Anomalija.lt

Techniniai klausimai => Forumo pagalba => Pageidavimai => Temą pradėjo: .L.U.T.H.O.R. balandžio 25, 2016, 16:12:11

Antraštė: Anomalija.lt grupe Facebook'e
Parašė: .L.U.T.H.O.R. balandžio 25, 2016, 16:12:11
Šiaip galėtų anomalija turėti facebook grupę. Puslapį jau turi. Dabar toks amžius, kad labai daug žmonių nuo paprastų forumų perėję prie facebook grupių ir ten diskutuoja įvairiais klausimais. Jaunesni tikriausiai nežino, net kas yra forumas :D Aišku, jei tokia grupė atsirastų forumas tikriausiai dar daugiau apmirtų, bet galbūt tai yra ale tobulėjimas ir ėjimas su technologijomis :D  Bet žinoma, forumas turi savų pliusų.
Antraštė: Anomalija.lt grupe Facebook'e
Parašė: Benamis balandžio 25, 2016, 16:36:52
Citata iš: Legionas  balandžio 25, 2016, 16:12:11Šiaip galėtų anomalija turėti facebook grupę.
Is vienos puses sutinku. Siais laikais FB grupes labai populiarios, be to zmonems zymiai patogiau ten diskutuoti, kadangi nereikia jokios papildomos registracijos.

Is kitos puses, tai man tokios grupes primena blevyzgu konteineri, nes vienoje grupeje kalbama apie viska. Todel isivaizduoju kaip tokia anomalijos grupe atrodytu: vieni apie ateivius raso, kiti magijos pagalbos praso, dar kiti apie dvasinguma... Viskas vienoje kruvoje.

Bet abejoju, kad forumas apmirtu. Tie kas forume nediskutuoja, tie ir nediskutuotu.
Antraštė: Anomalija.lt grupe Facebook'e
Parašė: .L.U.T.H.O.R. balandžio 25, 2016, 17:15:14
Na taip, būtų labiau viskas vienoje vietoje. Dėl to sakau, kad forumas turi savitų privalumų, kaip kad tarkim informacijos kategorizavimas.  Nors pažiūrėjus, normaliai grupės funkcionuoja kitos. Gal mes vyresni, mum forumas artimesnis :D

Na taip su tuo apmirimu perspaudžiau gal, bet tikrai yra keli atvejai, kad nebendrauja, dėl to, kad būtent forumas. Tai gal atvirkščiai tada arba Facebook grupė būtų daug aktyvesnė negu forumas arba pavyktų pritraukti įvairesnio amžiaus žmonių į forumą.
Antraštė: Anomalija.lt grupe Facebook'e
Parašė: Anomalija balandžio 26, 2016, 14:36:57
Gal ir reikės pagalvoti apie Facebook grupę, tik nežinau kokios ten vidaus taisykles turėtų būti ir kokios nuomonės būtų laukiamos.

Net forume skeptikai su tikinčiais neretai susikimba, tai jeigu grupėje būtų kaip ir forume laukiami visų pažiūrų žmonės, įsivaizudoju kokia ten stūmykla įsivyrautų...

Yra kokios įdėjos dėl šio klausimo?
Antraštė: Anomalija.lt grupe Facebook'e
Parašė: TinSoldier balandžio 26, 2016, 15:08:22
Įleisit į grupę visus: bus stūmikla.
Įleisit vien skeptikus: bus nebe "anomalija".
Įleisit vien tikinčiuosius: bus ligoninė (į ką ir forumas kartais jau panašėja).

Perpektyvos, bet kuriuo atveju, ne kokios :D
Antraštė: Anomalija.lt grupe Facebook'e
Parašė: Benamis balandžio 26, 2016, 15:18:15
Yra Lietuvoje Facebook grupiu kur tiesiog tikintieji bendrauja, tai i ligonine man tikrai nepanasu. Aisku, moksliniu nuorodu ten nerasime, bet nepasakyciau, kad renkasi vien nuo proto nusoke zmones.

Apie kelias tokias is anomalijos zinau. Pvz.:

https://www.facebook.com/groups/438843002955986/?fref=ts

Cia gal jau blogiau: https://www.facebook.com/groups/vilijalobaciuviene/?fref=ts

Aisku viena: skeptikai + tikintieji normalios Facebook grupes nesudarys.
Antraštė: Anomalija.lt grupe Facebook'e
Parašė: Teroras balandžio 26, 2016, 16:55:14
Paprastas atakymas: grupe padaryti tik tikintiems.

Kam puslapiui apie paranormalius reiskinius reikalingi skeptikai? Sie turi kur pasisakyti, tai tegul ir tikintieji tures kur pabendrauti.

Cia tas pats jeigu ateistui tikintis aiskintu kaip jam reikia pasikeisti ir atsigrezti i Dieva. Ateistui tai butu neidomu. Analogiska situacija butu ir atvikstiniame variante.

O kas nores parodyti savo isprusima ir didziuli skeptisku ziniu bagaza, ir parodyti kokie visi tikintieji tamsuoliai tegul keliauja i foruma ar sukuria atskira grupe.

Viskas labai paprasta.

Nereikia zaisti demokratijos.
Antraštė: Anomalija.lt grupe Facebook'e
Parašė: TinSoldier balandžio 26, 2016, 17:20:26
Bet tai irgi, kai pagalvoji, argi skeptikai toks baubas jau čia?
Kiek per paskutinį kokį pusmetį žmonių, čia vadinamų skeptikais, parašė žinutes? Kokie 3 žmonės?

Nebėra jų čia praktiškai visiškai. Nemanau, kad ir į facebook'o grupę suplūstų.
Antraštė: Anomalija.lt grupe Facebook'e
Parašė: Teroras balandžio 26, 2016, 17:31:13
Nekalbu apie foruma. O apie facebook. Tai du skirtingi dalykai. Cia i ta foruma gal koks vienas kitas procentas zmoniu uzeina kurie zino apie pacia anomalija.

Todel esu isitikines, kad suplustu. Kadangi komentarai matomi didelei masei zmoniu. O skeptiku-trolliu tai butu dauguma.

Jau isivaizduoju tokia grupe su skeptikais:

Klausimas:
- Sveiki, gal zinote patikima bureja?

Atsakymai:
- BUREJOS NEEGZISTUOJA!

- Geriau nueik pas psichologa!

- TinSoldieris: paskaityk: scientific-research-show-that-burejos-do-not-exists.edu

- As tau galiu nemokamai paburti jeigu man paciulpsi.

- Paragrafas: Kaip mano patirtis rodo, tai visos burejos yra apsimeteles.

ir pan.

Kaip jau minejau, tikrai anomalija galetu savo grupe Facebooke tureti, taciau su "face-control" (AKA be-skeptiku).
Antraštė: Anomalija.lt grupe Facebook'e
Parašė: time balandžio 26, 2016, 17:46:55
@Teroras Kalbėdamas apie fb iškart iškeli neišprusimo problemą. Taip ir būna kaip sakai. Troliai nuo troliu mokosi vis įmantresnių frazių. Mums tai sąlygiškai nepriimtina dėl aukštesniojo išprusimo lygio.

Ši problema nevisur apsireiškia, taip kad forume tavo pateiktas pavyzdys nesutinkamas. Tai, ar forumas nesukuria kitokesnės, geresnės aplinkos kalbėti pakankamai išprususiai?

Antraštė: Anomalija.lt grupe Facebook'e
Parašė: TinSoldier balandžio 26, 2016, 18:08:33
Citata iš: time  balandžio 26, 2016, 17:46:55Troliai nuo troliu mokosi vis įmantresnių frazių. Mums tai sąlygiškai nepriimtina dėl aukštesniojo išprusimo lygio
"Sarcasm is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence." ― Oscar Wilde.
Antraštė: Anomalija.lt grupe Facebook'e
Parašė: time balandžio 26, 2016, 18:27:15
Citata iš: TinSoldier  balandžio 26, 2016, 18:08:33"Sarcasm is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence." ― Oscar Wilde.
Pati citata yra su ironija. Pro pirštus laikykim ką troliai sako, leiskim jiems kelt blevyzgas... ir darys tol kol reikės arba atsibos.

Ir jeigu reikia pagrindimo, tai troliai nesprendžia problemų, jie patys tik sukelia. Dėl nepasigilimo, neapsiskaitymo ar vienos frazės sudominimo jie gali padaryti beletką, kas suteiks jiems džiaugsmą. Pašiepimas jų atžvilgiu yra pramoga, jie laiko kaip vertybe, nes jų vertybių skalė sumažėjusi, sumenkusi, žodynas skurdus. Tas rašymas nesvarbus, ir neapsrendžia problemų. Tai - apgaulingas, netikroviškas pajuokavimas prilygstantis iliuzijomis.

Tik neskaitant atvėju, kai sarkazmas, ironija ar kažkas tokio būta panaudota tokiam tikslui, kuris atsispindėtų kaip kančia, vergystė, išnaudojimas. Užsimaskavimas ir nepripažinimas esamos padeties pagelbėja ir išveda iš tamsos, jei tamsu yra visur, o tik pats esi šviesus ir pilnas išminties.

O ar fb grupėje būtų taip viskas tobula, nemanau.
Antraštė: Anomalija.lt grupe Facebook'e
Parašė: .L.U.T.H.O.R. balandžio 26, 2016, 18:57:45
Kad nebūtų stūmykla, turi būti nustatytos aiškios vidaus taisyklės ir didžiumą laiko būti aktyvių administratorių, kadangi greitai gali užsifloodinti.

Truputis skepticizmo ir kritikos visada yra gerai. Todėl jei bus vien "tikintys" irgi nebebus "anomalija". Manau anomalija tuo ir išsiskiria, nes čia ir skeptikų yra ir tikinčių, ir visi sugyvena palyginus neblogai.

@Teroras labai jau baisius atsakymus įsivaizduoji. Net forume tokių retai sulaukiam  :) Žinoma su troliais reiktų elgtis griežŧai ir juos bausti. 

Ir šiaip šnekėti, kas būtų jeigu būtų yra visiška nesąmonė. Reikia daryti, jei nieko nesigaus visada galima tą grupę panaikinti.
Antraštė: Anomalija.lt grupe Facebook'e
Parašė: Teroras balandžio 26, 2016, 19:16:13
Butent, kad forume to ir nebus, nes tai forumas. Cia nera tiek aktyviu nariu, kiek Facebook'e.

Dar esme tame, kad zmones iesko mistikos tokiuose grupese. Jeigu koks paragrafas prades aiskinti kiekviename poste, ka rodo jo patirtis ar, kad pas kiekviena zmogu buvo viso labo haliucinacija, niekas ten neieskos atsakymu.

Zmonems labiau rupi kaip galima butu paaiskinti is dvasines, mistines, parapsichologines puses ju patyrimus, o ne mokslu ar racionalumu.

Stai cia ir beda. Jeigu zmogus parasys, kad po jo artimojo mirties, jis girdi keistus bildesius, tai jis tokioje grupeje tiketusi atsakymo, ka jis galetu padaryti, kad zmogaus siela paliktu si pasauli, o ne tai, kad bildesius gali sukelti ir kokios ziurkes gyvenancios sienoje (nors tai gal ir butu realus variantas).

Jeigu visi atsakymai bus tokio tipo kaip siame straipsnyje pateike paragrafas: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=4263.0 - atseit kreipkis pas specialistus, tai grupe pasmerkta. As duodu ranka nukirsti.

As suprantu, kad sie atsakymai yra logiski ir kai kuriais atvejais jie gali buti teisingi, taciau to zmones neiesko. Jeigu jie to ieskotu, jie kreiptusi pas santechnikus, psichiatrus, psichologus, statybos ekspertus ir t.t.

Citata iš: Legionas  balandžio 26, 2016, 18:57:45nes čia ir skeptikų yra ir tikinčių, ir visi sugyvena palyginus neblogai.
Taip, nes desimtys nariu tiesiog paliko foruma del skeptiku.

Citata iš: Legionas  balandžio 26, 2016, 18:57:45Truputis skepticizmo ir kritikos visada yra gerai.
Idomu kaip sukontroliuoti kada tas truputi bus per daug? O kai bus per daug, ka reikes daryti, kad vel butu truputi?
Antraštė: Anomalija.lt grupe Facebook'e
Parašė: .L.U.T.H.O.R. balandžio 26, 2016, 19:59:29
Kad Facebook, žinok tas pats, bent jau kiek pastebėjau, žmonių grupėje keli tūkstančiai, reiškiasi iki 1-5 proc. Aišku žmonių tikrai būtų daugiau nei forume, jei prisijungtų bent pusė. kuriems patinka Anomalijos puslapis facebooke, tai jau būtų bent 5 kartus daugiau nei dabar forume turim.


CitataTaip, nes desimtys nariu tiesiog paliko foruma del skeptiku.
Sakiau palyginus :D Aš kai tik prisijungiau ir mane skeptikai užpuolė, bet nepabėgau. Nemanau, kad gerai tiek iš forumo, tiek iš facebook grupės daryti tokią vietą kur tenkinama kiekvieno žmogaus fantazija :) Tame ir esmė, mano asmenine nuomone, kad mes nesiekiame būti, skeptikų forumas, bet ir ne parapsichologijos forumas ar kaip Benamis numetė pora grupių, kur grynai raganiūkštės, magija ir panašiai. Čia gal natūraliai nusigulėjo tokia pusiausvyra. Forumas turi tam tikrą nišą, facebook grupė irgi turėtų tam tikrą nišą.


O kas dėl skepticizmo ir kritikos, galima grupės vidaus taisyklėse(kurias turi kiekvienas perskaityti) įrašyti tokį punktą(kitose grupėse esu panašius matęs) "Parašykite, jei norite gauti tik parapsichologinį aiškinimą" arba "Visi atsakymai(kritika) laukiama", jei kažkas nesilaiko taisyklių yra įspėjamas, o vėliau išmetamas iš grupės su galimybe grįžti jei pasitaisys. Ir visa kontrolė aišku kristų ant administratorių pečių.
 
Antraštė: Anomalija.lt grupe Facebook'e
Parašė: TinSoldier balandžio 26, 2016, 20:07:50
Citata iš: Legionas  balandžio 26, 2016, 19:59:29Aš kai tik prisijungiau ir mane skeptikai užpuolė, bet nepabėgau.
He, prisimenu vieną savo retorinį pamąstymą iš pirmųjų temų su tavimi: "amžinas klausimas: ar kvailumas priveda prie magijos, ar magija prie kvailumo" ar pan.

Jeigu atvirai, didžiuojuosi savo sąmoju :D Bet net dabar gailiuosi, kad taip negražiai būtent apie tave parašiau. Pasirodei besąs visiškai sveiko, blaivaus ir gudraus proto (nors asmeniškai man ir nesuprantama, kodėl, tuomet, užsiimi magija). Gerai, kad nepabėgai. Būtų didelis nuostolis forumui :)
Antraštė: Anomalija.lt grupe Facebook'e
Parašė: time balandžio 26, 2016, 20:18:45
Citata iš: Teroras  balandžio 26, 2016, 19:16:13Taip, nes desimtys nariu tiesiog paliko foruma del skeptiku.
Dar viena problema - emigracija į kitus forumus arba fb grupes ,dėl skeptikų kaltės.

Štai ko reikia, kad taip nebeatsitiktu, reikia visiems dabar taip daryti:

Citata iš: Teroras  balandžio 26, 2016, 19:16:13Zmonems labiau rupi kaip galima butu paaiskinti is dvasines, mistines, parapsichologines puses ju patyrimus, o ne mokslu ar racionalumu.
Antraštė: Anomalija.lt grupe Facebook'e
Parašė: paragraf 78 balandžio 26, 2016, 21:04:53
FB tokių grupių kuriose renkasi believeriai ir pasakoja vienas kitam, kad ta švieselė danguje buvo tikrai ateivių erdvėlaivis, o nukritęs aveisklas tikrai buvo pastūmėtas poltergeisto ir nukrito tikrai ne todėl kad prastai įkaliau vinį, yra dešimtys, net ir lietuvių kalba. Kam kurti dar vieną tokią pačią grupę.
Jei kurti grupę, tada kažkuo išskirtinę, o anomalijos forumo formatas, kuriame sveikintina bet kokia nuomonė yra tai, ko facebooko PR grupėse nerasi. Tad jei darytume grupę, tą patį formatą reikėtų išlaikyti ir joje. Tada būtų kažkas įdomaus, o tik skeptikų ar tik believerių grupės... na kaip čia pasakius... nuobodu ir pilnos pakampės.
Antraštė: Anomalija.lt grupe Facebook'e
Parašė: Mekabciel balandžio 26, 2016, 21:17:06
Citata iš: Teroras  balandžio 26, 2016, 19:16:13As suprantu, kad sie atsakymai yra logiski ir kai kuriais atvejais jie gali buti teisingi, taciau to zmones neiesko. Jeigu jie to ieskotu, jie kreiptusi pas santechnikus, psichiatrus, psichologus, statybos ekspertus ir t.t.

Labai pritariu.

Bendruomenės kiekybė ir kokybė tiesiogiai proporcinga grupes(maitintojo) pataikavimui auditorijai.
Nuo to priklauso kokiu maistu maitinti zmogu. Jei orientuotis i kiekybe ir maisto atrinkinet nereikia. Cia bet koki pašara, lesala gali paberti. Jei orientuotis i isprususius, apsiskaiciusius zmones, tai ir maista reikia atrinkinet labai skrupulingai.

Jei paziuret i perspektyva ir pasirinkus kokybiskesne auditorija, tada isvysti, kad ta mistika, dvasiskumai ir parapsichologija labai ir labai kertasi su mokslu, turi bendras sasajas, bendra sistematiskuma, bendrus paaiskinimus ir ta bobute atejusi suzinot kaip palydet vele i pomirtini pasauli iesko ir kreipiasi istikro ne i ka kita kaip i ta pati santechnika(kaip viskas sujungta), psichiatra(ka skirti harmonizavimui), psichologa(konstrukcija ir procesai) ar statybos eksperta(kaip viskas pastatyta). Tik jos klausimas labai ir labai apauges "mistikomis".

Tai jei pas mokytoja ateina mokinys ismokti algebros, o mokytojas su juo snekasi apie kosmosa ir  rezultate mokinys lieka nieko nesuprates tai mokytojas ne kas kitas kaip draugelis. Matyt pradedant kazka ikurinet reiktu pagalvot ka as atstovauju ar bent jau koki saves etalona matau. Ar tai sviecianti ar tai pramogine, hobio, sporto ar kitokia grupe.

Mokytojo profesionalumas, tai gebejimas bobutei, atejusiai suzinot apie pomirtini pasauli, paaiskinti mokslinius procesus bobutes kalba.


Antraštė: Anomalija.lt grupe Facebook'e
Parašė: time balandžio 26, 2016, 21:24:10
O kaip sukūrus fb grupę išsispręstų DT (diskutuotų temų) problema? Forume yra daug diskutuotų temų... tai turbūt fb grupėje jeigu pasikartotų tokia pat tema, nebebūtų įdomu apskritai diskutuoti ir kartotis.

O nesikartojant fb grupėje nariai pradės pykti, kad niekas nenori atsakyti į jų temas. Aišku atsiras daug naujokų, kurie nenutuokia, kas buvo pačiame forume ir kokiomis temomis diskutavo senesni forumo nariai.

Bet kokia padėtis senesnių narių, kurie žino daugiau ir diskutavo daugelyje temų?



Antraštė: Anomalija.lt grupe Facebook'e
Parašė: Benamis balandžio 26, 2016, 21:39:41
Manau nereiketu lyginti Facebook grupe su anomalijos forumu. Tai butu tarsi atskiros diskusiju platformos.
Antraštė: Anomalija.lt grupe Facebook'e
Parašė: Visažinis balandžio 26, 2016, 21:46:07
Citata iš: paragraf 78  balandžio 26, 2016, 21:04:53FB tokių grupių kuriose renkasi believeriai ir pasakoja vienas kitam, kad ta švieselė danguje buvo tikrai ateivių erdvėlaivis, o nukritęs aveisklas tikrai buvo pastūmėtas poltergeisto ir nukrito tikrai ne todėl kad prastai įkaliau vinį, yra dešimtys, net ir lietuvių kalba.
Tai aišku... Geriau sukurti grupę apie paranormalius reiškinius, tačiau visus joje rašančius narius nukreipti pas psichiatrus arba tiesiog parašyti, kad viskas ką jie rašo tai tik haliucinacija dėl pervargimo :D
Antraštė: Anomalija.lt grupe Facebook'e
Parašė: .L.U.T.H.O.R. balandžio 26, 2016, 21:46:54
Žmones visada galima nukreipti į forumą, kur buvo diskutuota. @time
Antraštė: Anomalija.lt grupe Facebook'e
Parašė: time balandžio 26, 2016, 21:53:06
Citata iš: Benamis  balandžio 26, 2016, 21:39:41Manau nereiketu lyginti Facebook grupe su anomalijos forumu. Tai butu tarsi atskiros diskusiju platformos.
Ar būtų galima apibrėžti, kokie tikslai čia kuriami?... nes jau nieko nebesuprantu.

Iš pirmo karto atrodė, kad fb grupėje atsisipindės temos, kaip ir forume, apačioje komentruose visi komentuos ir teiks atsakymus, bet išlieka problema - blogas kategorizavimas.

Vėliau supratau, kad reikės rasti prižiūrėtoją, kuris neleistu floodinti, vartoti neteisingos leksikos žodžių ir t.t.

Supratau ir tai, kad senesni forumo nariai netaip žiūrės, nes temos jiems jau bus atsibodusios diskutuoti ir kartotis.

O gal jūs tik šiaip kuriate anomalijos fb grupę ne diskusijoms, o persimesti keliais sakiniais be jokių įrodymų ar rimtų argumentų?
Antraštė: Anomalija.lt grupe Facebook'e
Parašė: Benamis balandžio 26, 2016, 22:19:28
Visuomet stebina zmones kurie daro kazkokias isvadas is savo pasakytu zodziu:

Citata iš: time  balandžio 26, 2016, 21:24:10O kaip sukūrus fb grupę išsispręstų DT (diskutuotų temų) problema? Forume yra daug diskutuotų temų... tai turbūt fb grupėje jeigu pasikartotų tokia pat tema, nebebūtų įdomu apskritai diskutuoti ir kartotis.
Citata iš: time  balandžio 26, 2016, 21:53:06Supratau ir tai, kad senesni forumo nariai netaip žiūrės, nes temos jiems jau bus atsibodusios diskutuoti ir kartotis.
Cia tu problema sukurei, tad tau palieku ja ir spresti. Nes as tokios problemos nematau. Net tame paciame forume, kartais kartojasi temos. Tai naturalu ir to neisvengsi.

Kas liecia Facebook grupe, as ja matau labiau kaip "Live Help" arba "Live chat" varianta. Nes ten kaip jau buvo mineta nera kategorizavimo ir archyvo galimybiu.
Antraštė: Anomalija.lt grupe Facebook'e
Parašė: .L.U.T.H.O.R. balandžio 26, 2016, 22:34:28
Labai norint būtų galima sukurti atskirus pagrindinius postus(Apie magiją, NSO, bildukus ir panašiai) kas atitiktų kategorijas, tada pagrindiniai komentarai atitiktų temas, o po kiekvienu komentaru vykstanti diskusija būtų kaip forume temoje vykstanti diskusija:

CitataPAGRINDINIS POSTAS(kategorija)

-- KOMENTARAS(tema)

---- Komentaras(atsakymas)
---- Komentaras(atsakymas)

-- KOMENTARAS(tema)
---- Komentaras(atsakymas)
---- Komentaras(atsakymas)
Aišku, ne tas pats kas forumas.  Ir kad tai veiktų visi turėtų nepriekaištingai to laikytis.
Kas dėl archyvavimo. Atskiras temas ir užduotus klausimus galima rasti per paiešką.
Antraštė: Anomalija.lt grupe Facebook'e
Parašė: time balandžio 26, 2016, 22:37:36
Citata iš: Benamis  balandžio 26, 2016, 22:19:28Cia tu problema sukurei, tad tau palieku ja ir spresti.
Kada pasikartos temos: "kas yra ouija lenta?" arba "Kiek žmogus turi čakrų?", manau bus suvokta apie ką aš bandau pasakyti.

Netgi tokia tema, kaip: "ką sapnuojate?", gali būti nusibodusi, nes kažkur forume jau buvo apibendrintai kalbėta, ką pagride sapnuojama visuomet.

Darykit kaip norit, man tas pats. Tik forumo nepradanginkit ir tų žmonių, kurie dar nori čia diskutuoti.
Antraštė: Anomalija.lt grupe Facebook'e
Parašė: Benamis balandžio 26, 2016, 22:40:58
Tai forumas niekur manau nedings. Nebent patys administratoriai nusprestu ji pasalinti, bet abejoju, kad tai ivyks :)
Antraštė: Anomalija.lt grupe Facebook'e
Parašė: Anomalija balandžio 26, 2016, 22:48:53
Forumas tikrai nebus pašalintas ar ištrintas. Galiu tik šiek tiek užbėgti įvykiams už akių ir pasakyti, kad maždaug po pusmečio, forumas kardinaliai pasikeis. Pereisime prie kitos sistemos, tad diskutuoti bus žymiai patogiau. Taip pat forumo stiliumi bus galima diskutuoti ir pagrindiniame puslapyje po straipsniais ir naujienomis su kitais lankytojais. Bet kaip sakiau tai ateities planai.

Kas liečia Facebook grupę: jeigu yra noričių žmonių sukurti oficialią anomalija.lt grupę Facebook soc. tinkle, parašykite man AŽ.