Anomalija.lt

Paranormalūs reiškiniai => Jūsų istorijos ir liudijimai => Kiti nepaaiškinami įvykiai => Temą pradėjo: Slaptasis gruodžio 18, 2017, 04:36:57

Antraštė: Įdomi jūsų nuomonė.
Parašė: Slaptasis gruodžio 18, 2017, 04:36:57
Sveiki, norėčiau pasidalinti savo istorija ir išgirsti jūsų nuomonę. Tad nieko nelaukdamas pradėsiu.

Gal prieš metus laiko susidūriau su keista situacija nuo kurios buvo šiek tiek šokas ir nepatirtas dalykas, taigi buvo eilinis vakaras rytoi laukia darbai tai atsiguliau į lova gulėdamas lovoje ant nugaros žiūrėdamas į lubas galvojau prieš miega apie įvairius dalykus užmerkęs akis ir gal po kokių 15 minučių pradėjau girdėti keistus girdėtus balus nesupratau ar jie buvo mano mintyse bet jie skambėjo kaip iš skirtingų pusių lyg kažkas kitas šnekėtu prie ausų tad atsimerkęs vėl pradėjau žiūrėti į lubas ir pajutau tokį keista kūno suvaržymą (kambario duris buvo pravertos tad buvo šiek tiek šviesos iš kito kambario bet ne per daugiausia) Ir virš mano galvos lyg stovėtu lovos priekyje atsirado kaip juoda dvasia išskietusi rankas į šonus ir artėjanti prie manes vis arčiau ir mano kūnas buvo paralyžiuotas kokias 3 sekundes ir išsigandęs pakilau ir ji tiesiog sekundes reikalu lyg išnyko, žinoma išpylę mini prakaitas atsikėliau ir net galvojau kas čia per nesąmone katik buvo. Bet po to laiko lyg viskas buvo ir gerai..

Taigi kita situacija įvyko šią savaite lygiai panašiai, bet šį karta buvau po geros paros baliaus tai gal tai pat dasidėjo bet nesu tikras. Taigi gulėdamas lovoje turėjau problemu užmigti visaip varčiausi lovoje ir vėl pradėjau girdėti balsus bet tai pat ir matyti kaip iliuzijas bet jos buvo tokios relios kad atrode kad taip ištikrūjų vyksta, ir atsibusdavau pasižiūrėdavau kažkur sakydavau PFU aš lyg ir lovoi vėl lyg užmiegu vėl mane apiema net nežinau kaip pavadinti ar haliucinacijos ar sapnas bet negalėčiau pavadinti to sapnu nes tik užmerkdavau akis ir vėl lyg kitoi vietoi ir vėl lyg viskas reliai ir mane tai ką matydavau ten gazdino ir aš vėl pabusdavau ir vėl užmerkes akis budavo tas pats lyg aš kitoi vietoi žodžiu kankinausi taip gal 1 valanda ir kas keisčiausia buvo paskutini kartą kai prasimerkiau aš vėl mačiau ta pačia juoda dvasia ar kaip ją pavadinti sėdinti šalia manes ir jis net kvatojo iš manes. Ne kaip dvasia o kaip žmogus tik visas juodas nei veido nesimato nieko bet jis buvo panašus į tą pasakota iš pirmos istorijos . Ir tiesiog kai pradėjau  panikuoti jis vėl dingo. Ir dar iki šiol galvoju apie šias situacijas . Norėčiau išgirsti ką jūs manote .  ;)

Antraštė: Įdomi jūsų nuomonė.
Parašė: San IL gruodžio 18, 2017, 05:32:07
Miego paralyžius.
Antraštė: Įdomi jūsų nuomonė.
Parašė: Benamis gruodžio 18, 2017, 10:35:18
San IL teisus. Tipiniai miego paralyziaus pozymiai: https://lt.wikipedia.org/wiki/Miego_paralyžius