Meilė, seilė, ššš ir t.t.

Pradėjo illuminati, lapkričio 22, 2016, 16:28:00

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

illuminati

Žmonės ieško būdų kaip prisišaukt meilę, kaip priverst kitą žmogų tave mylėt ir t.t.
Bet ką daryt, kai ta meilė vienpusė, kai negali turėt žmogaus, kurį myli?.. Kai viskas atrodytų nesudėtinga su visom, bet tik ne su TA.. Tai yra, ką daryt, kad nebejausčiau nieko būtent tam žmogui?
 Būnant su kitom mintys vien apie ją, žudant laiką - mintys vien apie ją, bandant pabėgt, už tūkstančių kilometrų kitam Europos pakraštį - mintys vien apie ją.  Laikas sakysit, laikas - niekuo nepadeda. Atstumas? Nė velnio... Minčių nukreipimas kažkokių sau išsikeltų tikslų link - saviapgaulė.
Kuo toliau darausi ciniškas, piktas, draugų ir aplinkinių nuomone kažkur "išėjęs"..

Kai logiškos priemonės nepadeda, gal, brangūs anomaliečiai, mestelsit kokią idėją už sveiko proto ir logikos ribų, kaip pamiršt tą žmogų?

Creative

#1
lapkričio 22, 2016, 17:36:58 Redagavimas: lapkričio 22, 2016, 17:38:30 by Creative
Kiekviena sykį kai ją prisiminsi palinkėk laimės, meilės, džiaugsmo ir sveikatos, ir taip kiekvieną sykį nuoširdžiai. Nutrauk nuo savęs ir tik tada palinkėk nuoširdžiai.

P.s.: meilės su kitu.

illuminati

Be galo sunku įsivaizduot ją su kitu, žinau tai kvaila, bet ji tarsi idealas, kurio laikausi įsikibęs, tikrai teko sutikt gražesnių, charizmatiškesnių, įdomesnių, bet... tiesig bet.

a.t.sielis

#3
lapkričio 22, 2016, 18:21:41 Redagavimas: lapkričio 22, 2016, 18:23:47 by a.t.sielis
Nieko mistiško nepasiūlysiu.

Tiesiog išnagrinėk sau klausimą: kas yra žmogus?

Kokie elementai sudaro žmogų? Iš ko sudarytas fizinis kūnas, kaip veikia žmogaus psichologinis vidus?

Kiek trunka žmogaus gyvenimas? Ar yra jame kažko neišnykstančio, pabaigoje?


paragraf 78

Citata iš: illuminati  lapkričio 22, 2016, 16:28:00Kai logiškos priemonės nepadeda, gal, brangūs anomaliečiai, mestelsit kokią idėją už sveiko proto ir logikos ribų, kaip pamiršt tą žmogų?
Paprastai padeda kito žmogaus susiradimas ir pasinėrimas į santykį su juo.

idenmeyou

Tai ko negali turėti turi išmokti paleisti.

Vienintelė taisyklė, kuri leis tau toliau gyventi, visos kitos mintys tik gadins tau gyvenimą.

Dvidešimt Trys

Paprasčiausia, bet brangiausia priemonė, tai atsisakyti visokeriopų jausmų, patapti dalinai robotu žmogaus kūne a.k. sakant sugebėti kontroliuoti bet kokius jausmus, kiekvieną kart kai pagalvoji apie ją, iškart vyti šalin mintis, trint lauk tiesiog, laikui bėgat priprasi ir vis lengviau bus tai daryti, bet tai kaip sakiau brangi priemonė, nes mes prisirišę prie minčių ir jausmų ir bet koks jų kontroliavimas tik dar labiau daugina mintis ir suintensyvina jas, bet jei taip nuolat darysi, priprasi. Čia tuo atveju, jeigu jau visiškai nepakenčiamai persekioja tave tos mintys apie ją ir tik tuo atveju jei jau nusprendei pats, kad nori pašalinti mintis apie ją ir ištrinti ją pačią iš savo gyvenimo. Be to, labai pritariu Creative, taip pat geriausias metodas, jei kiekvieną kart taip darysi, nuo to tik geriau bus, reikia atsisakyti prisirišimo, tik tada atrasi gilesnį suvokimą, kai atsisakysi prisirišimo prie jos, prie minčių apie ją, tik tada realiai galėsi suprasti ar tikrai nori atsisakyt viso to, kas susiją su ja.

D....a

#7
gruodžio 02, 2016, 14:35:09 Redagavimas: gruodžio 02, 2016, 14:37:27 by D....a
sweiki sako kad bet koks meiles ritualas tai zingsnis pries Dievo valia. bet jai tavo santykiai jausmai ir mylimas buvo nuziuretas nukalbetas paweiktas magijos ar pradejo abejoti savo jausmais tau, del magijos ritualo kito zmogaus. jai tavo santykiai subirejo ne del to kad jis ar tu to norejai. jai tai nutiko del to kad kazkas norejo jog issiskirtume ? ar tada yra teisinga susigrazinti mylimaji per magijos ritualus? ar yra magija kuri nepakenktu nei jam nei man bet ji sugrazintu nes jis pasiklydo jausmuose ne savo noru? ka patartumete? kaip ji susigrazinti kaip nuimti nuo jo tuos kerus ar nuziurejima?

Anina

Illuminati, sveiki! Tai, ką jūs aprašot, yra ne meilė, o emocinė priklausomybė. Magijoj tai dar vadinama destruktyviais energetiniais saitais, prisirišimais.
Atsikratyt to galima įvairiai, bet pirmiausia ir, manau, naudinga  ateičiai, būtų šiek tiek užsiimti savianalize. Atsakykit sau, ar tikrai ta mergina tokia ideali? Prisiminkite visus su ja susijusius faktus. Tikrai, atrasite ne vien idealumą ir gėrį. Dar atsakykit sau, kodėl jūs norit būtent tos, kuri jūsų nemyli? Jums patinka kankintis? O gal jums lengviau mylėt iliuziją, negu realų žmogų? Kodėl?
 Ir kaip jūs apskritai įsivaizduojat meilės santykius savo gyvenime?
 Dar atkreipčiau dėmesį į jūsų savivertę, savigarbą ir ... pyktį. Paieškokit fizinių, niekam nekenksmingų būdų jį išliet, kad atsikratytumėt ir neėstumėt savęs.

Na, o dar yra įvairių dvasinių praktikų saitams nukirsti, galima rast internete įv.pratimų. Pvz. Galima tą žmogų savo vaizduotėje įsodint į laivą, atsisveikint su juo ir stebėt, kaip jis nuplaukia ir pranyksta už horizonto. Pratimą daryt tiek kartų ir tol, kol atsiranda lengvumo jausmas, lyg akmuo nuo širdies nukristų.

Anina

D...a, laba!
Ar jūs esat tikra, kad prieš jūsų mylimąjį buvo atlikti maginiai veiksmai? Jei yra rimti įtarimai, reikia daryti diagnozę pas specialistus               ( magus) ir nuimti negatyvią programą. Pačiai kažką daryt ir užsiimt saviveikla nepatarčiau, mat pasekmės gali būti sunkios.

illuminati

#10
gruodžio 04, 2016, 19:28:07 Redagavimas: gruodžio 04, 2016, 19:32:44 by illuminati
Anina, iš esmės teisingi pastebėjimai, kad tai ne meilė, o kažkokia iškreipta prisirišimo forma. Žinoma nepasiekiau ir viliuosi niekuomet nepasiekt vieno buvusio (o gal ir esamo) forumiečio lygio...
Idealumas - idealių žmonių nėra, bet arti susikurto idealo - taip. Suvokiu, kad tą idealą turėti nėra nei gerai, nei protinga, juo lab, kad savo aplinkoje ir ne tik, nepastebiu, o ko gero ir nenoriu pastebėti daug šaunių žmonių(merginų). O tuo savo ciniškumu ir užsisklendimu ir atbaidau.

Mylėti iliuziją lengviau nei žmogų... Taip. Panaši mintis buvo atėjus - ta tikra, ar įsikalbėta "meilė" tarsi apsaugo nuo kitų santykių kūrimo, galimos nelaimingos jų baigties, ar atstūmimo, o tai veda prie (ar greičiau kyla iš) perdėtos savimeilės, krūvos baimių, kompleksų ir tt, kuriuos realiaime gyvenime vietoj to, kad įveikt išmokau neblogai maskuot (na bent jau pačiam taip atrodo).

Teisybės dėlei, jau nebeatskiriu, kada čia tikrasis aš, kada užsidėta kaukė bei kiek skirtingų "Manęs" variantų yra išvis.

Kaip įsivaizduoju sąntykius savo gyvenime? Na smagu būtų turėti vergę Izaurą... (juokauju žinoma), o realiai tai idealiausia būtų čigonė pakeleivė, nenorinti sėslaus gyvenimo, vieną dieną čia, kitą ten...
Apibendrintai gyvenime, ne partnerės, kompanjonės, bet pakeleivės. Esu šeimos žmogus, tik gal tą šeimą įsivaizduoju kiek kitaip nei dauguma, ji neturi būt kliuvinys gyvent gyvenimą, kokio nori, bet kaip tik tokio gyvenimo dalis.

Savivertė eina koja kojon su savimeile... Sudėtingas klausimas - pats save maišau su purvais, tarsi gėdijuosi savęs, bet tegul tik kažkas kitas mane nuvertina... Nudirsiu gyvam odą... :D

Pykitis viena iš priemonių neužgesti gyvenimo varikliukui... Juk kai nebelieka nieko daugiau, pyktis vis dar čia. Ir nemanau, kad pyktis yra blogas dalykas, priešingai gan nebloga varomoji jėga, jėgų šaltinis, tik jo nukreipimas ir valdymas kiek sudėtingesnis, nei kažko pozityvaus.




Anina

Illuminati, manau, jūsų raktinė mintis, į kurią reiktų atkreipt dėmesį : " ta tikra, ar įsikalbėta "meilė" tarsi apsaugo nuo kitų santykių kūrimo, galimos nelaimingos jų baigties, ar atstūmimo...". Tai jau skamba kaip sielos programa. Kol bijosite atstūmimo ir visų kitų, su šiuo nemaloniu faktu susijusių jausmų bei reakcijų , tol jus persekios panašios situacijos.
Galima į tokią istoriją kaip "meilė be atsako" pažiūrėt atmestinai ar pasijuokti, nurašant tai į sentimentus ir pan. Bet galima per tai įžvelgti gerą nuorodą į savo paties tobulėjimą. Jei rasit noro ir užsispyrimo, galit tokį gyvenimo išbandymą praeit sėkmingai, atrast ir pastiprint savo silpnesnes vietas, pasidaryt geras išvadas ir ateity turėt jau brandesnius santykius, lygiaverčius, pagarbius, kuriuose galima nebijoti būt savimi ir pasitikėt savo mylimuoju, kuris neatstums dėl smulkmenos :)

elteide

suteik savo iliuzinei neigiamu atspalviu, geriau pagalvok kaip kaip ji kramto nagus, krapsto nosi, nusisneka, vagiliauja ir pan. ;]

Supernatural

Kad išmesti žmogų iš minčių
(Ritualas atliekamas tik per pilnatį)

Paimkite geltoną bet kokios vertės monetą, pridėkite prie širdies ir sukalbėkite: " Iš širdies išeik, iš akių išnyk, valią grąžink..išeik amžinai…"

Monetą išmesti ten, kur niekada negalėtų pakliūti atgal.

Užkeikimas  slavų, todėl tariamas turi būti rusiškai.
Kas naudojo - po kelių dienų jau sakė, kad kaip ir padėjo neblogai.

tadasas99

Matai @illuminati (nzn tavo amziaus), gyvenime pasitaiko zmoniu kurie mums kazkuo  issiskiria is kitu, tos tavo issakytos mintys jos niekur nedings, joms dingti as zinau tik viena buda, myleti ir netekti, t.y. Bendrauti artimiau ir atrasti kazka kas tau pasirodys purvina  negrazu ir pakeis tavo susizavejimo jausmus i antipatija, bet as nzn ar zmogui patarineciau tai daryti, nors ir nedaryti  nekazkoks patarimas.
 Mylesi ir neteksi tas zmogus taps mases dalis, tau visiskai neidomus, ir emocijos nurims, nedarysi nieko po 10-15-20 metu prisimines ta zmogu tau kazkur kampelyje uzsilike prabus jausmai, tu dziaugsiesi kad ja pazinojei, ji nebus mases dalis, ji bus kazkas ypatingo is praeities, manau visi kazka tokio brangaus turime kam neisdrysome nieko pasisakyti.
 Kita vertus viena is tu kurioms isdrysi kazka pasakyti taps dalimi gyvenimo, su ja bus paprasta, lengva bendrauti, bet po 20m lengvumo tu prisiminsi ta kuriai nrisdrysai pasakyti, tu nezinosi kaip butu buve jei butu buve, bet atmintyje ji liks tokia kokia matai siandiena is salies, idealas. Kitu myletu ir prarastu tu ir  vardus gali pamirsti bet tos vienos nepamirsi.
 

Aukštyn