Planuojama pirmoji žmogaus galvos transplantacija

Pradėjo Benamis, vasario 26, 2015, 14:13:11

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Supera

Kraujagysles sujungt jau nėra taip sunku,rankas, pirštus nupjautus prisiuva ir pan., bet vat kaip teisingai sujungt nugaros smegenis, tai yra stuburą, nes viena klaida ir negalės vaikščiot. Aišku dar priklausomai nuo atvejų,pvz.: tą galvą prisiūt prie naujo kūno gali, jei žmogus nevaikšto, bet būna taip, kad ta priežastis, kodėl jis nevaikšto yra ne stuburo trauma, o pačiose smegenyse slypi.

Glow

Prisiuti gal ir prisius, bet tikrai nefunkcionuos taip kaip turetu. Juk ir dabar pilna zmoniu vezimeliuose su kunu, taciau negalinciu jo valdyti. Be to, kitas klausimas, kaip negyvo donoro kuna vel prikels, ta prasme vel privers sirdi plakt, kvepuot ir pan. Na ir keisciausiai skamba donoro kunai. Sveika gera kuna vargu ar pavyks gaut, juk zmones mirsta ne siaip is lempos.

Supera

@Glow geras pastebėjimas, reiktų kad donoras kaip ir gyvas būtų kol jam naują galvą prisiūs O_O nebent koks nors užšaldymas, bet tada irgi problemos.

RoxiO

Man kažkaip mažoka informacijos ir viskas labai pseudo-moksliškai atrodo. Niekas negali neuronų nukirstų sujungti, o čia paims ir galvą pakeis :D

.L.U.T.H.O.R.

Gali sujungti, tik gal ne tokiam lygyje, kai visiškai viską ir dar naują galvą. Kaip rašo straipsnyje , tarkim čia yra net keli būdai, kaip tai galėtų būti sujungta viskas, bet kiek tai veiksminga, parodys laikas. Ir šiaip planuoja dar po dviejų metų, tai gal kas ir pasikeis. O jei ir nepavyks ta operacija, tai manau pasimokys iš to vistiek.

Aukštyn