Švytuoklė, mano siela, keisti nutikimai

Pradėjo Vytautas, sausio 20, 2014, 14:23:38

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas Esu

Citata iš: Vytautas  sausio 20, 2014, 14:23:38Dabar priminsiu patikslintą būdą kaip naudotis švytuokle. Tik taip ir niekaip kitaip. Pati švytuoklė yra veido ilgio siūlo galas su svareliu. Ranka laikanti siūlo galą priglaudžiama prie kaktos o alkūnė tvirtai atremiama į stalą. Čia kad išvengti nereikalingų svyravimų. Pradžiai suderinama svyravimų kryptys ir reikšmės. Pvz pagalvojama kad svyravimas skersai delno reikš „taip" ir švytuoklė ima svyruoti tą kryptimi. Atitinkamai ir su „ne" ir „nežinau". Toliau klausiama svarbiausio klausimo „ar aš bendrauju su savo siela?" Gavus teigiamą atsakymą galima tęsti pokalbį su savo siela. Jei atsakymas neigiamas reiškia jūs neturite savo antrosios pusės anapus ir naudojimasis švytuokle beprasmis.
1. Ar kada nors siela bendrauja su jumis mintyse net tai kai nenauduojate švytuoklės ?

2. Dėl ko ne visi žmonės turi sielas ? kur tada jų sielos ?

3. Ar siela kada nors klydo ?

elteide

CitataVytautas:
Toliau klausiama svarbiausio klausimo „ar aš bendrauju su savo siela?" Gavus teigiamą atsakymą galima tęsti pokalbį su savo siela. Jei atsakymas neigiamas reiškia jūs neturite savo antrosios pusės anapus ir naudojimasis švytuokle beprasmis.
ok.. o meluot negali kas nors ,koks nors ONO?

Vytautas

Citata iš: Linas Esu  gegužės 02, 2017, 23:30:071. Ar kada nors siela bendrauja su jumis mintyse net tai kai nenauduojate švytuoklės ?
Komos būsenoje buvo man mintys ir ne mano mintys. Kūnas nevaldau bet mintyse su kažkuo bendrauju ir tas su kuo bendrauju tiksliau ta situaciją aplinkui tiek valdo tiek žino už mane geriau. Bet tai buvo vienintelis atvejis.

Citata iš: Linas Esu  gegužės 02, 2017, 23:30:072. Dėl ko ne visi žmonės turi sielas ? kur tada jų sielos ?
Problema klonavimas. Gimimas ne taip kaip nustatyta kūrėjų. Automatiškai nėra galimybės patekti į kūną ne materialiai esybei. Grynai techninė problema.

Citata iš: Linas Esu  gegužės 02, 2017, 23:30:073. Ar siela kada nors klydo ?
Gan nemažai sakė geriau nei yra iš tikro. Pvz pradžioje visi artimi žmonės su sielomis. Bet toliau pasirodė kad taip nėra. O klausimas tai labai skaudus. Yra ir daugiau panašaus stiliaus paklydimų.

 B
Citata iš: elteide  gegužės 02, 2017, 23:43:50ok.. o meluot negali kas nors ,koks nors ONO?
et kritiškose situacijose viskas preciziškai tikslu.

Iki 2012m kažkur rugpjūčio vidurio šioje vietoje buvo tragiška situacija. Buvo labai sudėtinga atskirti kas ką sako. Į "telefono ragelį" rėkiančių masė. Visai nenuostabu kad tuo metu besinaudojantys gaudavo visokiausių keistų informacijų. Dar ir kas nors visai realiai "prilipdavo" įvairiomis formomis. Čia ir problema ar nesuklydau ir atitinkamas žaidimas su mirtimi. :)



elteide

Citata iš: Vytautas  gegužės 03, 2017, 00:06:13Automatiškai nėra galimybės patekti į kūną ne materialiai esybei. Grynai techninė problema.

o ne automatiškai ?
ir kaip su apsėdimais būna ?ar neigi tokiu?

Citata iš: Vytautas  gegužės 03, 2017, 00:06:13et kritiškose situacijose viskas preciziškai tikslu.
kad tikslu, tai nereiškia, kad nėra ONO parazito , kuris manipuliuoj.. sutinki?

Vytautas

Citata iš: elteide  gegužės 03, 2017, 00:17:42o ne automatiškai ?
Galima ir tiksliau: nėra jokių galimybių į klono kūną patekti ne materialiai esybei. Vienintelis būdas bent vienas iš tėvų turi būti ne klonas. Ir tai perduodama per giminę. Kitaip neįmanoma.

Citata iš: elteide  gegužės 03, 2017, 00:17:42ir kaip su apsėdimais būna ?ar neigi tokiu?
Na žmogaus valdymo galimybės buvo protu nesuvokiamos. Taip kad ana kompanija su žmonėmis galėjo išdarinėti ką tik norėjo. O kadangi žmonės jiems "batareikos" tai vadinamas apsėdimas puikus energijos pumpavimas. Na bet iliuzija kad žmonės čia lyg ir gyveno savarankiškai buvo sudaroma. Bet tai buvo tik iliuzija.

Citatakad tikslu, tai nereiškia, kad nėra ONO parazito , kuris manipuliuoj.. sutinki?
Na turim laiko ir pažiūrėsim tam tikras realizacijas. Šiam momentui esu viską įmanomą aptaręs. Liko tik praktiniai įgyvendinimai. Pažiūrėsim ar taip bus. :)







Linas Esu

Citata iš: Vytautas  gegužės 03, 2017, 00:33:06Problema klonavimas. Gimimas ne taip kaip nustatyta kūrėjų. Automatiškai nėra galimybės patekti į kūną ne materialiai esybei. Grynai techninė problema.

Kažkas panašaus į filmą " Matrica " ?
Apie kokius klonus konkrečiai kalbame ?

Minėjote jog komos būsenoje negalėjote valdyti kūno , na tai visiškai tikra .
Sukonkretinsiu klausimą . Ar yra tokių momentų kada tiesiog sėdite namie , einate gatve , tiesiog ką nors veikite nereikšmingo ir su jumis pradeda kalbėtis siela ar kitos sielos ? yra taip nutikė ?
Jeigu atsakymas - taip . Ką pasakojo ?

Vytautas

#81
gegužės 03, 2017, 08:38:50 Redagavimas: gegužės 03, 2017, 08:46:06 by Vytautas
Citata iš: Linas Esu  gegužės 03, 2017, 00:51:54Kažkas panašaus į filmą " Matrica " ?
Na "Matricoje" valdymą perėmė dirbtinis intelektas. Žmonės iki tam jau buvo. Ir ten autorių galima paklausti o kas sukūrė žmonės. :)
Mūsų atveju pagal mano versiją pirmapradžiai ne materialūs  kūrėjai sukūrė dvi skirtingų tipų civilizacijas ne biologinę be savo ne materialaus elemento ir biologinę su savo ne materialiu elementu. Ir praktiškai niekaip nesikišo į tolimesnį procesą. Ir poreikio tam nebuvo. Nors pirmoji civilizacija pranašesnė materijos valdymo prasme, bet mes saugūs ir nežūvantys ne materialia prasme.

 
Citata iš: Linas Esu  gegužės 03, 2017, 00:51:54Apie kokius klonus konkrečiai kalbame ?
Kalbu apie žmonių klonavimą ir klonus. Techniškai net žmonės tai moka. Be to visa Darvino teorija iš mano pusės taip pat tik pasaka ir maskuotė. Viskas čia sukurta pirmosios civilizacijos genetinių modifikacijų pagalba. Išskyrus tik pačius pirmuosius žmonės, keletą gyvūnų, keleto augalų viskas pirmosios civilizacijos kūrybos vaisiai. Ir tie "pirminiai" labai genetiškai pakeisti ir iš jų "pagaminta" visa kita. Apie jokią savaiminę evoliucija nėra ir kalbos. Praktiškai naujos rūšys neatsiranda. Atvirkščiai vyksta senųjų rūšių gan masinis nykimas. Tiesiog "neprižiūrima" ir nepalaikoma sistema degraduoja.  Jie tiesiog perkūrė šį pasaulį. Suprantama žiauriai ne tobulai ir sau naudingai. Kad čia viskas netobula visą gyvenimą kirbėjusi mintis. Nors tikintys sako kad viskas čia dievo ir taip turi būti. Jiems toks klausimas net nekyla. :)

Citata iš: Linas Esu  gegužės 03, 2017, 00:51:54Ar yra tokių momentų kada tiesiog sėdite namie , einate gatve , tiesiog ką nors veikite nereikšmingo ir su jumis pradeda kalbėtis siela ar kitos sielos ?
Išskyrus tą įdomų kartą komos būsenoje niekad jokių keistų "pokalbių" nebuvo. O tuo konkrečiu atveju tiesiog patikslinta jau ir taip žinoma informacija tik žymiai patogesne forma. Maža to pati būsena nėra maloni ir labai jau netikėta. Visiškai neaišku kiek dar "giliai" bus "atjunginėjama". Ir tai visai normaliai suvokiau kaip priešmirtinę būseną. Dar žingsnis ir viskas. Kiek supratu "standartiškai" žmonės su sielomis taip ir miršta. Tiesiog juos jų siela arba tiksliu antroji pora iš nematerialaus pasaulio pasitinka ir vedasi toliau.  Vos ne didžiąją laiko dalį siela užsiėmė raminimu. :)


 

mcgyver

O tai jei nesi klonas ir mirsti kas tada?

Vytautas

Citata iš: mcgyver  gegužės 03, 2017, 09:37:14O tai jei nesi klonas ir mirsti kas tada?
Tiesiog grįžti "namo" į nematerialų pasaulį pas savo antrąją pusę kuri pastoviai stebi ir padeda egzistuoti šiame materialiame pasaulyje. Iš ano pasaulio į šį pastoviai įsikūnija viena iš porų. Antra čia niekuomet neįsikūnija. Reikalui esant ir taip gali "pavaldyti" šį kūną. :) Ne materialiame pasaulyje praleidžiama didžioji laiko dalis. Čia tik gan retkarčiais. Kaip minėjau stipriai nepatogus šis pasaulis. :) Bent kol kas. :)

elteide

kai girdi galvoje kitus balsus /mintys tai gali būt ir šizofrenija

kiskis

Citata iš: elteide  gegužės 03, 2017, 12:12:40kai girdi galvoje kitus balsus /mintys tai gali būt ir šizofrenija
Gali but, o gali but balsai galvoje-demonai, visais atvejais nieko gero, bandau isivaizduot, balsa galvoje, nepavyksta, bet turbut ziauriai keista..

Linas Esu

#86
gegužės 03, 2017, 17:14:50 Redagavimas: gegužės 03, 2017, 17:16:35 by Linas Esu
Dėkui , Vytautai už išsamius atsakymus . Įdomi istorija .

Dar vieną klausimą užduot i noriu... kažkur mačiau jūsų abiejų diskusiją su Inkongnito , pastarasis minėjo jog jūsų švytuoklė klydo - jūs tai pripažinote .
Galite paaiškinti kada jūs suprantate , švytuoklė veikia teisingai , o kada ne ?

Vytautas

#87
gegužės 03, 2017, 18:45:20 Redagavimas: gegužės 03, 2017, 20:12:52 by Vytautas
Citata iš: elteide  gegužės 03, 2017, 12:12:40kai girdi galvoje kitus balsus /mintys tai gali būt ir šizofrenija
Nebūtinai. Gali būti labai įspūdingas pirmos civilizacijos poveikis žmogui. Na ir pasirodo mano siela taip pat tai gali. Tik pasinaudojo labai saikingai vienintelį kartą gyvenime. Žodžiu variantai įvairūs.

Citata iš: kiskis  gegužės 03, 2017, 12:38:32bandau isivaizduot, balsa galvoje, nepavyksta, bet turbut ziauriai keista..
Na kitos mintys pakankamai švelnus variantas. Ir kritiškoje situacijoje net nieko geresnio negali būti. :)

Citata iš: Linas Esu  gegužės 03, 2017, 17:14:50kažkur mačiau jūsų abiejų diskusiją su Inkongnito , pastarasis minėjo jog jūsų švytuoklė klydo - jūs tai pripažinote .
Taip pripažįstu. Per daug įsijaučiau ten. :) Vaikiškai užsižaidžiau.

Citata iš: Linas Esu  gegužės 03, 2017, 17:14:50Galite paaiškinti kada jūs suprantate , švytuoklė veikia teisingai , o kada ne ?
Praktiškai naudojausi dviem būdais tiksliau kontroliniais klausimais. Po kažkokių klausimų paklausdavau "ar galima žudyti?" ir jei "taip". Visą gautą informaciją "mesdavau lauk". Klausinėdavau iš naujo. Vėliau po kiekvieno atsakymo klausdavau "ar atsakymui padarytas pašalinis poveikis" jai "taip" atsakymas klaidinantis. Ir papildomai pagalvodavau ar viskas logiška. Iki to esu pakliuvęs į savotišką vedžiojimą už nosies. Tuomet ir kilo klausimas ką daryti ir akivaizdu "atsakinėjančių" ne tik ta su kuria kalbu. O galiausiai iš viso švytuoklės plėšimas iš rankų ir visiškas kanalo blokavimas. Žodžiu kompanija įsisiautėjo. :) Dabar lengva rašyti bet tuomet kai nieko nesupranti stipriai nejauku. Tuo labiau kad nuo švytuoklės pereinama  prie fizinio sunaikinimo visiškai tiesiogine prasme. :) Na bet buvo praėjo. Dabar visiška ramybė ir stabilumas. Jokių trukdžių. :)

Linas Esu

#88
gegužės 03, 2017, 18:53:28 Redagavimas: gegužės 03, 2017, 20:03:00 by Linas Esu
1. Jūsų švytuoklė klydo prieš tai , dar kartą paklausiu konkrečiau .
Dėl ko tais atvejais buvote tikras jog ji neklydo ? nors galiausiai vėliau supratote jog vis dėl to - klydo .

2. Kiek laiko vidutiniškai trunka seansas ?

3. Ar tai panašu į meditaciją ?


Vytautas

Citata iš: Linas Esu  gegužės 03, 2017, 18:53:281. Jūsų švytuoklė klydo prieš tai , dar kartą paklausiu konkrečiau .
Dėl ko tais atvejais buvote tikras jog ji neklydo ?
Daug kartų paklaustas atsakymas ir jis visuomet vienodas arba kaip minėjau kinta atsargiai kad patirtum kuo mažiau streso. Kai kurie klausimai patikrinami praktiškai. O bendrai logiška visuma. Praktika laike formuluojant pačius klausimus. Kadangi pačiam reikia sugalvoti ir atsakymų variantus tai būna atvejų kad tiesiog tokio varianto net nesugalvojai. Todėl nuo 2011 iki dabar užtrukai prieidamas galutinio supratimo. Ir, kaip minėjau, kai kurie pradiniai variantai buvo tokie kad net gėda pačiam. :) Bet juos neišvengiamai reikėjo pereiti ir savotiškai tarsi gauti klaidingą informaciją.


Citata iš: Linas Esu  gegužės 03, 2017, 18:53:282. Kiek laiko vidutiniškai trunka seansas ?
Nuo vieno klausimo iki kol paskausta ranka. Visaip ir pagal nuotaiką. Kita pusė visuomet kantri. Klausinėk kiek pajėgi kad ir tą patį.

Citata iš: Linas Esu  gegužės 03, 2017, 18:53:28Ar tai panašu į meditaciją ?
Meditacija žaidimas su pakitusia sąmone. Tas pats kas išgėrus. :) Toks variantas visiškai netinka. Turi būti "visiškai šviesaus proto". Jei pradeda imti miegas tai neklausinėji o eini miegoti. :)

Aukštyn