Švytuoklė, mano siela, keisti nutikimai

Pradėjo Vytautas, sausio 20, 2014, 14:23:38

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Creative

Citata iš: a.t.sielis  rugpjūčio 12, 2017, 20:56:01Nepyk, Vytautai, bet tu tikras, kad su tavim viskas gerai? Panašu į kažkokį psichologinį sutrikimą. Įsikalbi dalykus, žiūri į saulę, tariamai matai kažkokius ženklus. Visa tai įsikalbėjimas. Ir švytuoklė tas pats - pats ją tikriausiai judini, ir įsikalbi dalykus.

Nors gal čia kokie demoniukai ranką prikišę, per psichiką veikia.
Jei nieko nebandysi tai ir nieko nepasieksi. Todėl bandyk daryk gal atrasi tą tikrą aukso gyslą.

PVZ man irgi buvo debesys vaikiau danguje. tai naikinau tai priaugindavau. Galvojau kad tai tiesiog atspedavau kuriam čia išnykti kuriam atsirasti, kol viena visiškai giedrą dieną sugalvojau debeselį sukurti akim pasižymėjau vieta, ir žiūrėjau į tą tašką su ketinimu kad atsirastu, po 3 minučiu kai nieko nevyko danguje kaimynas išėjo į lauką ir kažką pradėjo ten daryti ir aš užsižiūrėjau į jį, ir staiga prisiminiau savo debeselį, atsisuku į tą tašką ir vuolia tas mažiukas debesėlis atsirado būtent tame taške. Ir tada supratau kad taip žaisti gali būti ir pavojinga, bet vis dėlto aš jį sukuriau.


Pvz galvoje mano skamba netik blevyzgos bet ir nuotrupos iš tikro gyvenimo, todėl bandžiau aš irgi ištraukt į dienos šviesą tą mažą procentėlį tikrų įvykių. Bet deja jie beveik nieko nesiskyria nuo mano yprasto minčių srauto. Bet visgi aš bandžiau kad ir kiek bučiau nusideginus vis vien bandžiau atrasti kažką kas jungė.


Jei nieko nebandysi tai nieko ir neišeis, nes tiesiog nebandei.

a.t.sielis

Neatrodo, kad tai savęs apgaudinėjimas, vaikiškas žaidimas?

Vytautas

Citata iš: Creative  rugpjūčio 13, 2017, 19:57:45Jei nieko nebandysi tai nieko ir neišeis, nes tiesiog nebandei.
Būtent viskas atrandama ieškant o ne tūkstančius kartų kartojant tą patį ir vadovaujantis senomis žinomomis paradigmomis kurios akivaizdžiai neduoda jokio rezultato. Galima melstis iki pamėlynavimo o rezultato tikrai nebus. Bent iki šiol nebuvo. :) Ieškant neišvengiamai klysti. Neklysti tik nieko nedarydamas. :)

Citata iš: a.t.sielis  rugpjūčio 13, 2017, 20:18:12Neatrodo, kad tai savęs apgaudinėjimas, vaikiškas žaidimas?
Tikėjimai taip pat vaikiški žaidimai be rezultato. :) Klausimas kodėl tikit be rezultato? :)


Creative

Citata iš: a.t.sielis  rugpjūčio 13, 2017, 20:18:12Neatrodo, kad tai savęs apgaudinėjimas, vaikiškas žaidimas?
Vaikiškai ir reikia žiūrėti į gyvenimą nes daug kas neteko šio stebuklo. Kažką sužinai naujo ir galvoji ką su tuo daryt.

Pvz yra toks žaidimas:

prieky einančiam žiūri į pakaušį ir ketini kad jis atsisuktu ir žinot ką ? jie atsisuka.
paskui sustiprini ketinimą kad atsisuktu į vieną ar kitą pusę. jei bent 20 žmoniu atsisuka tai sveikinam pažengei.
toliau jei kalbi su kažkuo tai žiūrėk jam į burną ir mintyse ketink kažkokį gali būti ir visai ne į temą žodį ir stebėk kaip iš pašnekovo lupu jis išsprusta.

Taip tai vaikiški dalykai, ir net neaišku kam skirti, kitaip tariant neaišku koks tikslas (bent jau man), tiesiog nepyktybinis žaidimas. O kas toliau aš dar nesugalvojau.

Linas Esu

#199
rugsėjo 12, 2017, 16:11:37 Redagavimas: rugsėjo 12, 2017, 16:36:29 by Linas Esu
@Vytautas , ar yra riba , kada švytuoklė laikoma nepatikima ?
PVZ jūsų atveju , visos pranašystės neišsipildė .

Kiek dar tokių " pranašysčių " reikia praeiti , kad numesti į šoną šitą laiko patikrintą , nepatikimą būdą spėti ateities įvykius ?

elteide

#200
rugsėjo 12, 2017, 20:35:29 Redagavimas: rugsėjo 12, 2017, 20:39:36 by elteide
ir ar grybaut padeda, mačiau kad mėgstat tai?:) nors šiemet daug grybų , galima apsieiti ir be švytuoklės pagalbos..

Vytautas

#201
rugsėjo 12, 2017, 21:09:05 Redagavimas: rugsėjo 12, 2017, 21:17:40 by Vytautas
Na tikrai grybaut aš ir mano šeima labai mėgstam. Penktadieni buvom už Smalininkų miške. Neypatingai, bet po pora kibirų per 3val radom. Normaliai būdavo po 12 :). Jurbarkiškiai skundėsi kad pas juos su grybais šiemet prastai.   Bendrai realaus gyvenimas ir taip visai neblogas. Švytuoklės nereikia. Čia tik kai kuriomis kritiškomis situacijomis labai pagelbėjo.

Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 12, 2017, 16:11:37Kiek dar tokių " pranašysčių " reikia praeiti , kad numesti į šoną šitą laiko patikrintą , nepatikimą būdą spėti ateities įvykius ?
Na esmė ne švytuoklėje. Jei neturėčiau kitokios realios patirties ir nežinočiau kad kažkas iš anapus gali padaryti taip ko būti negali tai su švytuokle net nežaisčiau. Kitas momentas prie idealaus varianto artėjama laipsniškai. Turi tik taip ir ne. O patį klausimą reikia sugalvoti pačiam. Bei vystyti pačią mintį. Dabar prisiminus savo  pirmuosius variantus stipriai gėda kad buvau toks primityvus. Bet be jų nebūtų judėjimo į priekį. Jie neišsipildo ir galvoji kas ne taip. Taip buvo žaidžiama nuo 2013 metų. Galiausiai prieita riba kada mano fantazija toliau neneša. :) Jei neįvyktų kas planuota kito varianto dabar jau tikrai neturiu. Net paskutinis variantas realiai niekaip nepakito tik pasistūmė data ir atsirado žmonių perspėjimo galimybė. Ir tai turėjau pasirinkti viešinu informaciją ar ne. Na o toliau, jei nieko rimto neįvyks, lieka toks bereikšmis paplepėjimo variantas. Tiesiog malonu su kažkuo iš anapus paplepėti. Realiam gyvenimui tai niekaip nemaišo ir neįtakoja. Aišku kritiškose situacijose tikrai galima gauti vertingą patarimą. Bet tai būna gal į  metus kartą. :)

Ne į temą bet patiko subtilus jumoras http://nashaplaneta.su/news/tonkij_jumor_ot_francuzskogo_fotografa/2017-09-12-7042 ;


Linas Esu

#203
rugsėjo 13, 2017, 16:35:55 Redagavimas: rugsėjo 13, 2017, 16:38:24 by Linas Esu
Na kada jūsų visi spėjimai apie ateitį nepasiteisina , tikrai nesuprantu kaip tada visas kitas likusias istorijas priimate už gryną pinigą . Visi tie švytuoklės (visatos kūrėjų ) balsai galvoje netgi tapo jūsų pasaulėžiūros dalimi bei realybės vertinimo prizme .

Pvz jūsų " tiesa " apie žmones originalus , tikrai skamba absurdiškai . O ir pats faktas , kad tik jūs vienas apie tai žinote , kai kurių žmonių akyse tampate 21 amžiaus pranašu , Jėzu Kristumi , kuris visuomenei skleidžia sunkiai protu suvokiamas paradigmas .

@Vytautas , ar yra riba , kada švytuoklė laikoma nepatikima ?


Creative

Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 13, 2017, 16:35:55Pvz jūsų " tiesa " apie žmones originalus , tikrai skamba absurdiškai . O ir pats faktas , kad tik jūs vienas apie tai žinote ...

Tai kad visi seniai girdėję apie senas ir naujas sielas tai manau vytautas ta pati rašo tik kitaip vadina.

Linas Esu

Citata iš: Creative  rugsėjo 13, 2017, 19:50:59Tai kad visi seniai girdėję apie senas ir naujas sielas tai manau vytautas ta pati rašo tik kitaip vadina.
Kokie panašumai ir skirtumai ?

Creative

Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 13, 2017, 20:33:22Kokie panašumai ir skirtumai ?

Man intuicija sako kad tai tas pats.

Linas Esu

@Legionas , ar gavote pinigų iš @Vytautas ? :D

Pamenu jis gyrėsi , kad laimės loteriją kūrė planus kaip leis pinigus

Vytautas

#208
rugsėjo 18, 2017, 21:02:08 Redagavimas: rugsėjo 18, 2017, 21:04:48 by Vytautas
Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 18, 2017, 20:31:07Pamenu jis gyrėsi , kad laimės loteriją kūrė planus kaip leis pinigus
Kitoje temoje nors ir ne į temą  parašiau kad sėdžiu krūmuose užsikasęs lapais. :) Dar ir kepurę paruošęs prikakoti. :) Gal kažkaip moderatoriai tą pokalbio gabaliką galėtų perkelti į čia. Būčiau dėkingas.:) Taip jau išėjo kad klausimai buvo tenai.

elteide

Linas , nežiopso, būtinai reikia ką iškapstyt..kaip sąžinė  :)

Aukštyn