Anomalija.lt

Paranormalūs reiškiniai => Jūsų istorijos ir liudijimai => Kiti nepaaiškinami įvykiai => Temą pradėjo: Gytis252lt spalio 09, 2019, 12:35:20

Antraštė: Nelabai radau kažko panašaus šia tema, įdomu ką manote jūs (tema skaičai)
Parašė: Gytis252lt spalio 09, 2019, 12:35:20
Sveiki,
gan įdomu paskaityti įvairių istorijų todėl norisi pačiam pasidalinti.
Vaikystėje visada patikdavo spėlioti, žaisti žaidimą su draugu kokį skaičių jis sugalvoja nuo 1 iki 5 pataikydavau gal 2 iš 5 katu, bet net nelabai susikaupdavau ir spėdavau kas papuola į galva. Šiaip gyvenime daug esu pataikęs tokiu skaičių kaip ūgis, svoris, labai tiksliai pasakydavau. Net sporto rezultatus kurie susieja su skaičiais irgi neretai atspėdavau.
Taigi esmė tame, kad vakar su drauge buvom ir sakau vaikystėje labai gerai pataikydavau į skaičius gal nori sugalvoti nuo 1 iki 5 ir atspėsiu. Ji sugalvojo 2 aš pasakiau 3 sako ne tada sakau 2 ir ji išsigando sakau kas yra sako iš pradžių sugalvojau 3 tada pakeičiau į 2 sakau gerai dabar sugalvok nuo 1 iki 10 ir aš atspėjau 4 kartus iš eilės jos sugalvotus skaičius tada abu sutrikom, kai pataikiau todėl noriu paklausti jūsų nuomonės kaip galima tobulinti šį gebėjimą ir kaip panaudoti? Ar čia tiesiog atsitiktinumas?
Šiandien vis neišeina iš galvos tai :D  į https://www.random.org/ įvedžiau nuo 1 iki 10 tada ant lapuko parašiau 7 ir nufilmavau kaip spaudžiu generuoti ir išmeta skaičių 7, nustebau, vėliau kito skaičiaus nepataikiau ir pasijutau toks išsekęs...
Antraštė: Nelabai radau kažko panašaus šia tema, įdomu ką manote jūs (tema skaičai)
Parašė: San IL spalio 10, 2019, 18:57:37
Pabandykite atlikti tyrimą.

Minėtoje svetainėje bandykite spėti ir generuoti skaičius, sakykim 100 kartų. Tada paskaičiuokite kiek procentų atspėjote. Nuo 1 iki 10 atspėti skaičių tikimybė yra 10%. Jeigu atspėsite daugiau nei 30% tai jau bus statistiškai reikšmingas rezultatas.

Būna, kad tiesiog sekasi. Kelis kartus gerai pataikę galime galvoti, kad čia kažkas anomalaus. Tai užsifiksuojame savyje ir imame nebepastebėti, kai nesiseka. Siūlau tiesiog padaryti didesnę imtį ir paskaičiuoti statistiką.

Na, o jei visgi sugebate atspėti skaičius pernelyg gerai, tuomet siūlau nusipirkti loterijos bilietą :)
Antraštė: Nelabai radau kažko panašaus šia tema, įdomu ką manote jūs (tema skaičai)
Parašė: Supernatural kovo 09, 2020, 15:06:49
O as spejime nieko mistisko neizvelgiu. Paranormalu butu, jei zinote, ka draugai sugalvojo, o ne spejate.
Antraštė: Nelabai radau kažko panašaus šia tema, įdomu ką manote jūs (tema skaičai)
Parašė: rmantas21 vasario 06, 2022, 11:48:08
Bandyyk loterijoje atspeti skaicius uzsidirbsi :D