Inkognito implantas

Pradėjo inkognito, lapkričio 29, 2013, 21:33:07

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

ajolu

o aš perskaičiau Inkognito visą istoriją ir pilnai tikiu, kas ten parašyta. Na bent jau tas faktas, kad jūs buvote pagrobtas, tai įtikinamas. Pažįstu pora, kurie kontaktuoja su ateiviais...
Tie implamtai yra rimtas reikalas. Žinau, kad juos kiša ne tik į fizinį kūna bet ir subtilųjį, kuriuos atrasti, o juo labiau pašalinti nėra taip lengva. Dauguma politikų jau su tokiais vaikšto užprogramuoti atitinkamomis programomis...
Be to pilna egzoterinių knygų, parašytų kontaktuotojų, kur labai aiškiai rašo, kad prašyk implanto ir tau jis bus duotas. Bet tai spąstai...


2Pacas

#47
gruodžio 19, 2013, 16:41:56 Redagavimas: gruodžio 19, 2013, 16:47:05 by 2Pacas
Mm, Mariau...Vel tu su tuo savo sarkazmeliu ir izeidinejimu(kaip ir sakiau tik tiek tesugebi).Viskam yra ribos,tikrai kartais elgiesi kaip mazas vaikas.O juk sakei kad tau berods +30,nepanasu.


Marius

#48
gruodžio 19, 2013, 16:58:23 Redagavimas: gruodžio 19, 2013, 16:59:54 by Marius
Tu man paaiškink,kaip šitais linkais kažką yžeidžiau? ar viskas kas paneigia inkokgnito žodžius dabar bus vadinama ižeidimais?

tu aplomai bent žiurėjai,kas tuose linkuose?.

inkognito

Jeigu kas įdėmiai pažiūrėjote Mariaus atsiūstą linką,ai tur būt pastebėjote kad megnetukas po oda lengvai pritraukia savaržėlę,o dabar atkreipkite mano atsiūstą video ir ten pamatysite kad labai stiprus Neodimio magnetas traukiamas tik vos vos,o tai dar kartą įrodo, kad esantis svetimkūnis-implantas yra tikras ir turi kokį magnetizmą koks ir turi būti klasikiniam implantui nuo  nežemiškų civilizacijų, Juk tai mikro kompiuteris,turintis savyje tik mažą dalelę ferito o ne geležies atplaiša, kuri tikrai stipriai būtų traukiama tokio kaip parodytame  video magneto. Tai yra realus įrodymas  mano teiginių. Aišku tiems kas turi smegenų ir ateina į forumą diskutuoti, o ne tyčiotis iš diskusijų dalyvių.

TinSoldier

#50
gruodžio 20, 2013, 10:20:07 Redagavimas: gruodžio 20, 2013, 10:22:27 by TinSoldier
Aš toli gražu ne elektrikas, ir nieko panašaus į tai, todėl nežinau kiek racijos mano klausimas turės.

Jei ten yra mikrochip'as, mažas kompiuteriukas, dar net su signalu kažkokiu, - ar nėra prietaiso, kuriuo galima būtų aptikti tam tikro tipo, ir kažkokio dažnio signalus? Pavyzdžiui, kad ir su mažu radijo imtuvu ant 'tuščių' dažnių ieškoti kažkokių trukdžių priglaudus :))))

Aš čia neprašau įrodinėti, ir nesakau, kad tai (ar kažkas panašaus) būtų įrodymas. Jei atvirai, man jau visai nebeįdomu tie įrodinėjimai ir pan.. Bet įdomu, ar teoriškai turėtų būti galima aptikti kažkokių signalų/bangų skleidimą?

inkognito

Greičiausiai turėtų,bet pats tokių galimybių patikrinti neturiu,todėl ir nerašau apie tai ko gerai nežinau.Na jeigu užsiimtų kokie nors rimti žmonės, o ne forumo troliai būtų galima ir pabandyti patyrinėti stipriau,juo labiau kad pas mane yra dar pakaušio srityje po kaulu yra  dvi kvadratinės  labai didelės plokštelės maždaug 2x2 cm viena o kita maždaug 1x1 cm nutolę viena nuo kitos per 3 cm ir sujungtos kažkokiu siūleliu ar laideliu,gerai neįžiūrėjau rentgeno nuotraukoje.Ji buvo nelabai didelio formato. Be to kažkas dar yra ir nugaros srityje netoli stuburo, aerouoste tikrintojas su rankiniu prietaisu rado net keletą cypiančių vietų. Bet kur ir kas yra ten gerai nežinau, nes nesityriau.O tuos kur čia rašau,- mačiau savo akimis.

prancuzas

Labas inkognito, žinau tavo istoriją du metus ir stebiu jos raidą forumuose bei kitų žmonių reakcijas. Gaila tų žmonių kurie galvoja kad yra visažiniai, daro sau meškos paslaugą. Žinau, nes pats toks buvau :) Buvau paklydęs gyvenimo kely, pasidaviau televizijos ir supuvusios visuomenės dalies įtakai. Bet dėka geros vaikystės ir tėvu suteiktiem pagrindam grįžau i vežes. Posakis "žinau, kad nieko nežinau" man tiko.

Tiem kas peikia inkognito, nebūkit naivūs. Pasigaunat vieną istoriją ir bandot sutapatint sutom žiniom kurias "žinot". Pabandykit pasiknist daugiau internete, nebent aišku nemokat nei vienos užsienio kalbos, čia jau patys kalti. Nors jau pilna vertimų į lietuvių kalbą. Patikrinkit ar toks atvejis vienintelis pasaulyje, youtube pilna liudininkų pasakojimų, atskirų tinklapių. Daug išleista knygu.

Dabar kai pagalvoju an kiek esam naivūs, kad tikim viskuo aklai nepatikrindami informacijos kokybės ir šaltiniu. Man liūdniausia, kad nežinom kas tokie esam ir kur keliaujam. Istorijos ir biologijos vadovėliai toli gražu neatspindi žmonių istorijos bei sandaros. Galvojam kad per žinias rodoma informacija tiksli ir neiškraipyta.

Dėl implantų, mačiau kelis video kur rodoma iš žmonių išimti implantai, daktarai pasakoja ką apie juos mano.Nustato kad skleidžia magnetines bangas. Pripažįsta kad nežemiškos kilmės ir tuo pasibaigia, nes neturi prietaisų kuriais galėtų prisijungti prie jų ir ištirti kam jie skirti tiksliai.  Plius tokia informacija nepakliūna į redakcijas ar žinių tarnybas, o jei pakliūna nepaviešina. Tie implantai gali buti kristalai, metalai su judančiomis galūnėmis ir t.t.

Suprantu kad mano žodžiai gali pasirodyti kaip kliedesiai, bet nevisi moka gražiai parašyti susikaupusias mintis :D

Calibrae277

Kokia zmoniu reakcija kituose forumuose?
Ar tik pasirodei ir iskart dingsi?

prancuzas

Vieni supranta kiti ne.

Calibrae277

nu joa as irgi nelinkes 100proc tiketi bet taip pat nelinkes ir netiket, visgi zinai kaip aplink tiek daug visko klaidinancio, nesakau kad jis meluoja bet nesakau kad ir nemeluoja nes na visko gali but daug ka galima papasakoti bet pasakojimai gali but realus ir isgalvoti nu zdz minti manau supratai

nereikalinga

ne gali būt,o taip ir yra.Daugiau prikurta yra, (aš ne apie šią istoriją) nei realių istorijų yra.

Calibrae277

ne mes autoriai tai ir nesuzinosim ju tikrumo:)

Raganius

Jo(inkognito) užduotis skleisti informacija, taigi ar jūs tikite ar netikite jam nesvarbu  ;)

Calibrae277

Tai aisku kad jam vienodai bet kartais manau jis supiksta kai juo netiki :)

Aukštyn