A. Mišino įrenginys

Pradėjo Vabalas, balandžio 14, 2017, 13:48:05

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vabalas

Trumpai apie išradimą.


Pagal išradėjo A.Mišino pasakojimus interneto konferencijose, atradimas įvyko 2015 rugsėjo mėnesį. Darydamas eksperimentus su "talpuminėmis" ritėmis, išradėjas atsitiktinumo dėka pastebėjo, kad tam tikro dažnio elektrostatinio lauko "implozija" turi teigiamą poveikį sveikatai (turintiems medicinines patologijas). Jam staiga išnyko išsisenėję gumbai ant rankos. Kaip įrodymas, tai senesni jo internetinių konferencijų įrašai, kur šie rankos gumbai lengvai įžiūrimi. Šis atvejis jį paskatino atlikti daugiau eksperimentų ir lūkesčiai pasitvirtino su kaupu. Po pusmečio sėkmingų eksperimentų t.y. dar šiais 2016 m. A.Mišinas nusprendė pasidalinti informacija su bendrtaminčiais ir aprašė savo įrenginio konstrukciją, bei patalpino šią informaciją atvirai internete.


https://yadi.sk/i/WKZNRivOpruhs


O cia tema forume: http://www.zir.lt/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?49072.0

Benamis

Jau norejau rasyti, kad tikriausiai iesko lengvatikiu, taciau kaip supratau isradejas visa informacija publikavo viesai ir pinigu kvapo kaip ir nebeliko. Pagirtina.

elteide

idomu..negirdeta

Vabalas

Na, ar kas nors bandet daryti?

San IL

O kur garantija, kad tas įrenginys nesukels vėžio? Mes tos elektromagnetinės spinduliuotės ir taip perdaug gaunam iš visur - telefonai, kompiuteriai, wifi ir kt. elektriniai prietaisai. Gamintis tokią aparatūrą ir save papildomai švitintis man atrodo pernelyg kvailas užsiėmimas. Tą galėtų mėginti nebent terminalinėmis ligomis sergantys ir sutinkantys tai daryti ligoniai, kontroliuojamame tyrime, o ne sveiki ir kvailai entuziastingi žmonės, kurie turi šiek tiek žinių elektronikoje ir geba susivynioti elementarias rites iš laido...

Vitus

Talpuminė ritė, sūkurinis talpumas, elektrostatinis implozinis rezonansas...
Šito turėtų pakakti, kad prietaisas atrodytų solidžiai ir užtikrintai ardytų patogeninius klasterius :)
Perfrazuojant O. Benderį: "Kisa, daugiau mokslinių terminų, žmonėms tai patinka" :)

raidenis

#6
vasario 21, 2019, 23:08:21 Redagavimas: vasario 23, 2019, 12:13:54 by .L.U.T.H.O.R.
Citata iš: Vabalas  rugpjūčio 07, 2017, 01:49:48Na, ar kas nors bandet daryti?
Citata iš: Benamis  balandžio 14, 2017, 14:32:12Jau norejau rasyti, kad tikriausiai iesko lengvatikiu, taciau kaip supratau isradejas visa informacija publikavo viesai ir pinigu kvapo kaip ir nebeliko. Pagirtina.
Citata iš: Vabalas  rugpjūčio 07, 2017, 01:49:48Na, ar kas nors bandet daryti?
Atliekant bandymus su ploksčia elektrostatine rite nepajutau kaip greit prabėgo du metai. Per tą laikotarpį jokių neigiamų šalutinių požymių dėl poveikio gyvam organizmui nepajutau. Tokia linkme bandymai ir jieškojimai tęsiami troliau.

Citata iš: raidenis  vasario 21, 2019, 23:08:21Naudojant ploksčią elektrostatinę ritę ir sinus - generatorių rezultatai gaunasi stebėtinai geri.

Aukštyn