NSO virš Santa Klaritos - įspūdinga klastotė

Pradėjo Asasinas, vasario 11, 2013, 18:41:45

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Asasinas

Gali būti, kad šis vaizdo siužetas taps vienu mėgstamiausių fragmentų apie NSO. Išties, filmuotoje medžiagoje erdvėlaivis matyti taip ryškiai ir detaliai. Tačiau NSO - toli gražu ne pagrindinė šio 39 sekundžių trukmės filmuko staigmena.

Vaizdo siužeto autorius saulėlydžio metu vairuodamas automobilį netikėtai pastebi atskriejantį objektą ir filmuoja jį išmaniuoju telefonu. Kai NSO praskrieja visai virš automobilio stogo, vairuotojas sustabdo mašiną, skubiai išlipa lauk ir neatpažintą skraidantį objektą filmuoja toliau. Objektas nufilmuotas nepaprastai ryškiai ir detaliai.

Žinoma, kad šiame klipe nufilmuotas NSO yra klastotė, suprasti galima beveik išsyk. Bet kad klastotė yra ir visi iki vieno 39 s trukmės filmuko kadrai ir pikseliai? Neįtikėtina, bet tiesa. Nepaisant to, kad aplinka filmuke (saulėlydis, automobilio salonas, supanti gamta ir kt.) atrodo labai tikroviška, ji yra sukurta kompiuteriu.

"Iš tiesų "UFO Over Santa Clarita" ("NSO virš Santa Klaritos") yra kruopščiai sukurptas pokštas, kurio autorius - Aristomenis "Meni" Tsirbas, 2007 m. kompiuterinės animacijos filmo "Battle for Terra" režisierius. Šis žmogus savo nagus prikišo ir kuriant specialiuosius efektus filmuose "Titanic", "Hellboy", seriale "Star Trek", - rašo portalas "Wired.com".



technologijos.lt

Ką manot? Sakyčiau visai neblogai susukta. :)

paragraf 78

Mhm, gerai atliktas darbas

Benamis

Niekuomet nepagalvociau, kad aplinka sukurta kompiuteriu :o


Teroras

Citata iš: Jurasikas  vasario 12, 2013, 14:00:45
http://www.technologijos.lt/n/pasaulio_paslaptys/S-31102/straipsnis/NSO-virs-Santa-Klaritos-apie-tai-kas-yra-ispudingiau-uz-kadruose-matoma-pati-NSO-Video?l=1&p=1 ;    :D :D :D


Nesupratau pranesimo esmes ;o

I tem: Ispudinas video :) Bet zinoma, megejas kazin, ar kazka panasaus sukurtu, vien filmo pavadinimai prie kuriu dirbo ka sako :)

Aukštyn