manau tai jau tikra

Pradėjo pajus, gegužės 03, 2019, 21:29:44

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

pajus

gegužės 03, 2019, 21:29:44 Redagavimas: gegužės 03, 2019, 21:42:30 by pajus
        Daug rašyti nenoriu, nes informacijos dar nedaug. Tiesiog yra paskelbtos nuotraukos. Pažiūrėkite jei įdomu, nes jau senai niekas nerašo apie Nibiru.

   štai tų nuotraukų  nuorodą >>>> prašau sako kad tai tikros Nibiru nuotraukos .
     o vis gi ji atkeliauja

   gerai, kad pastebėjau - pirmoji nuoroda neveikė.

        http://nashaplaneta.su/news/vpervye_realnye_fotografii_nibiru_iz_nasa_predstavleny_shirokoj_publike/2019-05-03-68370?fbclid=IwAR1bUCkzkPU9dnvLO2zwSQ1uEutfAowTMJprc9PjT1V6uxDa_vBpYtTZt6s

Vytautas

Kosmosas tik iliuzija. :) Vaizdas be proto dideliame 3d sferiniam ekrane. :) Atitinkamai pamatyti galima visko, bet nieko realybėje nėra. Na bent tokia info iš anapusinio pasaulio. Nors pvz man kelia didelių abejonių marsaeigių veikimas. Jie veikia daugiau nei 100 kartų ilgau nei buvo apskaičiuoti. Ir keistai niekam nekyla įtarimo kad čia kažkas ne taip. :) 

pajus

#2
gegužės 04, 2019, 13:36:04 Redagavimas: gegužės 04, 2019, 13:41:37 by pajus
    Vytautai, nesuprantu kodėl tau kyla įtarimų dėl marsaeigių. Jei kosmosas tik iliuzija, tai ten veikti gali ilgai. Tavo įtarimas - labai panašu, kad tu nelabai tiki, kad tai tik iliuzija. Jei tavo informacija iš anapusinio pasaulio, kurio nematom, tada tai tokia pati iliuzija - kaip anapusinis pasaulis ir kosmosas. O tu - vienu iš jų tiki, kitu - netiki.

Vytautas

Citata iš: pajus  gegužės 04, 2019, 13:36:04Jei kosmosas tik iliuzija, tai ten veikti gali ilgai.
Na keistai ilgas veikimas bent man patvirtina kad Marso iš viso nėra o tik matoma iliuzija. Stebiuosi kad kitiems tai nekelia įtarimo. :) Na o iliuziją palaikantiems atsiųsti žmonėms kažkokią informaciją iš viso smulkmena. Galimas ir kitas variantas. Patys žmonės net neskrido į Marsą bet imitavo skridimą ir dabar imituoja informacijos gavimą iš Marso. Puikus verslo ir pinigų plovimo modelis. Praktiškai nulinė savikaina ir visi patenkinti. Bet iš anapusinio pasaulio sako kad žmonės bandė skristi, bet į iliuziją nenuskrisi. :)

pajus

Citata iš: Vytautas  gegužės 04, 2019, 15:54:06Bet iš anapusinio pasaulio sako kad žmonės bandė skrist
Nesuprantu kodėl tu tiki viena iliuzija, o kita - griežtai netiki. Juk jei yra viena iliuzija> kodėl negali būti kitos? Aš nesigilinu kuri iliuzija yra tikra, kuri netikra, tačiau tikiu, kad mėnulis gali būti tuščiaviduris, nes jo svoris turėtų būti visai kitoks pagal skelbiamą amžių. Net dulkių sluoksnis daug menkesnis,o žinant, kad jis nesisuka taip kaip visos  planetos yra didelė tikimybė, kad jis "atvilktas" ateivių.

Vytautas

Citata iš: pajus  gegužės 06, 2019, 15:00:01kad jis "atvilktas" ateivių.
Nebūtinai atvilktas. :) Tie kurie kūrė mėnulį jį tiesiog tokį, palyginti lengvą, sukūrė. :) Nėra jokių ateivių. Visi "vietiniai". Tik protingesni sukūrė kitokius ne tokius protingus ir biologinius. :)

pajus

 Galiu sutikti, tačiau aišku, kad "sukūrė" tai ne mūsų protas. Jei tai vietinis protas, paaiškink kodėl žmonija nusirito atgal ir pradeda atrasti tai kas jau buvo žinoma.

violetpink1

Žmonija galėjo nusiristi ne vien dėl kokio nors Nibiru ar kito kosminio kūno sukeltos katastrofos, bet ir dėl pvz. karo.
Apie Nibiru buvo daug informacijos ir nuotraukų dar prieš 2012 metus, taip pat ir tame tinklalapyje, į kurį pateikei nuorodą.
Nemanau, kad ta informacija yra tikresnė dabar negu tada, kai buvo rašoma anskčiau...

Aukštyn