Spiritizmas

Pradėjo feja, birželio 20, 2012, 23:42:46

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

xsistemax

#15
sausio 20, 2013, 16:52:04 Redagavimas: sausio 20, 2013, 17:18:38 by xsistemax
Bijoti to,ko nesupranti-kvaila.Dar kvailiau neigti akivaizdžius dalykus.Skeptikams siūlau padaryti paprastą mokslinį eksperimentą,gana saugų,užtat įtikinantį.
Pirmiausiai pašalinkit visus galimus trigdžius,ta prasme būkite vienas.
Eksperimentui pasirinkite vietą,kur nesilanko žmonės.
Suorganizuokite kuo geresnį apšvietimą.
Pastatykite kamerą,filmuojančią plačiu kampu.{Peržiūrėję medžiagą,pamatysite tai,ką praleidote pro akis.}
Turėkite omeny,kad bendrausite su intelektualia būtybe,kuri jus mato,o jūs jos-ne.Čia jos pranašumas.Jūsų pranašumas yra tai,kad esate gerokai stipresni energetiškai,faktiškai tik savo energijos dėka palaikote tos būtybės buvimą mūsų dimensijoje.{Nutrauk energiją-kontaktas dings.}
Na ir kvieskite,pasitelkiant tam reikalingas priemones{neminėsiu dėl vaikų kokias}
Po šito skeptikų neliks,garantuoju.Nereikia būti jokiu mediumu,kad pavyktų.
Tai ne mirusiųjų vėlės ar demonai,šita gyvybės forma gyvena šalia mūsų.
Skeptiškai vertinkite gautą informaciją,jos praktiškai neįmanoma patikrinti.
Jei naudosite adatą ir siūlą,patariu užduoti gerai jums žinomą klausimą ir adatą specialiai traukti priešinga kryptimi.Taip pajusite realią jėgą to,su kuo bendraujate.Tai geriausiai įtikina šito fantastiško reiškinio realumu.  ;)

BloodyMary

Dariau spiritizmą ne vieną kartą. Vis dar esu gyva, daiktai nuo spintelių nelaksto. Gal man tiesiog pasisekė :D

xsistemax

Nieko tokio ir nevyksta,jei nepasiduodi emocijoms.Emocijos-didelis metalinės energijos pliūpsnis,Jūsų nerimu,baime ar panika kita pusė netruks pasinaudoti.Kam reikalinga kamera?Visų pirma ji mato kiek kitokį vaizdą,nei žmogaus akys,neturi dviejų aklųjų dėmių,bet svarbiausia-neturi fantazijos.  :)

Minosa

Sveiki, dažnai paskaitinėju temas, bet tik šiandien prisijungiau čia. Turiu tam tikrų klausimų, galbūt kas daugiau patyręs yra čia  :-\ bandžiau su adata ir siūlu daug kam  žinomu būdu, pirmą kartą labai išsigandau, bet nusprendžiau nepasiduoti emocijoms, bandžiau dar keletą kartų, bet tada adata man rodė bereikšmes raides... Galbūt galite man parašyti az koks būtų tikslesnis būdas, galbūt kažką ne taip dariau? Tiesiog prapuolė labai svarbus mano gyvenime dalykas (kai kuriems tai gali būti juokinga tad kas neskelbsiu :)) ir pamėginti gauti atsakymą kur galiu jį ar kaip susigrąžinti - o galbūt to daryti nereikia  :'( (be jo nerandu ramybės savyje ir buvau viskam pasirįžus, anksčiau tik su švytuokle praktikavausi). Turiu stiprią nuojautą ir kankinuosi kad kažkokiu būdu privalau surasti, tiesiog įdomu ar įmanoma gauti atsakymus (realius) į tokio pobūdžio klausimus (yra tekę skaityti, kad mirus seniems giminaičiams anksčiau žmonės užsiiminėdavo tuo, jog rastų jų paslėptus daiktus, pinigus ir pan. - galbūt suveiktų ir mano atveju?  :-\ ) atleiskit už ilgą litaniją  ::)

Benamis

Nufotografuok savo ta "lenta", paziuresime :) Kiek pamenu paragraf_78 kazkada rase, kad neturi buti dideli tarpai tarp raidziu ir skaitmenu - nes tada sunku suprasti i ka rodo. Kokie jie pas tave?

Minosa

Galiu nufotkint tą savo "lentą" :D , bet klausimas ar gerai čia viešai rodyti dėl nepilnamečių interesantų? būtų gerai, jeigu kas turi  gerą šabloną galėtų man atsiųsti  :-\ esmė tame, kad perdarinėjau ne vieną kartą, tai manau kad gali būti ir čia problema. Pirmą kartą kai dariau buvo prasčiausiai mano akimis, bet gavau aiškų atsakymą, sekančius kartus perbraižinėjau, atrodė, kad turi būti gerai, bet matomai nebuvo, gavosi ganėtinai didelis tarpas nuo centro iki pačių raidžių - bet buvo momentų, kai jaučiau jog tikrai ne su mano drebuliu judinasi - atrodė, kad kažkas laiko ir fiksuoja ties tam tikrom raidėm

Benamis

Citata iš: Minosa  sausio 21, 2013, 23:21:31
Galiu nufotkint tą savo "lentą" :D , bet klausimas ar gerai čia viešai rodyti dėl nepilnamečių interesantų?


Cia ne tik foto, bet ir video postino kaip dvasias kviecia... Be to, gerai panarsius forume, rastum tikrai baisesniu dalyku ;)

Minosa

Didelis dėkui :) bandysiu susirasti

xsistemax

Minosa,vargu ar tokioje situacijoje spiritizmas tau pagelbės.Tie "astralai" tiesiog neklysdami atsakinėja į klausimus, į kuriuos atsakymus žinai ir pats.Apie ateitį visiškai nieko neišmano,nei viena prognozė nepasitvirtina.
Tikslūs atsakymai į tokio tipo klausimus,kaip taviškis,nesudaro nei trijų procentų.
Parašyk,kaip tau sekėsi.  :)


.L.U.T.H.O.R.

Tai kad ateitį taip lengvai ir nenuspėsi, nes jinai ne statiška.

xsistemax

Suprantu,ką turi omenyje.Kiekvienas pasirinkimas kuria naują realybę.Bet "astralų" pasakojimai apie jų pasaulį tikrai pritrenkia,jei tame yra tiesos-pas juos visai kita fizika.

omcikas

xsistemax pats esi susidūręs su spiritizmu, gal ką įdomaus iš asmeninės patirties gali papasakot?

ponaitis

kdl man pavyko tik 1 is 4 sensu? ???

xsistemax

Omcikai,nieko naujo šita tema papasakoti negaliu,gal tik požiūris bus kitoks.
Kadangi iš pat pradžių kontakto metu pareiškiau,kad tikrinsiu visą informaciją,mano astralas neprisistatė dvasia ar demonu.
Jų vardai susideda tik iš priebalsių,kas labai komplikuoja kreipinius,tiesiog neįmanoma ištarti.
Ateities pranašystės neišsipildė nei viena,praeitį nupasakojo netiksliai,ko nežinojau patikrinus paaiškėjo,kad nežinojo ir "dvasia".Gerai nuskaitinėja informaciją tiesiog iš mūsų pačių.
Daug įdomiau,ką pasakoja apie savo pasaulį,deja,to patikrinti niekaip negalima.Pvz:jų pasaulyje nėra nakties{gal mato neutrinų srautą?}.Nėra garso.Nesupranta klausimo apie jų gyvenimo trukmę{nemirtingi,ar pas juos nėra laiko}.
Padėjus ant stalo degtuką ir paprašius jį pajudinti,degtukas vos sujudėjo.Į klausimą,kodėl jo nepakėlė,atsakė kad trūksta energijos.Pasiūliau energiją paimti iš manęs,trumpam kontaktas nutrūko{adata chaotiškai juda},po to paaiškino,kad aš "ne toks".Kitiems mediumams ,sako,pavyksta net stalą pakelti.
Kamera mato greitai judančius mažus tamsius darinius,neturinčius apibrėžtos formos.Kartais jų būna vos vienas,kartais ištisas spiečius.Geriausiai dėl greito judėjimo pastebimi peržiūrint medžiagą po kadrą.

la.benas

Ir jūs nei kiek neprisibijot užsieminėti tokiais dalykais?

Aukštyn