Nesibaigiantys paranormalūs reiškiniai namuose

Pradėjo Deimante199, liepos 21, 2018, 20:49:58

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Deimante199

Noriu pasidalinti šiokia tokia istorija susijusia su dvasiomis ir keistais reiškiniais. Atsikraustėme į dideli dvieju aukštu nama, kur ankščiau buvo tiesiog parduotuvė/krautuvėlė. nieks nieko nežinojo dėl ko ji užsidarė🤔🤔 Dažnai būdavau viena namuose, na nes tėvai dirba,sesė mokykloje, tad grįždavau ankščiausiai namo. Įpusėjus gyvenimui naujuose namuose, (maždaug po pusės metu) atsitiko nelaimė- ivyko gaisras, nuo kurenamo pečiaus užsiliepsnojo kambariai. Dar po poros mėnesiu- apvogė, viena vakara grįžę namo radome apverstus kambarius su išneštais vertingiausiais daiktais. ir vėl nuostoliai. Nelaimė po nelaimės-lyg kokia užkeikta vieta. Bet kažkaip visa tai praleidome pro akis. Na kaip ir minėjau dažnai būdavau viena namuose. Tai tiesiogine ta žodžio prasme pradėjau plika akimi matyti dvasias/vaiduoklius. Žinot tas tokias medines duris, kai per viduri būna stiklas? Tai pirma karta už ju išvydau visiškai juoda šešėlį, tokį dar net labiau nei juoda, kuris iš lėto slinko. garsūs žingsniai antram aukšte sėdint pirmam- būdavo įprasta, bet ir labai kraupu. antram aukšte mūsu visu miegamieji, kai suguldavom miegot, pirmam aukšte virtuvėje tiesiog verda gyvenimas. indu plovimo garsas, daužosi lėkštės, puodeliai, šurmulys, atrodo kad kokie 10 žmoniu apačioje. Atbėgdavau pas tėvus į kambari ir klausydavomes visi, o kai tėtis nusileisdavo pažiūrėt-iškart ramu, dingsta visi garsai. naktim atsibusdavau nuo jausmo, kad kažkas stovi ir stebi (tikrai žinot ta nemalonu jausma kas patyrę). arba išleisdavau šunį į kiema palakstyt, sėdžiu svetainėj, o iš virtuvės eina garsai, lyg šuo savo sausa maista ėstu, ateinu pažiūrėt-nieko nėra. atsisėdi- vėl tas pats..jausmas, kad esi tikrai ne viena, juodi šešėliai, garsūs ir greiti žingsniai, žmoniu šurmulys- visi šie dalykai būdavo jau kasdienybė.. Bet kadangi ir tėvai net matydavo/girdėdavo, tai buvo tikrai įrodymas, kad tai ne mano fantazija. Galu galiausiai, net ir kaimynu namas užsidege. Na ka, po tokiu neramiu ivykiu ir dalyku išsikvieteme kad pašventintu ir išvalytu musu nama. Taigi ir išgirdome istorija-kad toji krautuvėlė kadaise užsidarė dėl ivykusios žmogžudystės būtent antram aukšte!! o vietoj mūsu kaimyno namo būdavo žydu morgas. kagi, vieta tai tikrai prakeikta.. Na praėjo tikrai daug metu po pašventintu kambariu, labai ramiai gyvenome, viskas gerai. Tačiau paskutiniu metu vėl pradedu jausti-girdėti keistus garsus (dabar dažniau iš rūsio) ir apima vėl tas keistas jausmas lyg kaŽkas dar yra, kad esi ne viena. Bet stengiuosi to nesureikšminti ir nesibaiminti, bet kartais iš niekur nieko naktį atsibusti nuo jausmo, kad kažkas stebi tai tikrai nėra malonu.. Štai tokia mano istorija nuo paauglystės, bent džiaugiuos, kad dvasios nebuvo pyktybinės ir mums nieko nepadarė, tiesiog neturėjo savo vietos. Ačiū kad išklausėt☺️

SPACE

Čia Vilniuj namas?

vytra

Citata iš: SPACE  liepos 25, 2018, 13:42:51Čia Vilniuj namas?
- priminėte ir man įdomią seną istoriją: dar studijų laikais Kaune nuomavau butą, aplinkiniai kalbėjo, kad ten vaidenasi. Jokių vaiduoklių nesutikau, bet.. bet susapnavau, kad pas mane atėjo septyni žuvę kareiviai per WW2 ir pakvietė eiti kartu. Aišku aš nesutikau ir pasakiau: "Jūs eikite, o aš dar čia pasiliksiu". Jie išėjo, daugiau jokių artefaktų daugiau ten nebuvo.

:(

Wilkolakis

As skaiciau, kad vaiduoklius galima isvyti su druska,  kai kurie zmones deda druska, net i namo pamatus.  Ne esu isbandes, nes nera dar pasivaidene,  bet kai pasivaides butinai isbandysiu!

Aukštyn