Įspėjimai ir banai forume

Pradėjo Anomalija, liepos 01, 2013, 21:08:57

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

elteide

 kodel taškai už kuriuos buvai nubaustas nenurašomi, juk už tą patį negalima baust dukart, iš naujo turėtum surinkti...

Linas Esu

#31
spalio 18, 2017, 20:23:59 Redagavimas: spalio 18, 2017, 22:33:11 by Linas Esu
Citata iš: elteide  spalio 18, 2017, 20:05:55kodel taškai už kuriuos buvai nubaustas nenurašomi, juk už tą patį negalima baust dukart, iš naujo turėtum surinkti...
Už tą patį galima bausti kad ir iki 100 kartų , jegu nėra laiko cenzo , kada viskas panaikinama , rinkite taškus iki soties .

Viskas priklauso nuo moderatorių , čia nėra konkrečių taisyklių .

Niekada ir nereikėjo , kol nepradėjo visti bukagalviais .

.L.U.T.H.O.R.


CitataVisi taškai gauti už lengvus nusižengimus forume pvz. off-topas, " Keisti" mygtuko nenaudojimas ir pnš. bus trinami po pusės metų (ne automatiškai, o forumo dalyvio prašymu "Pageidavimų skyriuje"). Procentai už žodžių karus, reklamą, apgavystes skelbimuose nebus trinami.




vytra

#33
spalio 25, 2017, 16:00:57 Redagavimas: spalio 25, 2017, 16:02:35 by vytra
Citata iš: Legionas  spalio 18, 2017, 22:23:42...
Sveiki,

- manau visos bausmės turėtų būti laikinos ir trinamos automatiškai, tai labai paprasta užprogramuoti ir labiau dvelkia demokratine civilizacija bei savivalda. Laikas bausmės galiojimui manau yra pakankamas vieno mėnesio, nes greit neliks kam diskutuoti.

p.s.
.. po pusės metų bendrai žmogus užmirš, kad čia buvo.


Ačiū.

elteide

pritariu...
p.s. sara , kiek žinau išsiuntė prašymą  atgal leist į diskusijas, jūs pažiūrėkit...
pagarbiai,
el

Linas Esu

#35
spalio 25, 2017, 16:46:29 Redagavimas: spalio 25, 2017, 18:57:15 by Linas Esu
@Legionas , @Anomalija  , geriau tikrai jau negrįžtu . Užteko ir poros sąv blevyzgų . Kas nori tegul bendrauja su ja kitose forumuose . Kitu atveju bus tas pats kas prieš tai , nesvarbu praeis mėnuo , ar pusę metų .

Vistiek ji nemoka diskutuoti , daro cirką iš forumo . Užtenka paskaityti nso.lt , klėdi nesąmones su kažkokia dar viena tokia pačia kaimo boba , pasivadinusia " La persona granata " . Jeigu abi čia atsibels su tokiomis žinutėmis į forumą , nieko gero nereikia laukti pasipils blevyzgos non stop . Tegul ten ir rašo laisvai cirko klounai apie ką nori , matomai ten niekas pranešimų nemoderuoja gali rašyti apie konservuotus agurkus ir kaip geba skaityti užverstas knygas . Niekas čia tokių nepasigenda . http://www.vartiklis.lt/plato/ideas.htm



Plius į savo blevyzgas kitus narius įtraukia daro asmeninį šou .
Čia tik vienas iš pavyzdžių . Neabejoju paskaitinėjus , galima rasti daugiau .


" sara 2017 m. spalio 25 d., trečiadienis, 16:31:09
As tiesiog prisimenu diena kada mane uztilde. O man su tavim labai gerai. Tik noriu ryšį palaikyti ir su musu grupe. Dviejų zmoniu per mažai. Reikia penkių maziausiai. Tai prie musu prisidėjo @Cerber, @Creative ir @kiskis. Su tavimi jau ir yra penki zmones! As mumis labai tikiu!

P.S žmogus pats prisipažino jog serga , gal tokie forumai jai net ne vieta . Žmogus ryškiai nesocialus ( apart interneto forumų ) , sėdi kiauras paras tik ten ir čia , ieško " draugų " ... ( bent jau toks vaizdas susidaro ) .... kyla dilema ar nėra pablogėjimo būtent dabar . Gal jau laikas pas psichiatrą vėl @sara apsilankyti .

elteide

o tu visur viską žiūri, įlendi  :)
duokit šansą jai, pabandykit, nėra ji tokia piktybinė, nori bendrauti ( jai dėl sveikatos net tai padėtų)..

Benamis

Bendrauti galima ir ne anomalijoje. Pilna vietu kur galima paplepeti apie nieka.

Kai gaudavo ispejimus tai kazkaip nekreipdavo demesio. Bet kai surinko 100 ir nebegali daugiau diskutuoti, tada staiga padaro zmogus isvadas. Klausimas, kodel isvadu negalejo padaryti pries tai?

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: vytra  spalio 25, 2017, 16:00:57Sveiki,

- manau visos bausmės turėtų būti laikinos ir trinamos automatiškai, tai labai paprasta užprogramuoti ir labiau dvelkia demokratine civilizacija bei savivalda. Laikas bausmės galiojimui manau yra pakankamas vieno mėnesio, nes greit neliks kam diskutuoti.

p.s.
.. po pusės metų bendrai žmogus užmirš, kad čia buvo.


Ačiū.

Niekas žmonėms iškart banų nedalina, kad jie negalėtų rašyti forume ir turėtų laukti pusę metų. Įspėjimo procentas akumuliuojasi ir iki 80% nėra jokių pasekmių. Jei žmogus iki to laiko nepasimoko ir gauna ban'ą, tai jau jo asmeninė problema. O jei pamirš apie forumo egzistavimą, tai vadinasi ne taip ir rūpi.

Aukštyn