Robertas Lazaras

Pradėjo Elgato, birželio 03, 2013, 23:16:14

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Elgato

Robert Lazar - taigi, šis vyriškis Amerikoje dirbo netoliese Area 51 (Area S4) išėjęs iš darbo gavo leidimą papasakojo savo įspūdį apie ateivių laivus, juos pačius ir tt.




Nepykit jai kažka blogai padariau pirmas mano postas. ^^

Benamis

#1
birželio 03, 2013, 23:24:44 Redagavimas: birželio 03, 2013, 23:35:15 by Benamis
Dar beje daznai jis vadinamas Bobu Lazaru :)

Idomi asmenybe ir idomus jo pasakojimai. Taciau Bobo gyvenimas kaip ir pats jo pasakojimas yra ganetinai miglotas. Pradedant nuo to is kur jis kiles, baigiant jo studijomis (tvirtina, kad mokesi Massachusetso institute ir Kalifornijos technologijos institute, taciau sios istaigos tai neigia).

Tam, kad butu galima testi diskusijas, papostinsiu siek tiek informacijos is nso.lt tinklapio:

Bob Lazar

Jis pateikė duomenų, kurie buvo nežinomi net "specialistams". Pati slapčiausias rajonas yra S - 4 arba Papoose ežeras. Jis sakėsi asmeniškai dirbęs su ateivių laivu ir jų technologijomis.

Vieną 1989 m. lapkričio vakarą Las Vegas KLAS-TV reporteris George Knapp klausinėjo asmenį, prisistačiusį esant fiziku vardu Dennis. Pokalbis vyko apie ypatingo slaptumo sritį S-4 (S4), kur angaruose slepiami 9 ateivių erdvėlaiviai, kuriuos jis padėjo tirti. Dennis, vėlesniuose pokalbiuose įvardintas kaip Bob Lazar, teigė turėjęs 38 lygiais didesnį slaptumą nei "Q", aukščiausią civilinį įslaptinimo lygį.

S-4 yra Nevadoje prie Papoose ežero, apie 15 mylių į pietus nuo Groom ežero, kur yra ir garsioji Area 51 (kitoje kalnų grandinės pusėje, 125 mylios į šiaurę nuo Las Vegas) Nellis Oro pajėgų įtakoje. Iki tol moksliniuose sluoksniuose sritis buvo vadinta "Svajonių žeme", "Skunkworks" ar tiesiog Groom ežeru.

Čia B.Lazar ir kiti mokslininkai buvo supažindinti su ateivių tyrimo programomis pateikiant apžvalgą, kurioje aiškinama, kaip jau 10 tūkst. metų ateiviai bando "pakoreguoti" žemės evoluciją ir kaip 15 paskutinių metų laikotarpiu buvo tiesiogiai keičiamasi technologine informacija su jais.

S4 yra įrengta kalvos šlaite, - angarų durys yra šlaito nuožulnumą atitinkančiu kampu ir nudažytos spalva susiliejančia su aplinkiniu smėliu. Įėjimas į S4 yra už posūkio už 9-o angaro - plieninės durys kalvos įduboje. Įėjimą saugo šunys, kuriems pašalintos balso stygos. B.Lazar buvo leista lankytis tik baltai pažymėtose S4 patalpose - ir tik kartu su apsauga.

Projektas, kuriame jis dirbo, vadinosi "Galileo"; kiti du apie kuriuos teko girdėti buvo "Sidekick" ir "Looking Glass". "Galileo" tyrinėjimų sritis buvo varikliai ir gravitacijos vaidmuo. "Sidekick" buvo susijęs su spinduliniu erdvėlaivių ginklu ir bandymu jį atkurti. Kažkokiu būdu gravitacija buvo panaudojama spindulio fokusavimui. "Looking Glass" susijęs su gravitacijos bangos laike sukūrimu.

Prieš pradedant dirbti buvo atliekami atsparumo alergijai bandymai. B.Lazar vadovas buvo Dennis Mariani. B.Lazar dirbo kartu su Barry Castillio, tvirtu vyru gerokai aukštesniu už B.Lazar. Už darbą mokėjo Karinis jūrų laivynas.

Pagrindiniai teiginiai:

1) Ateiviai yra iš Zeta Reticuli žvaigždės (matomos iš Pietų pusrutulio);
2) Per 10 tūkst. metų jie 65 kartus genetiškai modifikavo Žemės evoliuciją;
3) Žmonės apibūdinami kaip "konteineriai" (genetinei medžiagai);
4) Genetinių modifikacijų įrankis buvo virusai;
5) Religijos sukurtos saugant "konteinerius' nuo susinaikinimo;

1979 m. su ateiviais susikivirčyta. Po incidento žuvo nemažai (44) apsaugos darbuotojai. Ateiviai pasitraukė palikę laivus.

Bobo Lazaro gyvenimo keistenybes

Tačiau Bob Lazar pateikiami duomenys apie save kiek prieštaringi. Jis tvirtino, kad apie jį neliko jokių duomenų. Jis sakosi, nežinąs, kas jo tėvai, kad jis išaugintas jį priglobusios šeimos.

Tuo tarpu 1990 m. teismo įrašai liudija jį pristačius gimimo liudijimą, nurodantį jį gimus 1959 m. sausio 26 d. Floridos Coral Gables miestelyje Albert ir Phyllis (buv. Berliner) Lazar šeimoje. Jis sakosi jų įsūnytas, bet tokiu atveju juk gimimo liudijime jie nenurodomi kaip tėvai. Bet 7-ame dešimtmetyje JAV "atviras įsūnijimas" buvo "norma". Tikri gimimo liudijimai būdavo sunaikinami arba paslepiami ir išduodami nauji įsūnijusių globėjų vardu. Juose duomenys (gimimo data, ligoninė ir t.t.) nebūtinai būdavo tikri.

Robert Lazar baigė W.Tresper Clarke aukštesniąją mokyklą 1976 m. rugpjūčio mėn., o ne gegužę, kaip daugelis moksleivių. Tai rodo, kad jis lankė vasaros užsiėmimus, kad baigtų kursą. Ne ypač geras faktas asmeniui, tvirtinančiam turint keletą magistro ir daktaro laipsnių technikos srityse (beje, niekada neįvardintų). Tuo labiau, kad žinoma, kad paskutiniame kurse jis nelankė chemijos užsiėmimų.

Tada jo šeima persikėlė į Kaliforniją, kur jis du metus mokėsi Pierce koledže. Tuo metu jis neakivaizdžiai (susirašinėjant) mokėsi "Pacifica" universitete, kur gavo bakalauro laipsnį. O dabar prisiminkime, kad "Pacifica" universitetas buvo uždarytas 1978 m. už mokslo laipsnių "pardavinėjimą".

Toliau jis sakosi mokęsis CalTech ir MIT, nors abi institucijos neigia tai. Ir Lazar negali įvardinti jokių profesorių ir bendrakursių - ir nėra jį prisimenančių.

Tolimsnis oficialus įrašas apie jį yra apie vedybas su Carol Nadine Strong, 1980 m. liepos 27 d. Ten nurodyta jį esant elektronikos inžinieriumi su mokslo laipsniu 12. Gyvenamoji vieta Kalifornijos Canoga parkas.

1982 m. jį randame Los Alamos laisvai samdomu fotografu. Jis kūrė reaktyvinį automobilį. Vietos laikraštyje yra straipsnis su keliomis nuotraukomis. Projektas žlugo nepastūmėjęs toliau, nei pinigų iš investuotojų surinkimu.

Tuo metu sakosi dirbęs Los Alamos Nacionalinėje laboratorijoje, ką patvirtina LANL telefonų knyga. Tuo tarpu oficialūs dokumentai rodo jį esant laisvai samdomu. Po to prasideda neaiškus Lazar gyvenimo periodas.

Lazar šeima persikelia į Los Vegas, atidaro nuosavą fotografijos verslą ir ... įkrenta į skolas skolindamiesi dideles sumas. Stebina, kas jis gavo 60 tūkst. dolerių paskolą kaip užstatą nurodęs 6 tūkst. dolerių vertės "Honda". Tai "skandalų bankuose" era...

Toliau:

1986 m. balandžio 19 d., tebebūdamas vedęs Carol, veda moterį vardu Tracy Anne Murk.

1986 m. balandžio 21 d. Carol Lazar randama negyva name, esančiame Ann Greta. Oficiali priežastis - "nusinuodijimas automobilio dujomis". Skrodimas neatliktas.

1986 m. liepos 21 d. paduoda pareiškimą apie bankrotą nurodydamas kasmėnesines 15510 dolerių skolas. Jis sakosi, kad buhalterinius įrašus ir 15 tūkst. dolerių prarado išėjus buhalteriui Scott R.Maxwell. Nurodo, neturintis pajamų šaltinių. Bet kaip jis sukaupė tuos 15 tūkst. turėdamas tokias skolas?

1986 m. spalio 12 d. Lazar ir Tracy apsaiveda iš naujo. Šįkart Tracy vadinasi Jackie Dianne Evans, įsikūrusi Ann Greta. Kam toks asmenybės pakeitimas?

1987 m. kovo 19 d. galutinis bankroto bylos nuosprendis nurodo Lazar turint turto už 173 tūkst. dolerių, o skolos - už 270324 dolerius.

1988 m. kovo 16 d. Ann Greta namas paskelbiamas nemokiu nuo 1987 m.liepos 1 d. po 6 d. Lazar nusiperka namą Las Vegas perduodamas visas teises žmonai.

Kažkur 1988 m. gruodį Lazar sakosi pradėjęs dirbti S-4 rajone. Kaip superslapta įstaiga galėjo samdyti asmenį su neaiškia finansine padėtimi ir ginčijamu išsimokslinimu? Tokio asmens biografiją turėjo ištirti bent dvi federalinės tarnybos (FTB ir įdarbinanti arba Oro pajėgų CID), kurios atmesdavo visus kandidatus su dokumentiškai įrodoma dvipatyste ir tyrimais dėl savižudybių ("žmonų" ir t.t.)

1989 m. kovo 22 d. Bob į Tikaboo slėnį (kuriame yra rajonas 51) pasiima žmoną su Gene Huff bei John Lear stebėti disko skrydžio naktį. Iš ten grįžta kovo 29 d. su žmona, gene Huff ir kitu vyriškiu, Jim Taliani. Tąnakt sakosi nufilmavę bandymą.

1988 m. balandžio 5 d. Lazar, Gene Huff bei John Lear vėl vyksta į Tikaboo slėnį, kur juos suima Rajono 51 apsauga ir laiko Linkolno šerifo nuovadoje. Lazar liepta pranešti Indian Springs oro daliniams, bet jis sakėsi niekada oficialiai nesamdytas. Vėliau tvirtino nusprendęs negrįžti į darbą bijodamas dėl savo gyvybės. Labai neįtikinama! Didelio saugumo srityse dirbantiems neleidžiama pasitraukti, kol nebaigiamas tyrimas, ar nenutekėjo slapta informacija.

Tad ketvertą paleisti galėjo taip greitai tik todėl, kad ... visa tai buvo iš anksto suplanuota. Ir jo turima informacija buvo ... "pakišta". Jis buvo tiesiog dizinformatorius.

Kaip Bob galėjo gauti tokį kiekį informacijos dirbdamas tik 3 mėn.? Reikia daugelį mėnesių dirbti nesvarbų darbą, kol darbuotoju imama pasitikėti. Daugeliui darbuotojų niekada nenukrenta tokia "laimė". Slapta informacija patikima tik tiems, "kuriems reikia". Tik keli aukščiausi pareigūnai turi "visą" vaizdelį.

Tad galimi trys variantai:
a) Bob Lazar sufabrikavo istoriją panaudodamas savo gyvenimo keistybes;
b) tai buvo vyriausybinis planas, panaudojant "smalsuolį", bandžiusį padaryti ir parduoti mėgėjiškas nuotraukas.
c) jis buvo vyriausybės agentas, kad NSO bendrijoje sąmoningai skleistų dizinformaciją.

snofru

mano nuomone - c variantas - dezinformatorius. Džonas Kylas savo knygoje "NSO: Operacija Trojos arklys" pateikia ne vieną atvejį tokių bandymų dezinformuot ufologus.

A.C.A.B

Bet koks gali būti tokios dezinformacijos tikslas?

snofru

diskredituot fenomeną ir jo tyrėjus (imho)

2Pacas

As tai pat manau kad c variantas.

A.C.A.B

Na nežinau ar čia labai jau diskredituojama. Lyginant su kitais panašiais "pasakoriais", tai Lazaras šneka pakankamai aiškiai ir gana įtikinamai. Įtikinamai ta prasme, jog nepaisto visiškai akivaizdžių niekų...

snofru

na ne konkrečiai Lazaras, jo atvejis gal išsiskiria nuo kitų, būtent "tikroviškumu", nors yra gi irgi ne mažiau intriguojančių istorijų: Serpo, Seinu, Apolonai 18 ir 20 ir t.t., tik jos gal nesulaukė tokio dėmesio kaip pastaroji.

Elgato

Citata iš: 2Pacas  birželio 04, 2013, 10:04:51
As tai pat manau kad c variantas.
Aš irgi manau ta patį :)

Linas Esu


Linas Esu

Vienas naujesnių interviu  . Lazar , labai retai kalba viešai apie šią istorija .



Vienas žymiausių ufologų Stanton Friedman išsako savo subjektyvią nuomonę apie Bob Lazar .


Linas Esu

#11
gruodžio 21, 2017, 00:45:34 Redagavimas: gruodžio 21, 2017, 00:58:18 by Linas Esu



fianer1

Itikino :)

San IL

Citata iš: fianer1  sausio 04, 2018, 03:21:09Itikino :)
Kuo? Man net žiūrint į jį nesinori tikėti nė vienu jo žodžiu.

 Ačiū @Benamis už gerą suvestinę.

Aukštyn