LOGIN 2012

Pradėjo RoxiO, balandžio 08, 2012, 11:51:34

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

RoxiO

http://www.part.lt/perziura/e9612754ce9eba8770e9932fa4763a11409.png][IMG]http://www.part.lt/img/e9612754ce9eba8770e9932fa4763a11409.png[/img][/URL]

Siūlau užregistruoti Anomalija.lt Lietuvos interneto projektų nominacijų ir apdovanojimų tinklapyje - Login.lt. Manau jūs turite šansų laimėti. :) Praneškite jei užsiregistruosite, būtinai prabalsuosime. :) (Ši žinutė buvo skirta anomalija.lt administracijai).

Benamis

Kaip pastebejau jau berods vakar jie uzsiregistravo ten: http://www.login.lt/apdovanojimai/nominacijos?id=764 (yra baneris pagrindiniame anomalijos puslapyje) :)

CitataGeriausia lietuviška svetainė apie paranormalius reiškinius.


Cia zinoma drasiai jie cia parase ;D :D Bet jeigu ir rimtai, tai net nezinau ar siuo metu LT yra kas nors didesnio ar geresnio (yra panasiu webu nesakau, bet labiau tokie amateur) :)

Tik vat klausimas - pagal kokius kriterijus renkami nugaletojai? Nes jeigu tik pagal balsus, tai pripazinkime konkuruoti bet kam pvz. su delfiu, lrytu, ar dar kazkuom yra sudetinga manau :-\

P.S. As jau balsa atidaviau vakar, taciau siandien uzejau pastebaju, kad vel galiu atiduoti. Nezinau ar cia bug'as ar tiesiog kiekviena diena po balsa galima atiduoti.

P.P.S. Adminams dar siulyciau pakeisti to banerio vieta, nes rimtai sunku pastebeti, kad ten dalyvaujate ;)

RoxiO

Doh, nepastebėjau, kad jie dalyvauja :D Beje, tai ne bug'as, o tiesiog leidžiama kiekvieną dieną atiduoti po balsą, o renkama ne vien pagal balsus, yra komisija, kuri irgi duoda svarų rodiklį. Be to, paklausiu ne į temą - ar kas nors dalyvaus LOGIN 2012 Progreso konferencijoje? Galėtume susitikti tada.

Asasinas

Na šį kartą balsą atidaviau kitam tinklapiui, bet ateityje gal prabalsuosiu ir už anomaliją. :)

Hekate

Kiekvieną diena spaudinėju, kad tik daugiau balsų surinkti  :D palaikau anomalija.lt  :) ir kiti palaikykit nemiegokit  :D

Aukštyn