Anomalija.lt

Paranormalūs reiškiniai => Dvasinė raida => Pranešimai ir ištraukos => Temą pradėjo: Parcufas birželio 07, 2014, 22:11:08

Antraštė: Atidavimo sistema
Parašė: Parcufas birželio 07, 2014, 22:11:08
(http://ipix.lt/di/8GB6/Integralas_01.jpg)


Atidavimo sistema

   Materija tai ne stalas ar monitoriaus ekranas stovintis prieš mane. Materija tai mano noras gauti malonumą. Iš esmės tai manasis AŠ, kuris sugraduotas į keturis pažinimo lygmenis - negyvasis, augalinis, gyvūninis ir žmogiškasis. Per šiuos 4 kūrinijos lygmenis, egzistuojančius manyje, aš jaučiu realybę, kurią vadinu materialiu, fiziniu pasauliu.

   Realybėje egzistuoja dviejų tipų materija. Prigimtinė materija tai materija su kuria mes gimstame - noras gauti malonumą su ketinimų dėl savęs. Tai vektorius nukreiptas į mano norą, viską traukiantis į save ir visiškai nieko neišspinduliuojantis į išorę. Tai būtų galima sulyginti su juodąja skyle.  Ši prigimtinė materija skaido visą realybę į objektus, laiką, judėjimą ir erdvę. Visuma šių komponentų kuria mus supančios realybės paveikslą.  Ir atvirkštinė materija pirmajai. Tai noras gauti malonumą su ketinimu dėl kito. Vektorius nukreiptas į išorę. Analogas būtų saulės veikimo principas.

   Kūrinija tai sudužęs noras. O kiekvienas iš žmonių, šio noro segmentas. Vienas žmogus nesudaro materijos, kuriai būtų galima keisti ketinimą - iš dėl savęs, į dėl kito. Sukurti tokio tipo sąveikavimo mechanizmą reikia minimum dviejų žmonių.  Du žmonės ryšyje tarpusavyje sudaro plotmę, kurioje gali veikti atidavimo dėsniai - gamtos dėsniai. 

Kaip tokią sistemą sukurti?

   Žmogui nėra naturalu vienytis su kitais, tai prieš jo prigimtį.  Pagal savo prigimtį visi esame indvidualistai, vienuose daugiau tai išreikšta, kituose mažiau. Tačiau jei mes vienijamės virš savo egoizmo - ketinimais, pradedame rezonuoti su mus supančia aplinka dėka savybių panašumo dėsnio. Tai būtų galima pavadinti - sinergija. Ištaisydami ryšius tarp mūsų,  sukuriame terpę, kurioje gali pradėt veikti atidavimo dėsniai, kurie egzistuoja supančioje realybėje. Jei norime atskleist paslėptąją realybės dalį ir pradėt jausti materiją už mūsų pažinimo ribų, turime pradėt vienytis virš mūsų egoizmo ir išnaudot jį kaip batutą, nuo kurio atsispyrę, sukuriame aukštesnės pakopos santykių laiptelį. Atidavimo ir meilės artimui laiptelį.

   10 taisyklių, kurios turėtų gyventi mumyse, norint sukurti bendrą atidavimo lauką.

1.   Visi lygūs ir svarbūs.
2.   Bendraujame viena tema.
3.   Išsakyti savo nuomonę ir stengtis sudaryti sąlygas, kad kiekvienas pasisakytų.
4.   Svarbu klausyt ir girdėt kitus.
5.   Nesiginčijame, nekritikuojame ir nevertiname. Neoponuojame pasisakiusio atžvilgiu, o proponuojame temos atžvilgiu.
6.   Vengiam tuščiažodžiavimo ir netikslingo klausinėjimo.
7.   Kylam virš neapykantos, nervų ir atstumimo vienas kitam.
8.   Stengiamės būti nuoširdūs ir atviri, vengiame lozungų.
9.   Priimame sprendimą kolektyviai.
10.   Iškeliam aukštą ir kilnų tikslą: suformuoti bendrą meilės, rūpesčio ir šilumos lauką.

R.Stančikas
Antraštė: Atidavimo sistema
Parašė: Benamis birželio 09, 2014, 16:37:07
Citata iš: Parcufas  birželio 07, 2014, 22:11:08
Žmogui nėra naturalu vienytis su kitais, tai prieš jo prigimtį. 


Ka turejau omenyje rasydamas "vienytis su kitais"? Nesu tikras, kad teisingai supratau, todel gal be reikalo nesutinku su siuo sakiniu :-\
Antraštė: Atidavimo sistema
Parašė: Parcufas birželio 10, 2014, 13:57:54
Citata iš: Benamis  birželio 09, 2014, 16:37:07
Ka turejau omenyje rasydamas "vienytis su kitais"? Nesu tikras, kad teisingai supratau, todel gal be reikalo nesutinku su siuo sakiniu :-\


Vienytis egoizme pries konkretu taikini zmonems imanoma. To puikus pavyzdys yra fasizmas arba dabar sparciai augantis nacizmas, tai vienyjimasis toje pacioje plokstumoje.  Pries egoizma vienytis yra pries musu prigimti, todel tai nenaturalu.