaučiuosi pavargęs (tikriausiai todėl, kad po sporto salės), sunki galva (tikriausiai todėl, kad miego noriu). Kokios 5-10min. po sunaudojimo jaučiausi kaip lengvai lengvai žolės parūkęs. Bet čia 99.99proc., kad saviįtaiga buvo. (dabar praėjusios apie 2 valandos po sunaudojimo. per tiek laiko tikrai turėjo kažkas pasijusti)

Nebuvo nei pašalinio poveikio, kuris labai dažnas turėtų būti (pykinimas, vėmimas, skrandžio skausmai). Žodžiu, visai nieko :)

Sekantį kartą pabandysiu padidinti dozę ir kiek kitaip paruošti. Nes paruošimas užtrunka apie 2 dienas. Labai retai man pavyksta suplanuoti 2 dienas į priekį, kad turėčiau laisvo laiko ir galimybių. Tai gavosi, kad pasigaminau ir prastovėjo be darbo tas ekstraktas kurį laiką. Gal išsivedėjo kaip nors :?
Jei per kitą bandymą kas nors įdomesnio įvyks, pasidalinsiu :)

Strategas

Pasidubliuosiu - poveikiai ir manieji visiškai atitiko Tavuosius...
Aš Tau kalbėjau lygiai tokią pat tiesą...
?
Next try...

Benamis

TinSoldieri, o gal Lietuvoje tas dalykas tiesiog "apdorotas" importuojamas i Lietuva? Nes jeigu taip, tai tikriausiai ir padidinus 'doze' nieko nebus.

TinSoldier

Gali būti... Bet, kiek skaičiau apie jį (o skaičiau tikrai nemažai), niekur neaptikau, kad kur nors būtų sėklos, su pašalintu pagrindiniu chemikalu.

Tik kai kurie pramoniniai augintojai purškia sėklas nuodais - kad narkomanus supykintų. Tai, iškyla klausimas: kam nuodyti žmones purškiant sėklas, jei galima būtų tiesiog pašalinti psichodelinį poveikį?

Aišku, visko gali būti. Ir Strategas panašiai sakė, kad lietuvoje gali būti kitokios, nei, pvz, JAV.

Na, bet dar bent kartelį pabandysiu su didesne doze :)

la.benas

Daug iš tų augalų auga kiemuose... Pvz. artemisia absinthium, artemisia vulgaris, ar verbena officinalis esu matęs. Kitų lengva gauti, pvz. pogostemon cablin (pačiulis, mačiau pirkti eterinį aliejų), arba morning glory sėklos. Pastarosios ne su dreaming, bet turi poveikį. Į LSD panašų.

Aukštyn