Inkognito amnestija [Balsavimas]

Pradėjo anonymusas, gegužės 16, 2013, 11:40:53

« ankstesnis - sekantis »

Ar sutinkate kad Inkognito butu amnestuotas?

Taip sutinku
24 (66.7%)
Ne nesutinku
9 (25%)
Kas tas Inkognito?
3 (8.3%)

Viso balsavusių narių: 36

Žemyn

anonymusas

Citata iš: Benamis  balandžio 29, 2013, 00:09:01
Truputeli pataisysiu: inkognito gali rasyti :) Tiesiog visos jo zinutes yra moderuojamos t.y. zinutes netampa viesos kol nepatvirtina administratoriai ar moderatoriai.

Didziai gerbiama ir mylima Anomalijos.lt forumo administracija ar ne laikas atleisti Inkognito nuodemes?
Pasigailekit ir leiskite vargsui normaliai rasyt. Tikriausiai ne as vienas pasigendu jo balso forume.
Anomalieciai nebukite abejingi. Sia grazia Tarptautine juros kiaules diena, nebukime kiaulemis ir prabalsuokime UZ  :)
Atsiminkite kad uz kiekviena gera darba jums bus atlyginta tuo paciu  :)

Naujokams ir kenciantiems nuo amnezijos rekomenduojama neskubet spaust 'Kas tas Inkognito' o paskaityt Inkognito archyva ir sugrizt temon su aiskia nuomone.



paragraf 78

Na inkognito gali rašyti, tik jo žinutės yra cenzūruojamos. Jis jau buvo kartą užbanintas mėnesiui, bet nepasitaisė, toliau įžeidinėjo kitus forumo narius ir elgėsi nemandagiai.
Jei įžeidimus mano atžvilgiu ignoruoju, tačiau reaguoju į tai kaip jis įžeidžia kitus asmenis. Tai gi viską sudėjus, nemanau jog vertą jam sumažinti bausmę, nes žmogus jau po vieno įspėjimo nesugebėjo pasitaisyti ir toliau darė tas pačias nesąmones.
Niekas negarantuoja, jog atblokavus, jis toliau nekrės tų pačių dalykų. Kai jis bus galutinai užblokuotas, tada galės kreiptis pagal visas taisykles kurios nurodytos forumo taisyklėse ir galėsime tada apsvarstyti jo tolesnio dalyvavimo klausimą. O dabar jis gali rašyti, bet nerašo, o panašu jog advokatų jam nereikia.

anonymusas

Niekas neneigia kad jis karstakosis. Pabandyk isivaizduoti save jo vietoje. Kas noretu but cenzuruojamas? Duok jam dar viena sansa  :)

zipphead

Prisidėčiau prie iniciatyvos skelbti amnestiją, nes juk nuomonių įvairovė, tegul ir radikali, forumą padaro tik įdomesnį ir gyvesnį  :)

snofru

pritariu zipphead ir anonymusui. be to ufologija besidominčių ryškiai didelis trūkumas forume. balsuoju už

Benamis

#5
gegužės 16, 2013, 12:45:03 Redagavimas: gegužės 16, 2013, 12:48:25 by Benamis
Bet zmones, jis gali rasyti! Apie kokia amnestija kalbate? Jis nera uzbanintas :) Vienintelis skirtumas tik tas, kad jo zinutes moderuojamos. T.y. jos netampa viesios kol nebuna patvirtinos adminu ar moderatoriu.

Jeigu zinute yra normali, be jokiu uzgauliojimu, necenzuriniu zodziu ir t.t. ji tampa viesa visiems nariams.

Jeigu zinute pazeidzia forumo taisykles, tada ji trinama ir tiek.

Tai apie kokia cia amnestija galima kalbeti, kai zmogus nera uzbanintas ir turi visas teises reikstis forume? :) Panasu, jog jis tiesiog nenori ir tiek.

Stai net galiu pacituoti jo zinute, kuri buvo parasyta nuo to laiko kai jis tapo moderuojamu:

Citata iš: inkognito  balandžio 16, 2013, 16:49:10
  Japonai išties yra labai karingi,ir jei ne Amerikos atominė bomba dar neaišku kaip ten būtų buvę,o šiaurės korėja pati jau turi pasigaminusi virš 50 atominių bombų. Tad nereikia jos nuvertinti ir jos galimybių kariauti. Kiekvieną priešininką reikia bent jau gerbti,o ne juoktis iš jo kad užmetysim kepurėmis,kaip kad rusai džiūgavo prieš antrą pasaulinį karą.Laikas parodė kad kepurėmis mėtytojai patys pirmi šauna į krūmus kai tik pasidaro karšta.


Niekas jam nedraudzia diskutuoti, o sis pavyzdys ta irodo :)

snofru

Na jūs gi ir taip turite galimybę moderuoti ta žinutes ir jo ir mano ir petro ir antano, jei tarkim jos pažeidžia taisykles. o kas pvz jei nėra forume nei vieno modero ar admino o žmogus nori operatyviai atsakyt. tarkim suteikt pagalbą ar kažką panašaus. galų gale viskas turi pradžią ir pabaigą, kiek laiko tas moderavimas tęsis taip ir neaišku.
mane moderuotu aš irgi nerašyčiau. primena ramunę - myli nemyli, patiks moderui nepatiks :)

Linas

Kad ir jūs karštakošiai, nė nepažiūrėję jog inkognito gali rašyt jau puolat protestuot :D O pats moderavimas manau jam yra būtinas, labai jau dažnai iš jo pusės visokie negražūs dalykai skrieja.

Teroras

Pritariu Linui. Suprasciau jeigu cia pirma karta taip butu, bet buvo gaves bana menesiui, nepadejo, veliau dar ispejimu buvo gaves, irgi nepadejo, tai cia geriausias variantas koks tik gali buti: inkognito nebuvo uzbanintas, gali reikstis, taciau jo issisokimai jau netaps viesi.

Suprasciau jeigu jis aktyviai diskutuotu kai yra moderuojamas, ir jeigu graziai ta darytu, tada galbut ir butu galima pasvarsyti, taciau dabar nematau jokios prasmes.

Butent uz tai ir gerbiu anomalijos foruma, kad cia nesicackina su niekuo, kad ir kas ji butu. Nusipelne - gavo. Kazkodel nei as, nei snofru, nei Linas nei anonymusas nera gaves nei bano nei ispejimo - nes nebuvo uz ka. O tie kas nesugebejo tvardytis gavo ka nusipelne - bana.

Taigi inkognito atveju, dar labai demokratiskai su juo pasielge.

Dabar balsoju pries. Ateityje galbut balsuosiu uz.

Anomalija

Inkognito nėra užbanintas, nesuprantu kodėl kalbate apie amnestiją :)

Jeigu inkognito pradės reikštis forume ir matysime, kad jis tą daro gražiai/mandagiai tikrai panaikinsime jam moderaciją. Tačiau dabar tokio noro (kalbu apie dalyvavimą forume) iš jo pusės nematome. Kai pats parodys iniciatyvą ir norą - bus galima pagalvoti ;)

Smagių visiems diskusijų :)

Asasinas

Nesmagių visiems diskusijų. :)

lietuvis002

Kuo jis kitoks, kad negali betkada rašyti žinutės forume? manau turi būti lygybė, o ne žinučių tikrinimas ir t.t

paragraf 78

Forume yra sistema, kai gauni baudos taškų berods 60 iš 100 tada apribojamos tavo galimybės rašyti. Visokie nepaisantys forumo taisyklių pamažėle jų prisirenka. Tai gi ne iš karto gaunami tie taškai, o per laiką. Tai gi jei žmogui buvo apribotos rašymo galimybės, tai čia ne šiaip iš lempos tai buvo padaryta, o už sakykime taip nusikaltimus.
Čia negali būti kalbos apie lygybę, čia kalbama apie teisingumą ir forumo teisėtvarką, jei taip galima išsireikšti. Gyvenime už nusikaltimus sodinama į kalėjimą, forume gaunamos nuobaudos. Susirinkai, tavo bėdos. Jam jau buvo suteiktas vienas šansas, jis nepasitaisė. Tegul džiaugiasi, kad nebuvo visai užblokuotas. Nors buvo už ką.

Ezekiel

O kokį nusikaltimą padarė?

Teroras

Taigi parase auksciau, jeigu nores diskutuoti ir normaliai diskutuos be jokiu savo "emociniu bombu" tai galbut panaikins jam tuos baudos taskus. Kam dabar naikinti, kai net nezinom ar jis apskritai nores diskutuoti? Gal dabar jis tik skaitymu apsiriboja?

Aukštyn