Laisvalaikis

Pradėjo advena, gegužės 12, 2013, 21:16:56

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

la.benas

Tai dar priklauso nuo to, kokias medžiagas naudoja. Aš žiūrėjau keletą pamokų, kaip pasidaryt bombų iš greitpuodžių, bet manęs visai nesuviliojo. Nemėgstu sprogimų. Užtat ugnis labai patinka.

lietuvis002

Seniau paraką rinkdavau ir sprokdindavau, bet silpnas efektas. O serebrenkinė bomba, va čia tai būna, bet tik garsas. Brolis kitoj Utenos pusėj išgirdo, tereikia greit išmest tą "bombą" , nes viduj kurmio daug ir apdegins visą ;D

paragraf 78

Vyrai ne oftopinam.
Aš laisvalaikiu skaitau, pažiūriu kokį fantastinį ar dokumentinį filmą, o jei yra galimybės leidžiu jį su savo mergina.

serena

Skaitau knygas.

PusiauŽmogus


advena

Na, o pati aš laisvalaikio turiu nelabai daug. Grįžtu vakare tad laisvalaikiui lieka kelios valandos. Išsimaudau, pavalgau, dar knygą paskaitau ar kompiuterį įsijungiu ir einu miegoti. Jei niekur neišvykstu svaitgaliais turiu nemažai laiko.

la.benas

Ai, aš dar užmiršau paminėti, kad groju elektrine gitara, ir lankau muay thai treniruotes.

Ezekiel

#22
gegužės 16, 2013, 17:17:51 Redagavimas: gegužės 16, 2013, 17:26:01 by Ezekiel
Pats esu mokslo žmogus ir mokausi, tyrinėjų net laisvalaikiu, domiuosi senoviniu menu, mitais ir religijomis, gamtos mokslais, anomalijomis, ufologija ir stengiuos dažniau būti gamtoje, kontempliuoti. Kartais paišau, tapau. O šiaip man neįdomi populiari žmonių veikla, koncertai, sporto varžybos, klubai ir Facebook'ai, matyt todėl sunku rasti draugų.

O šiaip būtų įdomu sužinoti ar kas turi laisvalaikį susietą su šio forumo tematiką. Tarkim einate stebėti NSO ir kitokių dangaus reiškinių laisvalaikiu? Pats einų stebėti ir stengiuosi turėti po ranka kamera, net gaminuosi specialią įrangą.

astropasaulis

Man laisvalaikis pirmiausia asocijuojasi su tuo, ką tu pats mėgsti veikti, kas tau suteikia džiaugsmo, kur tu nori tobulėti. Kai būna laisvo laiko mėgstu medituoti, domėtis parapsichologija, ezoterika, okultizmu, praktiškai viskuom, kas susiję su mistika. Galiausiai mėgstu atsigulti ir tiesiog filosofuoti, galvoti apie ką nors, atrasti ką nors naujo ar ką nors paneigti seno. Mėgstu klausytis muzikos, tačiau tik tos, kurios klausydamas jaučiu viduje tekančią energiją, tokia muzika yra dvasinė, meditacinė, transcendentalinė ar tarkim paprasčiausiai kosminė muzika. Nakty kartais stebiu dangų. Kartą, vaikštant lauke per pilnatį, nutariau nufotografuoti mėnulį, o kai pasižiūrėjau į nuotrauką, pamačiau, kad priešais mėnulį užfiksuotas nso. Pamatę nuotrauką artimieji, pažįstami liko šokiruoti. Gaila, kad daugiau tos nuotraukos neberandu. Buvau ją įkėlęs net viename forume (prieš 5 metus gal), tačiau tas forumas nebeegzistuoja.

Asasinas

Nėra laisvalaikio. O jei yra, tai nėra ką veikt, tai arba guli ir galvoji apie ką nors arba prie pc.

Aukštyn