Kaip pamiršti savo buvusią?

Pradėjo modziukas, balandžio 14, 2017, 13:10:57

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Rugilyteee60

Citata iš: Simon202  liepos 27, 2017, 18:41:45Man tas pats. O kaip neprisimint, kai tesiog lyguistai nuo ryto iki vakaro mylimasis mintyse? Gal kas bandete pamirsimo magija? Ar padejo? Jauciuosi, kaip uzkereta. Nenormalu... o gal temose yra kokie uzkerejimo pozymiai meiles? Nes jauciuosi, kaip maniake...
pas mane ta pati situacija, jauciuosi kaip uzkereta ir nežinau ką su tuo daryt, grysti žinau kad nebe noriu, susigrąžinti irgi ne o iš minčių ne išlenda.

Karolina1989

Kai išėjo žmogus kuri aš myliu vis dar praėjus metam pirmu 4 mėnesių aš negaliu atsiminti.. Gyvenau kažkokiam kosmare.. Aš kaip šuniukas jaučiausi kur eidavau visur ji mačiau girdėjau ir užuodžiau.. Ir niekas nesikeičia metai ji sapnuoju kas naktį beveik.. Vis dar gyvenu juo.. Nors jis ir turi kitą drauge..

tadasas99

Truputis realios magijos is gyvenimiskos patirties.
 
  Gyvenimas kaip kortu zaidimas (pavyzdi kiekvienas sau priimtinesni turetu pasirinkti), tarkim 4 zaidejai iassidalino kortas tarkim dviems zaidejams jos vienodai nepalankios, vienas pradejo depresuot kad cia garantuotas pralaimejimas, jis demonstruoja nora mesti kortas ir dalyt is naujo, kitas be didesniu emociju galvoje kuria zaidimo strategija kaip suzaisti su turimom kortom.

 Moralas, gyvenimas nera tiesi upe, gyvenime pilna vingiu, netekciu o savijauta priklauso nuo jusu paciu poziurio i situacija.
 
 Analogas neseniai palaidojome artima zmogu, buvo daug asaru, depresiju, nerviniu priepuoliu, as stebejau zmones ir nesupratau kodel jie save taip gzrauzia, jei jie religingi tiki sielomis ir pan, tai tada jie grauzdami save skaudina mirusiji, savigrauza jiems patiems irgi nepadeda, gyvenimas nesibaige, tik pasikeite, aisku zmogaus truksta bet yra kiti zmones kuriems musu reikia todel gyventi reikes be to zmogaus, bet gyventi reikes, ir kad neliudinti kitu artimuju, negalima panirti i kazkokias depresijas, uzsidaruyti, reikia dziaugtis gyvenimu tam kad jei as laimingas tai ir aartimieji dziaugsis.
 Prie temos apie mylimuosius, nepamirsit, nereikia pamirsti, reikia suprasti kad santykiai pasikeite, gyvenimas pasisuko kita vaga, ir reikia zaisti su tokiom kortom kurios ispuole.
 As visdar pamenu visas buvusias, ir tuos siltus jausmus, bet tai man ne inkaras, tai galbut bagazas palepeje

Aukštyn