Alkoholis: už ir prieš

Pradėjo .L.U.T.H.O.R., balandžio 28, 2013, 20:28:55

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

elteide

Citata iš: Linas Esu  gegužės 31, 2017, 21:27:40Įstatymai kuriami ne apsaugoti , o bausti .

Man tik gėda už tuos , kurie nieko nesuprantra kas vyksta , bet palaiko tokius durnus įstatymus . Visiškai nesistebiu dėl ko mes patiriame proto nutekėjimą valstybėje . Išvažiuoja svetur ne tik darbininkai , tačiau ir išsilavinę žmonės . Ypatingai po pastarojo dešimtmečio , kai priimami patys durniausi įstatymai ir auginamos monopolijos , išnaikinti beveik visi smulkūs verslai .
nugi neuždraus to alkoholio , nebus sauso įstatymo, tiesiog apribos jo vartojimo vietas, amžių, reklamą, kuri beje užknisa , kaip vakaras tai vien alkoholio reklama sukasi

Linas Esu

#166
birželio 01, 2017, 15:52:22 Redagavimas: birželio 01, 2017, 16:40:55 by Linas Esu
Citata iš: vytra  birželio 01, 2017, 11:01:46- Kaip smagu! Niekam "nedašunta" į teismą patraukti kvaišalų gamintojus - už Valstybės naikinimą!

:(

Ir neteks , tokių bylų niekas nesprendžia . JAV kažkada vartotojas padavė į teismą MC Donalds restoranų tinklą yra net filmas , bet pralošė . Kitu atveju galėtume paduoti į teismą ir naftos kompanijas nes teršia aplinką arba ūkininkus nes augina produktus , kurie purškiami pesticidais ir t.t.

Linas Esu

Citata iš: elteide  birželio 01, 2017, 13:22:41nugi neuždraus to alkoholio , nebus sauso įstatymo, tiesiog apribos jo vartojimo vietas, amžių, reklamą, kuri beje užknisa , kaip vakaras tai vien alkoholio reklama sukasi
Tikrai lauku nesulaukiu pokyčių , jeigu priims tas pataisas galėsime pratęsti diskusija lygiai po metų , aptarsime pokyčius :D

elteide

kagi priimtas ir netgi dauguma

Linas Esu

tebūnie :D nieko nepakeis ši pataisa , esu įsitikinęs , tiek kas sugebėjo įsigyti tai ir darys toliau . Reikia būti labai naiviu jog manyti jog ši pataisa turės įtaką pardavimams . Dabar politikai kalba jog tai ale veiks kaip prevencija , draudimas iki 18, neveikė kaip prevencija...ždž čia pasaka be galo .

elteide

Citata iš: Linas Esu  birželio 01, 2017, 21:11:34Reikia būti labai naiviu jog manyti jog ši pataisa turės įtaką pardavimams .
bet tikiuosi gal savimonei tures itakos, zmones ims maziau vartot alkoholio tiesiog is idejos...visai grazios blaivaus, blaivesnio gyvenimo idejos

elteide

#171
liepos 01, 2017, 19:24:59 Redagavimas: liepos 02, 2017, 00:59:35 by elteide
kodėl Putinas negeria ..
o jis ką tikrai negeria ? :)

Skeletonas

AukohoLio vartoimas tikrai nemažes.. Pavizdžiui Latvija tiesiog prieš nosį pasistatė alko marketa kelyje Saločiai- Latvija (visai netoli mano gyvenvietės apie 30km, buvau nuvažiaves kainų apžiuret) . Visi iš auhoholio darosi naudos todel su draudimais nelabai ką pasieksi. Kiek mažiau veža pilnom bagažinem vežimais tiesiog veža(Viskas gerokai pigiau) ir pagalvoji o gi tikrai tie lietuviai daug geria...
http://verslas.lrytas.lt/rinkos-pulsas/2017/06/03/news/latviai-jau-sukruto-kuria-svaigalu-parduotuves-pasienyje-1542573

idenmeyou

Bet koks alkoholio ląšas keičia normalų protą, pakinta suvokimas ir pnš. Būna atveju, kada žmogus darydamas kokį nors darbą taurelę išgėręs atliks geriau, nei blaivas, ar žaisdamas kokį žaidimą. Taip yra jog alkoholis atpalaiduoja, išleidžia užgniaužtąjį "aš", kuris kartais būna gerokai sėkmingesnis ir neapribotas įvairių įsitikinimų, baimių gniaužtų, tiesa didelis vartojimas nebeleidžia blaiviai mąstyti ir suvokti rizikos. Bet kokiu atveju alkoholio ar kitų priemonių vartojimas skatina atitrūkti nuo tokio savęs koks esi blaivas.

Jei kalbėti apie naudą, nedidelis kiekis vyno, tuo pačio "tikro" alaus, ar švarios degtinės daug kur yra pripažįstamas kaip sveikas.

Skeletonas

Citata iš: idenmeyou  liepos 02, 2017, 11:39:42Jei kalbėti apie naudą, nedidelis kiekis vyno, tuo pačio "tikro" alaus, ar švarios degtinės daug kur yra pripažįstamas kaip sveikas.
Girdejau, na reikia gerti su saiku gali truputi atrodo gi nieks nedraudžia,bet va turi tureti savo prota.
Dabar jus paskaitykit auhoholio aprašymus kokiu š..tik neprideta... Jai geriu alu tai tik savo arba draugu gamybos nes žinau,kad tikrai naturalus o ne spiritizuotas.

eternal.bliss

#175
liepos 02, 2017, 13:32:12 Redagavimas: liepos 02, 2017, 13:42:09 by eternal.bliss
Jau senai aišku, kad draudimais nesustabdysi nieko. Bet reklamos tokiems dalykams tikrai nereikia. Reklama manipuliuoja visuomenę ir yra daug labiau žalinga visuomenei nei pats vartojimas. Būtent reklamos pagalba sukuriamos "tradicijos" ar įpročiai, paskleidžiami neegzistuojantys faktai, manipuliuojama visuomenė, keičiamas jos požiūris.

Gyvename tokiame laike, kuomet mums siūlo produktus kurie yra brangesni ne dėl to, kad kažkuo geresni ar pranašesni, o dėl to, kad jie populiarūs. Net ir vaistinėj atėjęs negali žinoti ką įsigyji, ar vaistą, papildą pagerinti sveikatai, ar tiesiog gražiai supakuotą melą.

elteide

šitam filmuke aiškina žmogus, kad alkoholis  nuplauna eritrocitų riebal. apvalkalėlį, jie  limpa tarpusavy ir kekėm teka kraujagyslėmis , jas kemša, dėl ko žuva smegenų neuronai..tas galvos apsvaigimas nuo alkoholio ir yra tas žuvimas... ir nereikia didelių alkoh. kiekių

Aukštyn