Būrėjos

Pradėjo Neisha, spalio 01, 2012, 20:45:19

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Neisha

Peržiūrėjau, tai tokios temos lyg ir nebuvo.. :)
Įdomu sužinoti jūsų nuomonę apie būrėjas. Ar tikit, kad jos iš tiesų turi tam tikrų antgamtinių sugebėjimų, ar manot, kad jos tiesiog apsišaukėlės?

Pačiai porą kartų teko lankytis pas būrėjas, įdomumo dėlei. Pirmoji labai teisingai apibūdino mane, mano praeitį (pasakė tokių dalykų, kurių pašaliniai žmonės nežino ir jų paprasčiausiai neįmanoma atspėti), o kas laukia ateity ir ar tai išsipildys - bus matyt :) kitos dvi paliko ne tokį gerą įspūdį, bet po dalelę tiesos taip pat buvo.

.L.U.T.H.O.R.

Dalį tiesos visuomet gali pasakyti. Gal pirmąjai tiesiog pasisekė? :D

Neisha

Tada pavydžiu, kad sėkmė ją lydi :D tą kartą pas būrėją ėjom dviese - aš ir mano kambariokė. Kambariokei išpranašavo, kad paskutinėmis liepos dienomis nutiks kažkas labai reikšmingo, kas bus susiję su ja ir jos vaikinu. Liepos gale jis jai pasipiršo :D

.L.U.T.H.O.R.


Neisha

Stiklo rutuliu ir varno kojom :D juokauju, Taro kortomis būrė :)

paragraf 78

Mano senelis buvo kaimo burtininkas. Bet šiaip dauguma būrėjų yra apsišaukėliai, labai gerai gebantys manipuliuoti žmogaus psichologija. Gal iš 100 būrėjų atsiranda koks 1 ar 2 tikri, kiti šarlatanai.

Dovilė

Iš tiesų Lietuvoje rasti tikrą būrėją yra labai sunku. Nebent bobulytės, čigonės kur kaimukuose. Ir paprastai jos nelupa pinigų. Joms užtenka "kiek negaila". O apie miestietes "būrėjas" tai geriau net nekalbėti. Apsišaukėlės, aferistės labai gerai išmanančios žmonių tipą, "nuskaitančios" informaciją pagal kūno kalbą, išvaizdą. Daug ką išvilioja gudriais klausimais. Nieko jos išburti negali, nes neturi galių, - nesugeba.

Master

Reiktų anomalijoje tokį projekčiuką padaryti. (Čia Paragrafas kažkada siūlė paranormalius reiškinius tirti... Druwis apleistuose namuose lankytis)... Aš siūlyčiau būrėjas testuoti :D
Dar puslapyje padaryti žemėlapiuką su atsiliepimais. Būtų super :) (Just saying )

Benamis

Citata iš: Master  liepos 17, 2014, 17:02:42
Dar puslapyje padaryti žemėlapiuką su atsiliepimais. Būtų super :) (Just saying )


Tikrai gera ideja ::)

zoza_lola_lucifer

Net žemė sudrebėjo, nuo specialistų kiekio, kas ką tikrinti gali.

Supera

Dauguma tų populiarių būrėjų tai pačios viską iškamantinėja ir ant galo suvarto, kad jos čia viską pačios pamatė.

Bet pavyzdžiui, tikrai yra kad kortos parodo. Mano močiutė su paprastom kortom papasakoja, ne detaliai viską, kaip kokiam CV, bet nusako, kad pvz. turėsi reikalų valstybinėse įstaigose, pasiseks kažkas, didelė laimė arba kokios daug maž išvaizdos žmogaus vengt, nes blogo linki ir panašiai. Aišku reikia, kad su tom kortom nebūtų lošiami žaidimai (nes paprasčiausias kortas naudoja, ir jei jas naudoji kitom paskirtim tai klaidingai rodo.) ir reikia ne visos kaladės. Galima už žmogų mest arba duoda perkelt kortas pačiam, ir jei gerai atsimenu reikia kelt dešine, jei pats apie save, o kaire jei už kitą asmenį.

paragraf 78

Citata iš: Supera  liepos 17, 2014, 21:58:14
Dauguma tų populiarių būrėjų tai pačios viską iškamantinėja ir ant galo suvarto, kad jos čia viską pačios pamatė.


Šis metodas vadinamas šaltuoju/karštuoju skaitymu. Jį dažnai naudoja visokie būrėjai ir mediumai, labai gerai praverčia ir psichologo/psichiatro darbe.

O atsakant zoza_lola_lucifer atskirti sukčių nuo tikro būrėjo gana lengva, tereiki žinoti kur žiūrėti

.L.U.T.H.O.R.

Kaip tik dabar skaitau knygą apie face reading :D pasirodo iš veido bruožų daug ką galima nuskaityti O.O

paragraf 78

Geras psichologas išties gali eiti uždarbiauti burdamas :)

stebetoja

Kas dėl būrėjų išklausinėjimo... o kodėl besiburiantieji atsakinėja į klausimus? gi jos turėtų viską žinot.. juk nesunku į kiekvieną klausimą atsakyti "nežinau" arba "tai jūs ir pasakykit :) vat ir pasimatys tada visas aiškiaregiškumas :)

Aukštyn