Ar praktikuojate ką nors?

Pradėjo .L.U.T.H.O.R., sausio 18, 2016, 12:58:29

« ankstesnis - sekantis »

Ar pratikuojate ką nors?

Taip(parašykite komentarą ką).
12 (70.6%)
Ne.
5 (29.4%)

Viso balsavusių narių: 17

Žemyn

Vril

Daugiausiai koks baubas yra "tamsioji" magija, demonai ir apskritai visas kairiosios rankos kelias, ne iš jos praktikuotojų ar net ne dešiniosios rankos kelio atstovų išgirsi, bet iš visai nepraktikuojančių, dažnai dar ir religingų žmonių. Ir visokie degantys namai, krintantys daiktai ir panašūs dalykai, vos ne urban mitai, apipinti legendomis, draugo draugo močiutė pasakojo stiliaus.

Hetamelian

Citata iš: time  kovo 07, 2016, 23:21:56
Citata iš: Hetamelian  kovo 07, 2016, 22:59:13Deja ritualų metu neesu matęs pačių demonų, nebent kažkokius jų siluetus, bet ir tai, tik savo mintyse. Su sapnais kitas reikalas, ten jie yra pasirodydavę. Gal pasakoti apie sapnus nėra taip įdomu, bet galiu pasakyti, kad sapne jie neturėdavo kūno, o būdavo neryškus, spalvas keičiantis siluetas, kuris spinduliuodavo auksine šviesa, jie visada stovėdavo priešais mane ir kažką skadindavo, o aš jausdavau neapsakomą džiaugsmą ir saugumą

Kraujas turi keletą reikšmių. Jeigu pasirašau paktą, mano kraujas yra parašas. Jeigu kviečiuosi demoną, kraujas yra padėkos gestas arba "maistas", arba jaukas. Apskritai praliejimas parodo pasiaukojimą, kuris būtinas norint pastatyti prasmingą komunikaciją, bet minėjau, ne visi to prašo.
Ar buvo tokių atvėju, kad viskas suveiktų priešingai nei tikėtasi? Ta prasme atvirkščiai grįžtų. Iš tavo kalbos galima susidaryti gerą nuomonę apie tamsiąją magiją, atmetant visus variantus kokia ji pavojinga ir sunkiai suvaldoma. Kartais būna, kad atsitinka didelės nelaimės: pradeda degti namai, dužti indai, kristi iš lentynų daiktai. Bet kaip tau tai pavyksta apeiti ir neprisidarai sau dar daugiau bėdų? Nes aš įmatau šiame reikale labai didelį pavojų, galiu pasakyti, labai drąsus žingsnis. Tu turėtum būti apsaugotas, kad pats nesužeistum. Šiaip kraują duoti velniui yra negeras ženklas. tai prilygsta tokiam ritualui, kuris prašo demono užvaldyti kūna ir per jo kūną veikti. Čia slaptos sektos ir grupelės kažką tokio daro.


Kol kas nepasitaikė, kad viskas suveiktų priešingai. Kada kviečiu naują demoną, aš visada prašau, kad nekenktų man ir visą laiką paskelbiu, kad tarnauju Lucifuge Rofocale (tai demonas su kuriuo turiu daugiausia susitarimų), tad net negalvoju, kad man norėtų kažkas pakenkti, o ir duodu jiems kraujo. Tiesa, viską ką man jie suteikia kainuoja ir nematau tame nieko blogo.

time

#17
kovo 08, 2016, 23:03:38 Redagavimas: kovo 09, 2016, 00:38:00 by time
@Vril Tie, kurie gerai išmano tamsiąją magija elgiasi apdairiai ir nešaukia demonų reikia jų ar ne. Jie visus ritualus atlieka slaptose vietose, kur niekas negalėtų pertraukti ritualo ar įsiterpti. Tokios vietos yra nuošalios ir dažnai apleistos.

Aš pats domiuosi ezoterika, bet pasyviai. Supratau visus pavojus, tik su laiku. Todėl dabar bandau perspėti visus apie numatomus pavojus.

Degantis namas, krintantys daiktai ir pan. dalykai susiję su judėjimu yra dar menka problema. Tikroji problema yra kada demonai įsikūnyja į asmenybę ir veikia per ją blogio aktus. Demonai egzistuoja, jie nematerialūs, bet yra visiems įsivaizduojamo dvasinio pavidalo. Juos galima prišaukti lengvai, bet išvaryti ritualų nėra. Neretas prisikvietęs demonus pasidaro galą, nes jo galvoje pradeda skambėti savižudžio mintys ir žmogus neištveria. Savižudybė yra tas pavojus, bet kita problema yra demono įsakymų vykdymas ir žudymas nekaltų žmonių, kurie nesusiję su šiuom reikalu.

Tokius ritualus gali sukelti netgi toks paprastas žaidimas, kaip CS. Vėliau vaikai Amerikoje sugalvoja iššaudyti savo bendraklasius su tėvo ginklu. Visi šie ritualai yra blogio aktas ir nekontroliuojamas pačios asmenybės. Susivok.

Citata iš: Hetamelian  kovo 08, 2016, 22:49:51Kol kas nepasitaikė, kad viskas suveiktų priešingai. Kada kviečiu naują demoną, aš visada prašau, kad nekenktų man ir visą laiką paskelbiu, kad tarnauju Lucifuge Rofocale (tai demonas su kuriuo turiu daugiausia susitarimų), tad net negalvoju, kad man norėtų kažkas pakenkti, o ir duodu jiems kraujo. Tiesa, viską ką man jie suteikia kainuoja ir nematau tame nieko blogo.
Siūlau pasisaugoti. Nes šis reikalas kurį tu atlieki maža kas... Bet labai pavojingas.

Jeigu nieko dar nejauti ir demonas nesuteikė stiprybės dar gerai, nes tu darai kažkokį neveiksmingą metodą. Bet su tikrąją tamsiąja magija, kuri yra labai paprasta, bet veikia susidūrę asmenys ilgai negyvena.

Jeigu bandai, sieki sau kažko, gero. Siūlau geriau užsiimti gerąja magija.

Geroji magija yra (apsaugos, meilės, sveikatos, laimės, sėkmės - burtai)

Pradžiai gali pamėginti pasigaminti juodąją druską.


.L.U.T.H.O.R.

#18
kovo 09, 2016, 02:50:56 Redagavimas: kovo 09, 2016, 02:54:22 by Legionas
Priskviečiau demonų @time bet savižudiškų minčių neturiu. Sveikata ir neblogėja :) Demonai nėra iš prigimties blogi. Taip, jie chaotiškesnės būtybės, bet blogos? Ne.
Dažniausiai va tokie, kaip aukščiau Vril rašė, kurie nepraktikuoja, tik domisi ir pasakoja kokie siaubai visur.
Žinoma niekas nesako naujokui, eik iškart su demonais dirbt. Dažnam nėra net reikalo tuo užsiimti. O nudegti galima kaip ir paprastam gyvenime. Žaisi su degtukais, namus padegsi. Rimtai žiūrėsi - viskas ok. Naujokai ir karštakošiai lai druskas gamina ir medituoja :) Kad po to negąsdintų kitų savo neišmanymu.

time

Citata iš: Legionas  kovo 09, 2016, 02:50:56Priskviečiau demonų @time bet savižudiškų minčių neturiu. Sveikata ir neblogėja :) Demonai nėra iš prigimties blogi. Taip, jie chaotiškesnės būtybės, bet blogos? Ne.
Dažniausiai va tokie, kaip aukščiau Vril rašė, kurie nepraktikuoja, tik domisi ir pasakoja kokie siaubai visur.
Žinoma niekas nesako naujokui, eik iškart su demonais dirbt. Dažnam nėra net reikalo tuo užsiimti. O nudegti galima kaip ir paprastam gyvenime. Žaisi su degtukais, namus padegsi. Rimtai žiūrėsi - viskas ok. Naujokai ir karštakošiai lai druskas gamina ir medituoja :) Kad po to negąsdintų kitų savo neišmanymu.
Nevisi ritualai veiksmingi. Todėl praktikuodami galime pastebėti, kurie būdai neveikia taip kaip norėta. Kad daromi metodai suveiktų reikia nuoširdžiai tikėti. Tie kurie ritualais ieško naudos, jiems nieko nenutinka, bet taip pat nesuveikia magija, kaip jie nori.

inthelight

Stengiuosi kasdien paskaityti vieną iš "A Course In Miracles" knygos pamokų. Ji skirta transformuoti mąstymą iš baimės ir atakos į meilės ir atleidimo. Šią knygą ištransliavo Jėzus per kitą žmogų, jei esate girdėję apie tokį dalyką kaip channeling. Kai kurie lietuviai tai verčia į 'prisijungimą prie kanalo'.
Man asmeniškai tai veikia labai gydančiai. Skaitant kiekvieną sakinį ir siekdamas pajausti esmę ką norima pasakyti, pajaučiu tarsi maža mano dalis atlįžta, įgauna tokios taikos, ramybės ir gaunu tarsi aiškesnį mąstymo procesą, kol būnu susifokusavęs į pamoką.
Šią knygą atradau, kai buvau tokioje stadijoje, kai jaučiausi pavargęs ir nebeįsivaizdavau kaip galiu eiti toliau kai šitiek darbų dar reikia padaryti, jėgų ir noro nėra, iš kur tų jėgų įgauti eiti toliau? Youtube atradau vieną žmogų channelinantį Jėzų ir kalbantį apie šią knygą. Vien klausantis video apima tokia ramuma jei neturi jokių nuostatų apie tai ką matai ir girdi.
Pradėjau dažnai matyti tokius pasikartojančius simbolius kaip 111, 222, 333, 444, 555, 777 ir aplamai jaučiuosi po truputį vis geriau, kiti žmonės bendraujantys su manimi irgi jaučiasi geriau, nes žiūriu į juos kitaip nei seniau. Matau prieš save žmogų, o ne jo statusą, išvaizdą ir protą.

Pamokos apie kurias minėjau galite rasti čia: http://acim.org/Lessons/toc.html
Video su Jėzaus channelinimu, kuriame jis paaiškina apie efektus, kuriuos suteikia knyga: https://www.youtube.com/watch?v=SR5WR4b7Mxc

.L.U.T.H.O.R.

Klausimą užklausiau, o pats pamiršau pasisakyt  :D Esu demonolatras, supaprastintai demonų garbintojas :) Nors asmeniškai tai daugiau bendradarbiavimas, bet demonus laikau didžioje pagarboje, švenčiu demonolatriškas šventes, darau ritualus, atlieku aukojimus ir taip toliau.

Taip pat užsiiminu ir kitokiomis, chaoso magijos/šamanistinėmis praktikomis. Ir šiaip atsitiktinėmis, jei pasirodo įdomu ir norisi išbandyti. Kartais magijos pagalba padedu kitiems žmonėms įgyvendinti jų tikslus.

time

Citata iš: Legionas  kovo 09, 2016, 20:43:49Klausimą užklausiau, o pats pamiršau pasisakyt   Esu demonolatras, supaprastintai demonų garbintojas  Nors asmeniškai tai daugiau bendradarbiavimas, bet demonus laikau didžioje pagarboje, švenčiu demonolatriškas šventes, darau ritualus, atlieku aukojimus ir taip toliau.

Taip pat užsiiminu ir kitokiomis, chaoso magijos/šamanistinėmis praktikomis. Ir šiaip atsitiktinėmis, jei pasirodo įdomu ir norisi išbandyti. Kartais magijos pagalba padedu kitiems žmonėms įgyvendinti jų tikslus.
Kuom tu užiimi? Ta prasme, kokiais ritualais? Ar jie yra internete? Ar knygose? Ar išgalvoti savo?

Mane juodoji magija buvo patraukusi vienu tarpu, tačiau nenaudojau pačių blogiausių kerų. Aš jaučiu nesu toks blogas ir juodoji magija ne man. Todėl gerąja magija užiimu retkarčiais. Man džiaugsmas yra padėti, ne atiimti. Jeigu yra būdų kaip padėti per juodąją magiją - irgi gerai. Tada juodoji magija netaip suprasta ir bent yra prasmingai panaudojama.

.L.U.T.H.O.R.

Na mano nuomone magija spalvos neturi, tai kaip įrankis. Magijos pagalba išgelbėjai kažkam gyvybę, kažką užmušei. Gali teisti nebent naudotojo veiksmus ir motyvaciją. 
Bendrus ritualus ir info galima rasti Demonolatry.org arba S. Connoly  ir Thorp, jei gerai pavardę atsimenu knygose. Yra keletas kitu autoriu, kuriu dabar is minties nepasakysiu, nes keliauju darban ir neturiu prieigos prie kompo. Kai kada  ritualus pats kuriu, kai kada kitu naudoju, kartais pakoreguoju ir naudoju tada, viskas priklauso nuo situacijos ir aplinkybiu.

Empty.Soul

Na, aš retkarčiais Ouija lentą naudoju. :) Daugiau kaip ir nieko, bet visada domėdavausi magija.

kiskis

Paragraf, koks tu katalikas, jei tau patinka, kad Legionas uzsiima demonologija? Ar tu cia netycia paspaudei?

time

Citata iš: Legionas  kovo 09, 2016, 21:51:35Na mano nuomone magija spalvos neturi, tai kaip įrankis. Magijos pagalba išgelbėjai kažkam gyvybę, kažką užmušei. Gali teisti nebent naudotojo veiksmus ir motyvaciją. 
Bendrus ritualus ir info galima rasti Demonolatry.org arba S. Connoly  ir Thorp, jei gerai pavardę atsimenu knygose. Yra keletas kitu autoriu, kuriu dabar is minties nepasakysiu, nes keliauju darban ir neturiu prieigos prie kompo. Kai kada  ritualus pats kuriu, kai kada kitu naudoju, kartais pakoreguoju ir naudoju tada, viskas priklauso nuo situacijos ir aplinkybiu.
Neįdomu skiepyti baimę už save silpnesniems žmonėms. Visi, kurie nepajėgūs ir negali atsilaikyti apšvietai yra pasmerkti ir lengvai pažeidžiami, magija tik išprovokuoja tuos paslėptus ryšius, kurie buvo idiegti per klaidą kiekvienam.

Mano tikslas juos atjungti, bet žinau, kad tai būtų irgi klaida. Manau, magija parankus būdas nulaužti žmogaus genetinį kodą ir jį modifikuoti. Todėl tikiu, būdų yra, bet visi veiksmingi būdai buvo pašalinti ir sunaikinti, kad sunkiai galima prieiti prie jų.

Mažai magijoje galima rasti tiesos, nes gėrį skatinanti magija yra neparanki sistemai.

Hetamelian

Ar kada galvojote apie praktiką su daugiau žmonių? Kažkas panašaus gal būtų į sektą :)

.L.U.T.H.O.R.

Na nesakyčiau, kad sektos, nes niekas neįtraukinėja, bet yra grupelės žmonių, kurie bendrai užsiiminėja tam tikrais ritualais. Asmeniškai viską pagrinde vienas darau, nes specifinės praktikos. Tuo labiau demonai :)

illuminati

@Legionas va labai į temą - buvai žadėjęs parašyt į forumą apie praktikoms naudojamą literatūrą, iš kur imama informacija, plačiau apie demonolatriją ir demonologiją. Tai arba kažką pražiūrėjau arba?... :D

Aukštyn