Švytuoklė ir įsikūnijimai

Pradėjo Vytautas, birželio 22, 2012, 23:36:52

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vytautas

Citata iš: klajunas  kovo 31, 2017, 14:18:40Man pateikia šiek tiek kitokią informaciją, ar manai, kad esu klaidinamas. Kaip tau atrodo, kas tuo galėtų užsiimti?
Na jei tave veikia kažkokiomis žemiškomis priemonėmis tai veikiantys turi savo tikslus. Logiškai jie tas priemones ir metodus bent pagal mano versiją gavo tikrai ne iš draugiškos mums pirmosios civilizacijos. Na ir gali būti  atitinkami rezultatai. Savo laiku švytuoklė mane taip pat vedžiojo už nosies. Tiesiog atsakymus įtakojo kažkas iš pirmosios civilizacijos. Labai sunkiai bet pavyko atsifiltruoti. Dabar viskas bent man vienareikšmiška ir nėra trukdžių. Bet kol neturiu viešų įrodymų jūsų įtikinėti kad tik mano variantas teisingas iš mano pusės būtų nesąžininga. :) Svarstykit visus galimus variantus. :)


klajunas

Citata iš: Vytautas  kovo 31, 2017, 14:39:27Svarstykit visus galimus variantus.
Aš taip ir darau. Ir vienas iš paaiškinimų tokiais atvejais būna - psichologinė operacija, o tai terminas, kuris ezoterikos sluoksniuose irgi gerai žinomas, nes tai sritis, kuri aktyviai naudojama dezinformacijai, ir čia dirba daug dezinformacijos agentų, kurių tikslas yra užtvindyti internetą klaidinančia informacija, bet tuo pačiu įdomia, infotainmento (informacinės pramogos) rėmuose.

Gebėjimas atsirinkti, yra labai svarbus dalykas, nes yra tie, kurie iš tikro kažką patiria, net jeigu tai klaidinimas, o yra tokie, kurie tik mėgdžioja ir imituoja pagal nusistovėjusias schemas.

Tie, kas kažką iš tikro žino, turėtų neapsigauti dėl vidinio įspūdžio, nes naudojant manipuliacijas sąmone, tas įspūdis labai stiprus, bet tai nėra tiesos kriterijus. Priešingai, kaip tik toks metodas žaidimui ir naudojamas, pirma parodai kokį nors stulbinantį ženklą, o tada prilipdai prie to informaciją, kurią nori kad žmogus išplatintų. Taip veikia psyop.

Tikro vaizdo parodyti niekada nenori, bet dažnai svarbiausia būna manipuliacija. Todėl mano taktika yra analizuoti ne tai kas apvelkama kaip faktai, bet daugiau atlikti struktūrinę analizę apskirtai, kaip tokia sistema veikia.

Pavyzdžiui, niekada nepasiimu prognozių kas bus tais ir tais metais, bet daugiau ištraukiu analizės algoritmą.

Todėl tokiam didelės apimties informacijos gavimui švytuoklė nelabai tinkama. Nes su ja galima užduoti tik pavienius klausimus, gauti trumpus atsakymus, o tada pats turi dėlioti visus išplėstinius scenarijus. Toks mano požiūris.

Kodėl esi įsitikinęs, kad švytuoklė ir visos su tuo susijusios patirtys nėra individualus psyopas, tuo atveju, jeigu pavz. būtum "integruota sąmonė". (Toks mano terminas pavadinti žmonėms, kuriems matrica leidžia pažvelgti už horizonto).

cs

Citata iš: Vytautas  kovo 31, 2017, 13:51:56Ir vėliau pasirodo ši liga mediciniškai  taip ir gydoma.
Citata iš: Vytautas  kovo 31, 2017, 13:51:56Iš trečio karto šiaip taip atrado problemą ir pradžiai gydė savaitę laiko badu.
Gal tas badas yra kaip dieta. Švytuoklė pasakė, ką tu pats žinojai. Tu žinojai apie šią dietą iš anksčiau. Jei tu pabandei vėl ir tai buvo efektyvu - vadinasi čia ne kiek švytuoklės 'išieškotas' variantas, bet tavo patirtis... Patirtis yra ką sukaupei ir žinai iš anksčiau ką darei, bandei ir pastebėjai. Kažkodėl netgi pamaniau, kad švytuoklės tam nereikėjo, jeigu atpažinai kas tau negerai ir jei lygiai tas pats, vadinasi su patirtimi viskas pasiteisino.

Atskirai noriu paklausti. Kaip veikia švytuoklė su informacija, kuria tu nesi susidūręs ir neturi dar patirties.

Klausimas nepaprastas: Ar kadanors bus pakeistas laikas kažkuom kitkuom? Ar skaičiuosime / fiksuosime procesus visai kitokiais sudėtiniais apskaičiavimais, junginiais... Ką manai?

Aukštyn