Praktikų potyris ir maginis dienoraštis

Pradėjo Melekh, balandžio 18, 2014, 18:31:17

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Melekh

Gal kas iš čia esančių  praktikomis užsiiminėjate? Registruojate savo potyrius iškilusias mintis/susivokimus magiškam dienoraštyje? Kaip sekasi rašyti dienoraštį?

Kas praktikuojat, siūlau pasidalinti, pradėsiu nuo savęs:

2014.02.08 Baimė kartais pereina į technikos įrenginius. Meditavau 10 minučių. Vizualizavau virš manęs esantį skritulį. Neutralus dalykas pasirinktas, kad sukeltų kuo mažiau asociacijų ir blaškymų. Dirbame viską iš naujo. Tikrinamės kasdien. Grįžtame prie pradų. Kiekvieną dieną. Kaip medis kasdien geria vandenį per šaknis, kad ir koks jis didelis bebūtų, vis tiek prieš mirtį tą patį darys.

2014.02.09

15:00 Meditavau. Kvėpavimo pratimus bei pasitikrinau, ar vis dar gebu susitelkti į vieną objektą. Kaip ir pavykdavo, bet ateidavo susivokimai, kaip „vat štai kaip reikia tikrinti status quo" „niekur nepabėgsi nuo elementarių dalykų" „kiekvienas savarankiškas žingsnis atrodo lyg negrabus mažo vaiko griūvimas ant žemės" Bet ir tai reikia praeiti.

Atliekant LBRP net neišlaukus pabaigos, atėjo klausimai ar gerai darau, ar efektas bus. Atrodė lyg ir nieko nevyksta, bet vos tik užbaigus sakyti žodį „Amen" rezultatas pasijautė. Viską pradėjau lyg ir atlikinėti su kažkokiu viduje esančiu kanonu, kuris lyg ir modeliuoja viską.

Lai būna šviesa. Fiat lux frazė mintyse užsižiebė beuždegant žvakę.

Atlikus enochiano peržiūrą(scrying), užsimerkęs nesugebėjau jpamatyti jokių vizijų.   Prisiminau, jog rekomenduojama atlikinėti kai yra prieblanda, o aš atlikinėjau dienos metu. Pabandžiau akimis užsidengti užmerktų akių vokus ir atsirado visiška šviesa. Akių vokai ne visiškai blokuoja šviesą, per plona oda. Pamačius stipresnę tamsą, atsivėrė nuostabaus grožio miškas, o netoliese mažas ežeriukas su ypač tyru vandeniu. Aš atsigeriu to vandens ir jaučiu jo šaltį bei gaivumą. Toliau paėjus, pamatau, jog neaiškios gyvatės juda link manęs. Aš išsigąstu ir nubėgu iki sausumos. Dvi gyvatės atšliaužė iki manęs. Pradėjo mane gąsdinti, bandyti įkasti. Aš sakau, kas jus?  Atsako, atėjom tavęs pažinti.  Aš sakau, jog pats save pažįstu. Gyvatės provokuoja, „ar tikrai?" Atsakau, jog bent jau bandau ir kažkas gaunasi. Gyvatės pradeda kąsti, aš ignoruoju skausmą, nors ir jos žino, kad man skauda.  Aš nueinu ir nieko daugiau pažymėtino nepatiriu.
Prieš visus darbus ištraukiau taro kortą be jokios intencijos ar klausimo, tiesiog. Nežiūrėdamas ištraukiau, o kai padariau viską, pamačiau, jog tai Šventikės korta. Atskleidžia kur esu užstrigęs.




Benamis

Uzsiiminet tai uzsiimineja, bet pirma karta perskaiciau tokiu praktiku dienorasti. Nors pats magija neuzsiemu, buvo idomu paskaityti. Nuo manes + :)

Master

Tiesa, labai gera tema užvesta.
Gaila, kad aš savo užrašus vedu nereguliariai ir popieriuje (kas reiškia, kad jie išsimėto)
Bet kai apsitvarkysiu, susirasiu ir susidėliosiu užrašus, būtinai pasidalysiu (ilgokai dirbau su invokacija)
Chm... priminė, kad ir man reiktų pradėti dirbti su scrying. Buvau apleidus, nes ganėtinai daug praktikos ir laiko reikalauja.
Ech... paskutinioji patirtis super.. (:

Rotting.Christ

PROBLEMA. Per daug suaktyvinta trečia akis ir dantianis, nuo ko jautėsi fizinis diskomfortas.

EFEKTAS. Padidėjo intuicija, kiekvieną naktį sąmoningi sapnai ir diskomfortas, pastovus, einantis iki fizinio skausmo. Problemos užmiegant - vis meta į vibracijas, lyg prieš AP kelionę.

SPRENDIMAS. Iš "ieškančio" savęs fazės liko daug žinių, po trumpos meditacijos prisiminiau apie mudras čakrų balansavimui. Gavosi atvirkščias kundalini principas - leisti gyvatę žemyn, o ne aukštyn. Keletas dienų ir viskas tvarkoje tiek fiziniame plane, tiek energetiniame. Padidėjo praktikų efektyvumas, fizinis našumas.

REZULTATAS. Neapykanta lenkams niekur nedingo.





Master

Užsivedžiau savo "dienoraštį". Yeaj...  Jau seniai laikas buvo (:

Rotting.Christ

Ir ką ten rašai? xD

Aukštyn