Sveiki, aš iš ateities

Pradėjo Bailey, sausio 15, 2014, 12:22:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

#195
sausio 17, 2014, 01:00:52 Redagavimas: sausio 17, 2014, 01:05:07 by Druwis
Citata iš: Calibrae277  sausio 17, 2014, 00:44:02
Citata iš: Chronos  sausio 17, 2014, 00:38:52
Na... sugalvojo ne scenaristai, o mokslininkas [William James]. Pagal šią teoriją, visos visatos egzistuoja paraleliai, vienu metu, toje pačioje vietoje, o jų skaičius teoriskai yra begalinis, nes remiasi tuo, kad kiekvienas įvykis, kuris gali įvykti, turi savo atskirą realybę. Gana sunku apibrėžti tai, ko mes niekada nepatyrėme ir nematėme, na bet taip yra tas pavaizduota.

nu bet ce tokia teorija kurios praktiskai neimanoma patikrint,ir tos visatos issikeroja kaip medzio sakos nuo visatos sukurimo ir tai butu saknis, to pirmo ivikio teisingai supratau?



Tiesa sakant, tokia teorija bent jau matematiškai yra įmanoma :) praktiškai patikrinti žinoma nėra galimybių :)Bet ši teorija mano manymu yra realesnė, nei ko moko studentus :) Bet ne apie tai ši tema :D

Chronos

Citata iš: Alydyshas  sausio 17, 2014, 00:57:13
Teoriskai čia galėtų buti geras eksperimentas. surasti kiek imanoma artimiausia alternatyva...pakeisti koki nors ivyki pareitije ir stebeti kaip jis pasikeis tos alternatyvos ateityje,tai butu tarsi modelevimas nenorint pakeisti savo realybes... ieskoti optimaliausio varianto neitakojant savo ateities... siekiant optimaliausio budo pasiekti kazkoki tai konkretu tiksla...

Eksperimentas butu grandiozinis, bet nesaziningas kitu visatu atzvilgiu. Panasiai buvo vienoje is originalaus Stargate serialo seriju. Ten multiversas (alternatyvios visatos) buvo panaudotas savanaudiskiems tikslams, taip ir siuo atveju butu.

Vytautas

Na šauniai realistiškai viską pasakoja Bailey  :) . Nors esu pesimistas jo atžvilgiu bet malonu ir įdomu skaityti. Tik informacijos porcijos mažokos.

eternal.bliss

Koks tikslas mums čia klausytis to Bailio? Jis negali atsakyti į esminius klausimus, negali suteikti jokios naudos, gali tik papasakoti bendrą vaizdą, kuris nieko niekam neduos.

Kokia iš tavęs nauda? Net jei ir tu "keliautojas laiku" ar trolis, iš visko išplaukia tik viena išvada, tau begalo trūksta dėmesio, ir esi išaukštinęs save virš kitų.

Tavo "žinios" niekam nereikalingos, Jos neturi JOKIOS NAUDOS. Negali pateikti jokių žinių kurios būtų vertingos dabar, negali net sukurti idomios teorijos.

Vytautas

#199
sausio 17, 2014, 10:00:36 Redagavimas: sausio 17, 2014, 10:29:38 by Vytautas
Kaip stebėtojo jo pozicija visai logiška ir teisinga. Tiesiog nėra prie ko prikibti. Jis negali pasakyti nieko kas įtakotų jūsų sprendimus. Pvz su švytuokle susiduriu su tą pačia problema. Jokios informacijos apie ateitį. Daryk kaip nori. Tiesa anksčiau buvo šiokių tokių niuansų einamai situacijai. Mes priimam sprendimus mes už juos atsakom. Galvoti ir fantazuoti, kalbėtis galim bet kaip. Tai neįtakoja priimamo sprendimo. Keliautojo laiku-stebėtojo atveju iš viso turėtų būti kažkokie labai griežti reikalavimai. Bet kad mes čia svarstom Bailey ir išgirstam kažkokią informaciją tai nieko nekeičia sprendimuose. Pasaulis nuo to nesikeičia nei per milimetrą. Tik smegenis truputi užverda ir tiek. Na nebent logiškiausia dar užduoti daugiau neutralių klausimų keliautojui laike.
Nors prikibti prie ko istorine prasme kaip ir radau. Gan greitas Ukrainos įstojimas į ES pagal mane nelogiškas. Na ir kad euras užsilenks 2016m taip pat mažai tikėtina. Gal nieko gero nebus, bet egzistuosim po senovei. Pakankamai greitai patikrinami teiginiai.

Skibas

Kas yra siela? Ar ji egzistuoja isvis? Kas atsitinka po to vadinamo (atjungimo)?
Ka savo laike valgote? Yra badaujanciu,skurdziu (alijansu)?
Kaip atrodo jusu namai kur gyvenate?
Ar egzistuoja narkotikai ir toliau? Zmones juos naudoja?
Ar vis dar keliaujate automobiliais?
I menuli vyksta eskursijos?
Ar vandenynai istyrineti daugiau negu dabar? zmogus gal jau sugeba nusileist i vandenyno dugna?
Kas pastate piramides egipte?

Marius

14 puslapių faktiškai apie nieką.:-) neblogai.

lexx

Citata iš: Vytautas  sausio 17, 2014, 09:04:38
Na šauniai realistiškai viską pasakoja Bailey  :) . Nors esu pesimistas jo atžvilgiu bet malonu ir įdomu skaityti. Tik informacijos porcijos mažokos.


Vytautai, ar tavo švytuoklė galėtu pasakyti, kad jis tikrai iš ateities? O gal jau ir bandei...

lexx

Citata iš: Marius  sausio 17, 2014, 11:17:49
14 puslapių faktiškai apie nieką.:-) neblogai.


Kadangi nieką, tu čia parašei, prie to prisidedi ir pats. :)  kaip ir aš dabar. :)

PusiauŽmogus

#204
sausio 17, 2014, 14:03:16 Redagavimas: sausio 17, 2014, 14:09:55 by PusiauŽmogus
Citata iš: Alydyshas  sausio 16, 2014, 22:50:26
3. AR KELIAUTOJE LAIKE ATSAKYTI KLAUSIMAI KAMUOJANTYS ŽMONIJĄ ILGA LAIKĄ:
KAS PO VELNIŲ PASTATĖ EGIPTO PIRAMIDES??? IR KAIP TAI PADARĖ??? :)



Pliusas tau už šitą klausimą, nes pats tokį pat buvau sugalvojęs beskaitydamas visą šitą marazmą nuo pradžių.
Ir dar klausimas Bailey, ką ateity veikia Šiaurės Korėja?

Vytautas

Citata iš: lexx  sausio 17, 2014, 13:18:08
Vytautai, ar tavo švytuoklė galėtu pasakyti, kad jis tikrai iš ateities? O gal jau ir bandei...

Aišku bandžiau. Sako  Bailey ne keliautojas laike  :) . Bet nuo to jo mintys netampa man neįdomesnės. Šauniai pasakoja. Beje apie senesnius nei 2005m įvykius jis teoriškai nieko negali pasakyti nes kiek supratau tai tik nuo to laiko jie čia gali atsirasti. Seniau problemos su navigacija. Žodžiu laukiu tęsinio.  :) Perspektyvoje galvoju pateikti savo prisiminimus apie 2012m liepos nuotykius. Bet jie visiškai realūs be jokių išsigalvojimų ir fantazijų. Gali būti ne tokie įdomūs. Tuo labiau kai gabaliukais esu pasakojęs, bet tai nesudaro realaus vaizdo.

Chronos

Citata iš: Vytautas  sausio 17, 2014, 15:18:26
Citata iš: lexx  sausio 17, 2014, 13:18:08
Vytautai, ar tavo švytuoklė galėtu pasakyti, kad jis tikrai iš ateities? O gal jau ir bandei...

... Beje apie senesnius nei 2005m įvykius jis teoriškai nieko negali pasakyti nes kiek supratau tai tik nuo to laiko jie čia gali atsirasti...


Deja Vytautai, ne visi Bailey'o atsakymai atitinka jo paties zodzius

Cia jo citatos
Citata
Citata Galiu grįžti tik nuo 2005 metų ir vėliau...


2005 ir 2001

CitataMano bendradarbis prieš dvejus metus buvo siunčiamas į JAV kelios dienos prieš rugsėjo 11, 2001 metais, tai jam...

Teroras

Cia jau ziuriu visos forumo izymybes susirinko i viena vieta: vienas is ateities, kitas su svytuokle tikrina ar tas is tikruju atkeliavo is 2077 metu, belieka tik sulaukti ka inkognitui ateiviai telepatiskai pasakys: ar tikras cia keliautojas ar ne.

Tada jau drasiai galime deti taska ;D

Vytautas

Citata iš: Bailey  sausio 15, 2014, 16:57:56
Galiu grįžti tik nuo 2005 metų ir vėliau. Visa ėsme šiuose kelionese yra laiko tuneliai žemėje, kuriuos atidaro ir uždaro mano laiko mokslininkai. Tuneliai yra visiškai nematomi, nėra jokių plazmų ar dar ko nors. Būtent todėl uždrausta eksperimentuoti ir galiu grįžti anksčiausiai tik 2005 metais, vien tik dėl tų laikotarpių GPS sistemų, kitaip tiesiog nerasčiau atidarytų tunelių. Bėda tame, kad net žinodamas tiksliai kordinates, keliautojai turi praminti kartais ne vieną kilometą pievoje, kad rastų tašką.

Logiškai kaip galėjo keliauti anksčiau jei buvo netikusios koordinačių nustatymo sistemos?  :)

idenmeyou

Bailey, kad pats seniausias žmogus 2077 metais buvo pripažintas sulaukęs 168 metų, atėmus iš 2077 m. 168 , gaunasi, kad jis gimė 1909, tai kur kas seniau nei esame dabar 2014. Taip išeina, kad jam 2014 turi būti 105 metai, tai jau stebėtinai ilgas amžius šiais laikais, labai mažais kas tiek išgyvena, taigi jo gyvenimas kažkokiu būdu turi būti prailgintas jau dabar ar pora metų vėliau, faktiškai jis dabar labai jau senas, o kur dar 2077 m.

Aukštyn