Targeted justice

Pradėjo Skanutee, kovo 22, 2024, 23:02:29

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Skanutee

Citata iš: a.t.sielis  Vakar 20:23:05"Implantas" - tai gali būti metafora, kad tiesiog smegenyse (kurios iš esmės yra superkompiuteris), yra kažkokia "landa", per kurią tie ateiviai ar vaiduokliai gali lengviau prie to žmogaus prikibti.
Nepuola nei vaiduokliai nei anapusinės būtybės, nei ufo, nei implantų turiu, puola konkretūs fiziniai asmenys ir įrodymai faktiniai, ne hipotezės. Nepatyrus to asmeniškai sunku įsivaizduoti kad tai gali vykti iš tikrujų. Kalbam apie vykdomą Nusikaltimą, ne kažkokių antgamtinių jėgų įsikišimą. Kad suprast reikia turėt daug žinių ir supratimą kaip techniškai visa tai padaroma.

Skanutee

wat čia neblogai aprašyta

a.t.sielis

#17
Vakar 21:41:08 Redagavimas: Vakar 22:01:23 by a.t.sielis
Citata iš: Skanutee  Vakar 21:06:39puola konkretūs fiziniai asmenys
Kita versija: vaiduokliai jums pasąmoningai įteigė, kad jus persekioja fiziniai asmenys. Kad sukelti paranoją ir sumaištį.

Arba iš tikro buvo kažkokių priešų fizinių asmenų, bet tuo pat metu ir vaiduokliai apsėdo.

====

Nekalbant apie kieno nors konkrečius atvejus, turiu hipotezę kaip viskas gali vykti:

1. Žmogų apsėda vaiduokliai.
2. Žmogus ieško informacijos apie savo patiriamas problemas internete, randa ten "targeted individuals" vystomas teorijas ir hipotezes.
3. Vaiduokliai, kurie apsėdo tą žmogų, įsisavina visą tą informaciją apie "targeted individuals", kurią žmogus rado internete, ir tada pagal tą informaciją pudrina smegenis tam žmogui, taip jį visiškai supainiodami, ir išlaikydami apsėdimo būsenoje, kaip savo marionetę.

Žodžiu, gaunasi, kad "targeted individuals" teorijos ir hipotezės tarsi virusas pasklido ne tik žmonių tarpe, bet ir vaiduoklių tarpe.

Skanutee

Citata iš: a.t.sielis  Vakar 21:41:08Kita versija: vaiduokliai jums pasąmoningai įteigė, kad jus persekioja fiziniai asmenys. Kad sukelti paranoją ir sumaištį.

Žodžiu, gaunasi, kad "targeted individuals" teorijos ir hipotezės tarsi virusas pasklido ne tik žmonių tarpe, bet ir vaiduoklių tarpe.

Echo chambers versija jau prachekinta, kaip ir konsultacija su psichiatru... Bet ačiū už dėmesį

klajunas

Citata iš: a.t.sielis  Vakar 21:41:08vaiduokliai jums pasąmoningai įteigė
Tai, ką čia pateiki kaip "savo versiją" yra paprasčiausias temos sabotavimas. Kad psichotroninis teroras yra žmonių darbas daug įtikimesnė versija vien dėl to, kad žmogus ir jo technologijos - empirinis faktas, kurio įrodinėti nereikia, o vaiduoliai yra iš pasakų pasaulio, kuriais jokio reiškinio nepaaiškinsi įtikimiau, negu tuo, kas tikra ir įrodyta, žinoma empiriškai. Žmonės valdantys psichotroniką yra tik už horizonto, bet žinomi kaip tikri, o vaiduokliai yra už realybės ribų, kaip fantazijų kūriniai. Tad už horizonto racionaliau ieškoti tai, kas tikra, o ne kurti fantastines versijas. Tokios fantastinės versijos funkcionuoja daugiau kaip klaidinimas, kuris užmaskuoja tikrus kaltininkus. Tas, kas nori tikro išaišknimo, remiasi racionaliu įrodinėjimu ir racionaliomis versijomis. O kas stumia į mistiką, siekia klaidinti nežinančius arba nesusiorientavusius.

Citata iš: Skanutee  Vakar 20:47:24Na parašyčiau daugiau privačiai bet nežinau ar norit apie šitą dalyką kalbėt ir ar aktualu asmeniškai, kaip suprantu nuo jūsų jau atstojo, tai galbūt sukeliu nemalonius prisiminimus kuriuos reiktų pamiršt.
Pradinėse stadijose bendravimas gal ir gerai, bet dažniausiai žmogus per daug nori arba per daug tikisi, ko aš negaliu pasiūlyti. Negaliu išspręsti niekieno problemų ir neatradau jokių fantastinių gynybos priemonių. Kaip visa tai praėjau? Paprasčiausiai iškenčiau, atlaikiau - daugiau negaliu nieko patarti. Ilgalaikio teroro savybė, kad galiausiai poveikis tampa silpnesnis, jį nuima, bet prieš tai reikia praeiti tikrą pragarą. Tai mano patirtyje yra keli tokie, patys intensyviausi momentai, kai buvo pati apačia ir dugnas. Bet aš praėjau, nugalėjau ir tada poveikis buvo nuimtas arba išnyko. Tai ne kažkoks techninis metodas, bet valia, charakteris ir protas. Daugiau nieko. O tiek patarti ar pasiūlyti - labai mažai, nes visi nori magiškos piliulės, kuri nuimtų visas būsenas nieko nedarant. To negaliu pasiūlyti, o kai į mane kreipiasi kas nors, jie visi turi kaip tik tokį norą - gauti magišką priemonę, kuria jie išspręstų visas savo problemas. Tad kai atsakau, jog tokios priemonės neturiu, bendravimas nutrūksta ir netenka prasmės.

Aukštyn