Ateiviai vivisektoriai tęsia savo bandymus

Pradėjo mzicka, liepos 29, 2013, 20:12:07

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

mzicka

Pagal Amerikiečių ufologo D.Ričio statistiką XX amžiaus pabaigoje ,Pietų Amerikoje per vienerius metus ateiviai preparavo apie 2 tūkstančius galvijų.Ne mažiau galvijų buvo papjauta ir pačiose JAV.Nso atskrendantys mėsininkai toliau luošina galvijus.Panašu ,kad tai jie daro visiškai ne mokslo tikslais.Sprendžiant iš visko mūsų planeta tapo savotiška ferma ,kuri , mums to visai nenorint ,aprūpina ateivius nemokama žaliava...

PIRMOSIOS AUKOS

Vienas pirmųjų galvijų sunaikinimo atvejų užfiksuotas 1968-ais metais Argentinos Samtos provincijoje. Vietinis fermeris ieškojo dingusių karvių ir aptiko sumaitotus jų kūnus. Iš galvijų kūnų buvo pašalinti vidaus organai ir išsiurbtas kraujas. Be to, kūnai atrodė taip, tarsi būtų numesti iš didelio aukščio. Fermeris iškvietė policiją ir veterinarus, kurie nesugebėjo nieko paaiškinti, pa- reikšdami, kad tai yra kelių piktavalių darbas. Žinoma, maniakai, pjaustinėję svetimus galvijus, nebuvo rasti. Pranešimai apie panašias piktadarybes ėmė sklisti iš įvairių Argentinos rajonų.
Iš pradžių būdavo randama po 2-3 išmėsinėtus galvijus, vėliau aukų skaičius ėmė didėti. Nikaragvos spaudoje buvo rašoma apie ožkas, kurios, sprendžiant iš visko, buvo numestos iš didelio aukščio. Joms buvo išpjauti liežuviai ir akys, nupjauti ragai. Į kukurūzų lauką, kur buvo aptikti mirę gyvūnai, atvyko vietiniai ufologai. Būtent jie ir pastebėjo šalia ožkų NSO nusileidimo pėdsakus - sudžiūvę kukurūzų stiebai buvo išgulę ratu. Specialiai iš Argentinos atvykęs ufologas Fabio Serpo sutiko su vietinių kolegų išvadomis, kad ateiviai su gyvūnais atlieka kažkokius eksperimentus. Jo nuomone, apsvaiginti gyvūnai buvo paimti į NSO, ten numarinti, iš kūnų išpjauti ateivius dominantys organai, o patys kūnai po to numesti ant žemės. Ateivių visiškai nedomino, kaip į tai reaguos Žemės planetos gyventojai.


Po to paslaptingieji mėsininkai pradėjo naikinti galvijus JAV teritorijoje. 1973-iais metais apie sudarkytus galvijus pranešė fermeriai iš Minesotos ir Kanzaso valstijų. Šia problema susidomėjo ir NASA.

KETURIOS HIPOTEZĖS

Po kiek laiko subjauroti naminių galvijų kūnai buvo aptikti Prancūzijoje, Australijoje, Japonijoje, Kanadoje, Rusijoje, Kanarų salose. Tačiau dėl mums nežinomų priežasčių galvijai dažniausiai mėsinėjami buvo Pietų, Centrinėje ir Siaurės Amerikoje.
JAV vyriausybė skyrė nemažas lėšas tarnyboms, tyrusioms šiuos atsitikimus. Tačiau jų veiklos rezultatai taip ir nebuvo paskelbti. Masinės informacijos priemonėse atsirado 4 hipotezės apie šiuos reiškinius. Pirma, galvijus žudo satanistų sektų nariai, kurie gyvūnų organus ir kūno dalis panaudoja ritualiniam aukojimui. Antra, galvijus žudo specialiosios tarnybos, vykdydamos slaptus eksperimentus. Trečia, galvijai masiškai neteko proto. Ketvirta, visa ši veikla - ateivių darbas.
Apie pirmąsias tris hipotezes greitai buvo užmiršta, nes jos buvo argumentuotai sukritikuotos. Suprantama, jokia beprotybė nepadarys taip, kad iš gyvūnų kūnų bus išpjauti vidaus organai, visiškai išsiurbtas kraujas ir sulaužyti visi kaulai. Kadangi keistos galvijų žudynės tapo gana masiškos, tuo apkaltinti satanistus, kurie dažniausiai aukodavo tik triušius ir gaidžius, buvo paprasčiausiai juokinga. Taip pat visuomenės nepavyko įtikinti specialiųjų tarnybų veikla. Šios tarnybos turėjo savas fermas ir žvėrynus, todėl joms nebuvo jokio reikalo mėsinėti paprastų fermerių galvijus. Tiesa, gana dažnai būdavo pastebimi juodi malūnsparniai be atpažinimo ženklų tose vietose, kur neužilgo įvykdavo galvijų žudynės. Tai ir sukėlė įtarimus apie specialiąsias tarnybas.
Liko paskutinė hipotezė, kad galvijus žudo ir mėsinėja ateiviai iš kitų planetų. Ši hipotezė ir tapo pagrindine.

NSO ILGAI LAUKTI NETEKO!

JAV masinės galvijų žudynės vyko 1975-1976 metais. Vien tik Kolorado valstijoje kiekvieną dieną buvo aptinkama vidutiniškai po 3 išmėsinėtas karves. Nė vieno karto nepavyko aptikti piktadarių nusikaltimo vietoje. Nors žmonės gana dažnai matydavo skraidančius keistus objektus galvijų žudynių vietoje, o NSO nusileidimo žymės būdavo aptinkamos šalia sumaitotų lavonų.
Įdomų atvejį papasakojo anomalių reiškinių tyrėjas Fernandas Belzilis. Vieną 1995-ų metų dieną į jį kreipėsi fermeris iš šiaurinės Saskačevano (Kanada) dalies. Jis mokslininkui pranešė, kad aptiko negyvą karvę, kuri, priešingai nei kitais atvejais, nebuvo išmėsinėta. Tikėdamasis, kad nusikaltėliai sugrįš prie negyvos karvės, Belzilis netoliese pastatė vaizdo kamerą, iš kurios signalas buvo siunčiamas į vaizdo magnetofoną. Kamera sėkmingai veikė kelias naktis, tačiau du kartus buvo dingęs signalas - maždaug 12 minučių. Pirmą kartą kažkas iš negyvos karvės išpjovė liežuvį ir nuėmė odos sluoksnį nuo vienos snukio pusės. Antrą kartą, kai nebuvo vaizdo, buvo išpjauta tiesioji žarna. Abu kartus vaizdo magnetofono juostoje matėsi tik balta dėmė, tarsi kažkas į kamerą nukreipė stiprų šviesos spindulį.
Po kiek laiko galvijų žudynių atvejų sumažėjo - tikriausiai ateiviai pakankamai prisirinko karvių, ožkų ir avių organų. Nors visiškai žudynės nenutrūko.
2009-ų metų kovo 8 d. amerikiečių fermeris Maikas Diuranas aptiko negyvą karvę, kuriai buvo išpjautas tešmuo. Atrodė, kad pjūvis atliktas medicininiu lazeriu, kuris vienu metu pjauna ir pridegina žaizdą. Po dviejų savaičių Džimas Garenas iš Valsenburgo (Kolorado valstija, JAV) irgi aptiko negyvą karvę su išpjautu tešmeniu.
Kovo 17-ą d. Tomas Mileris šalia ėdžių aptiko negyvą veršiuką. Nulupus jo odą paaiškėjo, kad visi kaulai sulaužyti. Ufologų nuomone, jis, kaip ir kiti galvijai, buvo išmestas iš NSO maždaug iš 20-30 metrų aukščio. Beje, prieš 10 metų Mileris jau buvo aptikęs vieną nebegyvą savo karvę, kuriai buvo nupjautos ausys, išpjautos akys, liežuvis ir lytiniai organai. Fermeris mano, kad abiem atvejais dėl jo augintinių žūties kalti ateiviai. Tą naktį, po kurios buvo aptiktas negyvas veršiukas, valstijos danguje buvo pastebėtas trikampis NSO. Tai ufologams atrodo visiškai natūralu.

STULBINANTI OPERACIJŲ KOKYBĖ

Vienas iš charakteringų ateivių mėsininkų darbo požymių - negyvuose galvijuose visiškai nėra kraujo. Perpjovus galvijo arteriją, susiaurėja venos, kurios sulaiko dalį kraujo, todėl visiškai pašalinti kraują iš gyvūno yra gana sunku. Tirdami nužudytus galvijus veterinarai pastebėjo, kad pjūviai buvo atliekami trimis būdais: aštriu įrankiu, lazeriu arba aparatu, kuris praskleidžia į šonus audinio ląsteles, jų pačių nepažeisdamas. Taip pat pastebėta, kad ateivių užmuštų galvijų liekanos atbaido paukščius ir kitus gyvūnus, mintančius maita. Vieni nužudyti galvijai supūdavo labai greitai, o kiti - labai lėtai. Pavyzdžiui, buvo aptiktas veršiukas, kuriam buvo išpjautos akys, liežuvis ir kepenys, nuo keteros pašalinta oda. Veršiuko kūne net po dviejų savaičių nesimatė jokių puvimo požymių. Negyvas veršiukas gulėjo toli nuo kelio, tačiau plėšrūnai jo nelietė, o šalia esančio skruzdėlyno gyventojai išmirė. Skruzdės buvo išdžiūvusios ir trapios, tarsi jas apšvitino kažkokiais spinduliais.

MUMS LIEKA TIK SPĖLIOTI...

Kokiems tikslams ateiviai pasiima vienas ar kitas galvijų dalis, galima tik spėlioti. Kai kurie ufologai pagrįstai teigia, kad galvijų kraujas labai panašus į žmonių kraują ir dažnai naudojamas laboratorijose žmogaus kraujo plazmai gaminti. Galima daryti išvadą, kad ateiviai tyrinėja stambius galvijus tam, kad daugiau sužinotų apie mus.
Ši hipotezė nuteikia optimistiškai-juk žymiai lengviau sužinoti apie žmogaus sandarą iš jo paties, o ne per tarpininkus. Hipotezę patvirtina žmonės, teigiantys turėję kontaktų su ateiviais, kurie būtent taip ir elgiasi. Jei prisiminti informacijos priemonėse pasirodančius pranešimus apie paslaptingą žmonių dingimą, užrašus senuosiuose metraščiuose ir kronikose, ateiviai mus jau seniai ir nuodugniai ištyrė. Reiškia, galvijus jie žudo ir pjausto visai kitokiu tikslu.
Nesinori galvoti, kad ateiviai žmones grobia dėl to paties nežinomo tikslo, tačiau atmesti šią versiją nėra taip jau lengva. Jeigu mes patys nelabai vertiname mūsų planetoje gyvenančių kaimynų gyvybes, tai ko mums lieka laukti iš ateivių?

Šaltinis - "Mįslės ir faktai"

Aukštyn