Ateities pasimatymai

Pradėjo Benamis, balandžio 09, 2015, 20:52:09

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Nepamenu, bet man atrodo forume sio filmuko nebuvo.

Trumpametrazis filmas (jeigu ji taip galima pavadinti) apie tai kokia ateitis gali musu laukti ir kaip viskas galimai atrodys. Filme akcentuojami ateities pasimatymai, tad jeigu idomu kokie pasimatymai (galbut) laukia ateities zmoniu - rekomenduoju paziureti, tai jums uzims viso labo 7 minutes :)


Teroras

Filmuko pabaiga nelabai patiko. Galejo mergina tiesiog iseiti ir palikti vaikina viena. Bet cia jau skonio reikalas :D

Visas gyvenimas atrodo kaip kazkoks virtualus zaidimas... Pagrinde ir dabar gyvenima galime pavadinti zaidimu, taciau siame filme kazkaip viskas baugu. Bent jau man, kaip sios kartos atstovui.

Dabar zmonija bija saules audru galimu padariniu, tai isivaizduokit kas atsitiktu jeigu gyventume tokiais laikais kokie pavaizduoti filme? Pasaulyje liktu tik baltos sienos ir zmones kurie net negebetu tarpusavyje bendrauti.

Jimas

Manau tolimoje ateityje žmonės sakys, jog geriausi laikai buvo maždaug nuo 1990 iki 2040. Kodėl taip manau? Ateityje viskas bus kompiuterizuota, galiausiai atsitiks taip kaip šiame video. Dings ir privatumas, atsiras čipai ir t.t. Senstant Europai ir didėjant Azijos bei Afrikos populiacijai, bus konfliktų. Greičiausiai žmonės iš Afrikos bei Azijos pradės plūst į Europą ir Ameriką masiškai(ką jau dabar daro). Kokiais 2100 beveik visą Europos kariuomenę sudarys robotai, jie greičiausiai bus valdomi nuotoliniu būdu taip vadinamų nolaiferių(ateities nolaiferiams tėvai negalės sakyt, kad švaisto laiką sėdėdami prie kompo). Taipogi globalizacija, ankščiau ar vėliau išnaikins mažas tautas. Europoje bus kažkas panašaus į rusifikacija ar polonizacija tik terminas vadinsis europikacija. Apskritai manyčiau visi žmonės kokiais 3500-4000 metais šnekės angliškai. Visos rasės, tautos susimaišys. Tikriausiai ir ateiviai gyvens žemėje su žmonėmis, o žmonės kitose planetose. Ateitis keista, nenuspėjama.

kiskis

Citata iš: Jimas  balandžio 10, 2015, 21:00:12
. Ateitis keista, nenuspėjama.

Ir aciu Dievui. Manau tavo spejimai irgi neissipildys :D , kaip ir filmuko.

idenmeyou

Manau laikotarpis, kuris yra prasidėjęs jau dabar ir tęsis dar kurį laiką yra pereinamasis, adaptacinis prie kurio žmonija turėtų priprasti. Prieš daugelį metų tautas žavėdavo didingos armijos, karo vežimai, jėga, kuri gali užimti dar nematytas žemes, vėliau žmonių protas švitino įvairūs atradimai. Dar prieš daug metų žmogus pamatęs pirmą kartą radiją, televizorių, galiausiai kompiuterį, telefoną vargiai sugebėjo patikėti tokio daikto galimybėmis, dabar tai visiškai normalūs daiktai, kurie patobulėja kiekvienais metais ir nieko per daug nebestebina.

Dabartinis žmogus įpratęs prie technologijų tobulėjimo sparčiu tempu, žmogus nusipirkęs naują technologiją po kelerių metu net neabejoja, kad bus žymiai geresnė, patobulėjusi, tai jo jau nebestebina. Dabar žengiame ant kito laiptelio, kuris ilgą laiką buvo fantazijose, artėjame prie įvairiausių medžiagų, daiktų manipuliavimo, o taip pat žmogaus tobulinimo, bei kosmoso kolonizavimo. Dabar tai atrodo kai kuriems baisu, bet tik pasiekus dabar svajojamus tikslus, tarkim, kad ir kolonizavus planetas žmonės apsiprastų ir kolonizavimas užtruktų ilgai, kol gimtų kita fantastinė idėja.

Aukštyn