Kodėl Žemę lanko ateiviai?

Pradėjo Anomalija, rugpjūčio 27, 2011, 18:49:40

« ankstesnis - sekantis »

Kodėl Žemę lanko ateiviai?

Prižiūri mus, kad patys sau nepakenktume.
15 (17.9%)
Ruošiasi mus pulti.
3 (3.6%)
Seka mus (pvz. mūsų vystymosi greitį).
50 (59.5%)
Kita (parašykite).
16 (19%)

Viso balsavusių narių: 84

Žemyn

Anomalija

Kodėl Žemę lanko ateiviai? Jūsų nuomonės.

paragraf 78

Stebėjimo priežasčių gali būti pačių įvairiausių, nuo raelininkų pateikiamos vizijos jog esame ateivių kūriniai iki fantastų aprašomų įsiveržimo teorijų.

1TinSoldier

Labai paprastas atsakymas: nesilanko.

Klausykit, supraskit, kad žmogus gali klysti. Nesvarbu, ar jis yra lakūnas, ar kosmonautas, ar koks nors mokslininkas. Yra mokslininkų, prieš akis turinčių evoliucijos įrodymus, tačiau šventai tikinčių, kad Žemė buvo sukurta dievo prieš 10 000 metų ir mes kilome iš Adomo ir Ievos. Nejuokauju. Lygiai taip pat ir bet koks kitas žmogus, nesvarbu kas jis toks būtų, gali suklysti ar pameluoti. Pavienių žmonių pasakojimai, kad ir kas jie būtų, absoliučiai nieko nereiškia. Kol nėra patikimų įrodymų ir faktų. O absoliučiai visi rimti tyrimai, analizės ir t.t. (sveikas protas) teigia, kad jokie ateiviai Žemėje nesilanko. Yra daugybė pavienių aiškiariagių ir pan. idiotų, kurie šventai teigia turį dievo dovaną matyti ateitį ar bendrauti su negyveliais. Bet juk nereiškia, kad taip ir yra?

2000 buvo atliktas išsamus tyrimas daugybės NSO atvejų. 400 puslapių ataskaita atskleidžia, kad absoliučiai visi iki vieno tirti įvykiai gali būti paaiškinti be jokių žalių žmogeliukų.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/4981720.stm

Nejaugi jums patiems neatrodo juokingai tokios išvados: "Aha, pamačiau skrendantį objektą. Mhm.. nepanašu į įprastinį lėktuvą ar paukštį. Vadinasi čia marsiečiai atskrido pas JAV vadovus slaptu sutarimu padėti kurti technologijas, o už tai jie gali grobti žmones". Tas pats, kas pasakyti: "Aha, pamačiau žalią augalą. Bet, kadangi tai ne man pažįstama rožė, vadinasi tai slaptas vyriausybės ginklas, aktyvuojamas iš Šiaurės ašigalio, ir kuris skleisdamas cheminį ginklą, gali sunaikinti visą gyvybę 1000 km atstumu".

Supraskit, kad kvaila pamačius ar perskaičius internete(!) apie bet ką nors truputį keisto, iš karto daryti tokias netikėtinas išvadas, kaip ateiviai.

Jei ateiviai masiškai čia lankytųsi ar, pavyzdžiui, darytų nors minimalią įtaką žmonių gyvenimams, esu 100 procentu įsitikinęs, kad būtų patikimesnių įrodymų, nei photoshopintos nuotraukos.


paragraf 78

Citata iš: 1TinSoldier  rugpjūčio 29, 2011, 18:27:46
Labai paprastas atsakymas: nesilanko.


Kodėl iškart toks kategoriškas atsakymas? Mes juk nežinome ar tikrai nesilanko, kaip ir to ar lankosi.

CitataYra mokslininkų, prieš akis turinčių evoliucijos įrodymus, tačiau šventai tikinčių, kad Žemė buvo sukurta dievo prieš 10 000 metų ir mes kilome iš Adomo ir Ievos. Nejuokauju.


Šiaip prieš 6 000 metų, o ne prieš 10. Tai vadinamųjų kreacionistų pasvaičiojimai. Juos kritikuoja ir mokslininkai ir tikintieji.

1TinSoldier

Taip, mes daug ko tikrai nežinome. Pvz, mes tikrai nežinome, ar akmuo jaučia skausmą ar ne? Kaip įrodyti, kad nejaučia? Juk galime tiesiog pasakyti, kad kol kas to negalime paaiškinti. Mes tikrai negalime žinoti ar delfinai nori užkariauti pasaulį, ar ne? Galbūt jie rezga planus ten po vandeniu ir jau 2012 metais pradės puolimą? Įrodyk, kad taip nėra? Tiesiog galimybė, kad akmuo jačia skausmą, o delfinai yra imperialistinė gyvūnų rūšis yra tokia menka, kad net neverta į tai kreipti dėmėsio. Tokie absurdiški teiginiai prieštarauja viskam, ką mes dabar žinome apie pasaulį. Lygiai taip pat ir su ateiviais. Aišku, negalime 100 proc. įrodyti, kad jie nesilanko Žemėje. Tačiau galimybė, kad taip yra, yra ne didesnė, nei delfinai, įvaldę kalašnikovus.

Pasak kretinistų(tyčia palikta klaida), Žemė senumo nuo 5.700 metų senumo iki 10.000. Nemanau, kad tai taip svarbu. Nesąmonė ir tiek. Tačiau šita teorija tiki 40 proc. amerikiečių. Aišku, kad dauguma mokslininkų tokias idėjas kritikuoja. Tačiau kritikuoja ir žalių žmogeliukų idėjas. Kodėl taikai dvigubus standartus? Kodėl kalbant apie kreacionizmą, mokslininkai tau autoritetai, o apie ateivius - jau nebe?

paragraf 78

Kaip ir pats pasakei: teiginiai prieštarauja viskam, ką mes dabar žinome apie pasaulį.
Mes dar daug ko nežinome, tad vienareikšmiškai negalime teigti kad to nėra.
O dėl dvigubų stendartų, tai aš jų netaikau: tiesiog žemės egzistavimas ir evoliucija yra įrodytas faktas, o ateivių egzistavimas nėra paneigtas, kad ir pvz SETI programa, kuri vėl atnaujino savo darbą.

Saturno duktė

Zinoma, kad lankosi, kas sake, kad kitur nieko nera, nes nematome, nezinome. Manau, kad ateiviu pasirodymas zemeje gali tureti daugybe atsakymu.
Visai neseniai ziurejau dokumentini filma, kas irodo, kad dar pries mus Indijoje buvo taip pat labai issivisciusi civilizacija:
Po.sledam.tajny.Byla.li.jadernaja.vojna.do.nashej.jery.Indijskij.sled.2011.SATRip

Rusiskai ziurejau, cia nukopinau, kaip vadinasi, o juk ir archeologu rasti radiniai irodo, kad ir pries mus buvo taip pat daug ka mokantis zmones, tai ka mes atradome tik dabar. Gali buti, kad ivykiai cia ir kitur kartojasi spirale ir tai kas buna sunaikinta vel atgimsta is naujo, ir yra atrandama is naujo.

Glow

Lanko del ivairiu priezasciu. Cia gali galvot kaip nori bet tiesos nesuzinosi. Juk ne viena lekste atskrenda, tai gal ir tikslai skirtingi.

paragraf 78

Jenny Randles mini bent penkias ateivių rases kurias yra matę žmonės, tad gal kiekviena rasė turi savų tikslų

1TinSoldier

#9
rugpjūčio 30, 2011, 14:49:35 Redagavimas: rugpjūčio 30, 2011, 14:51:48 by 1TinSoldier
Citata iš: insomnia  rugpjūčio 29, 2011, 19:47:24
Kaip ir pats pasakei: teiginiai prieštarauja viskam, ką mes dabar žinome apie pasaulį.
Mes dar daug ko nežinome, tad vienareikšmiškai negalime teigti kad to nėra.
O dėl dvigubų stendartų, tai aš jų netaikau: tiesiog žemės egzistavimas ir evoliucija yra įrodytas faktas, o ateivių egzistavimas nėra paneigtas, kad ir pvz SETI programa, kuri vėl atnaujino savo darbą.


Persukai kalbą į kitą pusę. Aš apie ateivių egzistavimą nesakiau nė žodžio. Aišku, gali būti, kad egzistuoja. Kad Žemėje atsiras gyvybė, galimybė buvo žiauriai, nerealiai maža. Tačiau, turint galvoje, kiek iš viso Visatoje yra planetų, pasidaro visai tikėtina, kad toji gyvybė atsirado ne vien pas mus. Be to, gyvybė tai galėtų būti ir pati mažiausia bakterija. Ir tai būtų nei kiek mažiau įspūdinga, nei kažkokie žali žmogeliukai. Ir SETI ieško tos bet kokios gyvybės. Kosmose, kitose planetose, o ne daugiabučių laiptinėse. Nes supranta, kad Žemėje tiesiog nėra tų ateivių. Ir, pala, kokia tuomet, prasmė ieškoti ateivių kosmose, jei jie pastoviai pas mus lankosi? Kam vyriausybei leisti milijardus dolerių ieškant dalykų, kuriuos ir taip žino egzistuojant? Kam mokslininkams dirbti tuščią darbą?

Blemba, kaip mane nervina tokie „argumentai", kad, jei nėra įrodytas neegzistavimas, vadinasi tai gali egzistuoti.

Raselas Bertrandas:

Jei aš iškelčiau idėją, kad tarp Žemės ir Marso yra porceliano arbatinukas, skriejantis aplink Saulę elipsine orbita, tai jos niekas negalėtų paneigti, jei aš dar apdairiai prie viso to pridėčiau, kad minėtas arbatinukas yra per mažas, kad galėtų būti pastebėtas net stipriausių turimų teleskopų pagalba. Ir jei dar pareikščiau, kad, kadangi mano tvirtinimas negali būti paneigtas, žmogaus supratimui būtų netoleruotina abejonės šiuo klausimu prielaida, tada aš teisingai būčiau palaikytas kalbančiu nesąmones. Bet jei vis dėlto tokio arbatinuko egzistavimas būtų patvirtintas kokioje nors senovinėje knygoje, mokomas kaip šventa tiesa kiekvieną sekmadienį ir pamažu įteigiamas vaikams mokykloje, svyravimas, ar tikėti tuo, ar ne, taptų ekscentriškumo žyme ir nukreiptų dvejojantįjį psichologo jurisdikcijon apsišvietusiųjų amžiuje arba inkvizitoriaus akiratin ankstesniuose laikuose.

Esmė tame, kad reikia įrodyti sunkiai įtikimus dalykus, o ne įrodyti, kad jų nėra. Nes tai tiesiog neįmanoma. Čia loginė klaida. Net neįsivaizduoju, kaip iš vis gali toks argumentas mąstančiam žmogui į galvą ateiti.. Juk negalima įrodyti, kad dievas nėra Skrajojantis Spageti Monstras. Bet juk nepuoli statyti jam bažnyčių? Neįmanoma įrodyti, kad nėra fėjų, tačiau juk jomis netiki? Neįmanoma įrodyti, kad žuvys nemoka anglų kalbos. Bet juk sužvejojęs karosiuką nepradedi bendrauti su juo? Ir žmogų, kuris tikėtų viskuo, ko "neįmanoma 100proc. atmesti", juk laikytum idiotu? Tipo ne?

Benamis

1TinSoldier tu zodzio kiseneje neieskai, taciau as tik vieno negaliu suprasti, kaip galima buti tokiu egoistu, kad manytum, jog mes visoje neapciopomoje visatoje esame vieni?

Ataskaitos nieko nereiskia. Jeigu pasaulio valdzia nenores, kad zmones zinotu apie ateivius, tai ir skelbs visokias ala ataskaitas per "NEPRIKLAUSOMAS" inf. tarnybas...

1TinSoldier

Aš niekada nesakiau, kad nežemiška civilizacija neegzistuoja. Aš tik sakau, kad ji neegzistuoja Žemėje. Ateiviai mūsų nelanko. Tik tiek.

Manau, būtų gana sunku nuslėpti žmonių grobimus, pastoviai matomas skraidančias lėkštes, pačius ateivius, vaikštinėjančius ir t.t. Tačiau iki šiol absoliučiai visi ateivių pastebėjimai ir 'įrodymai' anksčiau ar vėliau išaiškėją esą klastotėmis. Photoshopintos nuotraukos, falsifikuoti video, faktus iškreipiančios konspiracinės teorijos, lunatikų ir dėmėsio kalių pasakojimai. Koks žmogus galėtų tuo patikėti?..

OKULTISTE

Aš irgi abejoju, ar lankosi... "Čia ateiviai!" - man tik dažnas pajuokavimas...
(Kažkur norėta pasipasakojimų (?): mažajam broliui kaime pripasakojau, kad musės iš tikro yra ateivių šnipai, o žmonės tam sukūrė ypatingą ginklą - škilmingai, kaip naujam riteriui, įteikiau musmušį ir pasiunčiau vykdyti misijos...

paragraf 78

Na bet jei nesilanko, tai kodėl tiek žmonių teigia juos matę?

saone

Ateiviai nesilanko zemeje, o tie matymai siais laikais tai nieko nepaaiskina. Praskris lektuvas kokiam ruke jau nso gali kai kam buti, tuo labiau kai tie ateiviu matytojai buna dazniausiai kokie dievobaimingi ir prietaringi individai.

Aukštyn