Funkcija "Hide content"

Pradėjo Benamis, sausio 07, 2013, 23:21:12

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Suprantu, sis forumas yra viesas ir ji gali skaityti kiekvienas - tiek narys, tiek svecias, bet mano manymu butu labai neblogai ivesti forume funkcija "Hide content" tam, kad dalyviai galetu paslepti savo norimos zinutes turini (pvz. tam tikro adreso url, magijos informacija ar pns.). Galima pagalvoti ir apie zinutes slepima nuo naujoku (AKA uzsiregistravusiu vien tam, kad rinktu informacija).

Pastaruoju metu pastebiu, kad foruma stebi labai daug sveciu, o kartais tikrai nesinori dalintis informacija su kiekvienu "paklydeliu" :)

Cia tik mano nuomone ;)

Asasinas

Nei už nei prieš. Kaip bus - taip gerai.

.L.U.T.H.O.R.

Būtų verta, kad tarkim kai kurie forumo skyriai būtų pasiekiami, nuo tam tikrų pasiektų žinučių skaičiaus. Nors nemanau, kad dabar yra tokių skyrių. Kadangi plataus diapazono forumas ir šiaip :)  Bet dėl "Hide Content" pritarčiau.

snofru

siūlau kiek kitokį dalyką - spoilerį.
[spoiler]Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing.[/spoiler]
labai praverstu kai reikia pakavot "paklodes" ar tarkim temoje yra pridėta daug video ar paveiksliukų. pvz kaip čia http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=1390.msg23710#msg23710
plius būtu patogiau peržiūrinėti paskutinius forumo pranešimus, kada listinge pasitaiko tokie postai.
modifikacija http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=2940
ir pridedu paveiksliuką jei kam neaišku apie ką kalbu


la.benas

Gal ir gerai... Bijau tik pats ko nors nepamatyt :D

snofru

viska tu pamatysi, demo specialiai tau => http://5.175.218.116/smf/index.php?topic=22.msg26#msg26

_Anonimas_

Užmigusi ši tema šiek tiek, bet kiek mačiau šios funkcijos bent jau pas mane dar nėra, tai truputį pabandysiu prikelti :)

Galimybė slėpti tam tikrą informaciją, tarkim, nuo naujokų būtų labai gera, nes aš, pavyzdžiui, nelabai noriu, kad mano prisistatymus ar panašią info skaitytų kokie tai atklydėliai ar "stebėtojai". Tokios temos būtų labiau skirtos tiems žmonėms, kurie dažnai komunikuoja forume, taigi aš visiškai už tokios funkcijos įvedimą į forumą.

Anomalija


Aukštyn