Targeted justice

Pradėjo Skanutee, kovo 22, 2024, 23:02:29

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Skanutee

Klausymas @klajunas -ui... Skaičiau jūsų temas ir komentarus. Kokia situacija dėl šito dalyko pas mus Lietuvoje ? Mano atveju tai daro konkretūs man žinomi žmonės, priežastys ir aplinkybės aiškios, naudoja VsC ir droną, per teismus kol kas nepavyksta nieko pasiekt...

klajunas

Šia tema beveik nieko nerašau nuo 2019 metų, o iki to, nuo 2007 iki 2018 metų buvo pagrindinis "aktyvizmo" laikotarpis. Todėl šiuo metu man ši tema gana pasenusi, mažai renku informaciją ir pasidomiu nebent "Neuralink" tipo projektais. Tačiau tai, apie ką rašiau prieš dešimtmetį - viskas nepasikeitę ir galioja toliau. Esu spec. tarnybų objektas ir juo turbūt būsiu visą likusį gyvenimą, nes į galvą įdėti prietaisai neišimami.

Tiek laiko psichotronikos tema Lietuvoje kiek aš greičiausiai nesidomėjo niekas. Ir targeted individuals kriterijais - esu veteranas. Daugiau už mane žino tik tie, kas yra užverbuoti į spec. tarnybas, kuriems atskleistos visos technologijos ir psyopo metodikos.

Psichotroninį persekiojimą suprantu kaip spec. tanybų operaciją, kurioje arba vykdoma žvalgyba, vykdomas psyopas, arba žmogus tikrinamas potencialiam užverbavimui į agentūrinį tinklą. Dauguma iš eterio dingsta kaip tik tokiu principu - jie būna psichologiškai sutriuškinami ir verbuojami į "korį". Korys yra agentūrinis tinklas, sujungtas psichotroniniais prietaisias ir vykdo teritorijos tinklines užduotis - gang stalking, street theatre ir pan.

Jeigu agentas kuriamas žemo rango, kokiai nors užduočiai, jis įstumiamas į psichiatriją arba kalėjimų sistemą. Čia taip pat veikia agentūriniai koriai, kurie vykdo įvairias užduotis ir dalyvauja operacijose.

Kovoti prieš tai beprasmiška, nes technologija slapta, spec. tarnybų metodikos - valstybinė paslaptis, tad teismas niekada nepriima tokių bylų. Kitaip sakant visa valstybė daro stogą ir individualiai prieš tai nepakovosi. Aš tai išbandžiau prieš 15 metų, ir nebuvo jokio rezultato.

Pagal aktualumą ši tema Lietuvoje yra dešimtoje eilėje. Daug aktualesnės, karas, buvo Covid, imigrantai ir pan. Ir specialiai tuo beveik niekas neužsiima, visi laukia atskleidimo, kai psichotronika taps vieša technologija ir ji bus sureguliuota įstatymais. Tada galbūt nelegalių operacijų spec. tarnybose sumažės.

Ar bus įmanoma sulaukti teisingumo - abejoju, nes daug tokių operacijų baigiasi kriminaliniais nusikaltimais, mirtimis, nelaimingais atsitikimais, tad tokia informacija liks užrakinta visam laikui.

violetpink1

Įdomi tema.
Psichotrinika domėjosi dar gyvo sapno forumo lankytojai.
Bet po to kažkas atsitiko.
Ypač kai buvo paliestos kelios ar daugiau temų viename kontekste ir susietos į vieną.

Skanutee

#3
kovo 24, 2024, 17:55:29 Redagavimas: kovo 24, 2024, 23:46:27 by Skanutee
@klajunas implanto pas jus tikrai nėra, išsamiai domėjausi šituo dalyku, dariausi savo galvos MRT, bet kad smegenim kenkia tai faktas, man per metus laiko "prigamino" hiperintensinių židinukų, turiu savo kitus tyrimus, darytus prieš pora metų, kuriuose viskas ok, taip kad yra ką lygint. Įdomu kaip aplamai įmanoma išgyvent tiek laiko kiek jūs, mane per trumpą laiką jau suėdė, vos gyva, nei dirbt negaliu, tai be teismų niekaip, beto planuoja mirtinai nukankint, vat šiandien sakė liko gyvent 3 mėn. Kaip bendraujam ? Atsikraustė gyvent į kaimyninį butą, kaip tik aukštu virš manęs, apačioj bute irgi bendrininkai gyvena. Girdžiu juos, tai čia V2K technologija, kuriai užtenka tam tikro, beje, kaip kad gyrėsi, savadarbio įrenginio, tokių įrenginių gaminimo schemos laisvai prieinamos internete, plius ryšio bokšto ir mano atveju dar droną naudoja, su taikikliu, vis mėgsta primint kad bet kada gali ištaškyt tą galvą taip kad nieks net nesurinks ir nenustys tikslios mirties priežasties. Plius naudoja voice monitoring screen, remote neural monitoring, subliminal messaging kurių dėka mato ir girdi ką veikiu ir galvoju. Bėda kad pareiškimai ir policijai ir prokuratūrai ir visur kitur kur įmanoma jau parašyti, nurodant konkrečius asmenis ir aplinkybes, tai belieka kankint grasinant kad atsiimčiau tuos pareiškimus ir neičiau toliau per teismus arba dar variantas- kad nuvažiavus pas psichiatrą suvaidinčiau kad man šizofrenija ir jeigu pavyks gauti oficialų įrašą- tuomet tipo liksiu gyva. Manipuliacija psichinių ligų prirašymu vyksta itin intensyviai, tik kiek teko domėtis jau yra pakankamai duomenų, beto turiu savo asmeninius med įrašus, rodančius kad tai nėra nei psichologinė nei psichinė žmogaus problema, o realiai vykdomas nusikaltimas.
Kas dėl spec. tarnybų įsitraukimo tai mano atveju dalyvauja buvusiose KGB struktūrose dirbęs asmuo ir moteris, teisininko padėjėja vietiniam apygardos teisme, jinai besinaudodama savo ryšiais, klastoja viską kas susiję su teisėsaugos įstaigom. Kiek domėjausi atvejais pasaulyje tai daugumoj įsitraukę FBI ir visokiose karinėse struktūrose dirbantys ar dirbę asmenys, o vat mano atveju- teisininkė. Tai kalta ne pati vyriausybė ar spec. tarnybos, o tam tikri korumpuoti asmenys- nusikaltėliai.
Dabar labiausiai domina būdai kaip bandyt saugotis, tiek galvą tiek bendrai visą kūną, nes miegot neleidžia ir mėgsta targetint netik galvą, bet ir širdį patampo, grasinant kad sukels infarktą ar insultą. Bandysiu water shelding, dar skaičiau kad ypač gerai vario sheeting.

klajunas

Citata iš: Skanutee  kovo 24, 2024, 17:55:29Įdomu kaip aplamai įmanoma išgyvent tiek laiko kiek jūs, mane per trumpą laiką jau suėdė, vos gyva, nei dirbt negaliu, tai be teismų niekaip
Išgyvenau 21 metus, maždaug nuo 2003 m. vasaros. Buvo maždaug tokios stadijos: 1) didelis sadizmas, kankinimai, 2) tada smegenų plovimas, psyopai, ir galiausiai 3) kompromato ieškojimas, norėjimas priremti sužinant "paslaptis". Sunkiausia būna pradžia, kai dar nieko nežinai ir nesupranti ir būna didelis poveikio intensyvumas. Pasakui reikia didelio proto, nepasiklysti ir nepaskęsti iliuzijojose, kai bando pakeisti pasaulio sampratą, rėminti fantastinėse tikrovės intepretacijose ir kitaip plauti smegenis. Ir pabaigoje, kai būni visa tai praėjęs, ir bando pagazdinti kompromatu, paslapčių atskleidimu - dėti skersą. Po tiek laiko jau atsiduri antroje gyvenimo pusėje ir reikia tik sėkmingai sulošti pabaigą.

Citata iš: Skanutee  kovo 24, 2024, 17:55:29Kas dėl spec. tarnybų įsitraukimo tai mano atveju dalyvauja buvusiose KGB struktūrose dirbęs asmuo ir moteris
Dalis KGB yra išžudyti, užgrobus jų centrus rajonuose, kiti užverbuoti į CŽV dirba kaip jų kileriai. Dažniausiai sukompromituoti, turintys vykdyti visus įsakymus jeigu nori gyventi. Jie žudo naudodami psichotronines žudykles smegenyse, su kuriomis sukelia avariją, medicininę ar tikrą. Tie centrai, kurie nesutriuškinti CŽV, yra į vietines spec. tarnybas perėję KGB'istai. Bet mano žiniomis visą Lietuvos tertoriją bando užvaldyti CŽV mafija, kuri šiuo metu kontroliuoja centrinį klaną.

Citata iš: Skanutee  kovo 24, 2024, 17:55:29Dabar labiausiai domina būdai kaip bandyt saugotis, tiek galvą tiek bendrai visą kūną, nes miegot neleidžia ir mėgsta targetint netik galvą, bet ir širdį patampo, grasinant kad sukels infarktą ar insultą.
Į tokias gynybos priemones, nekreipiau dėmesio jokioje fazėje. Jos būtų buvusios aktualios sadizmo stadijoje, bet greičiausiai neveiksmingumas pasimatytų per vieną ar kelias dienas. O po to mano gynyba buvo protų mūšis. Jei šiuo metu bando kankinti su nemiga ar būsenos psichotronika, į tai po tiek laiko beveik nereaguoju.

Kaip baigiasi operacija priklauso nuo to, kokį projektą vykdo. Yra tokių, kai nutraukti neįmanoma, o yra ir nesvarbių atvejų, kur nesisuka dideli pinigai. Tada gali baigtis paprastu atsikabinimu. Bet tada jie praranda investiciją.



Skanutee

#5
kovo 25, 2024, 19:30:04 Redagavimas: kovo 25, 2024, 19:57:26 by Skanutee
Plaut smegenis jiems nelabai sekasi, tai fiziškai kankina, kas turbūt yra dar blogiau- praradinėt sąmonę dėl negalėjimo elementariai išsimiegot, plius dar targetinimas į konkrečias kūno dalis iki tiek kad jau net turiu med įrašus su "neaiškios kilmės" kraujavimu iš vidaus organų. Apie skausmo beprotiškumą net nekalbėsiu. Kambarį kur mano lova kasdien max elektromagnetinio lauko rodikliai, atsitraukus nuo tos vietos signalas iškart dingsta. Tai baisu pagalvot kas bus su sveikata po tiek laiko radiacijos poveikio, per metus laiko pasenau kokia 10-čia metų, kraujo rodikliai nukrito, dėl V2K technologijos plaukai išplonėjo, kas, beje, kiek domėjausi yra įprastas neigiamas poveikis targetinamoms moterims- veikia plaukų augimo svogūnėlius. Netgi pas mano vargšą katiną ant galvos atsirado išplikę plotai, veikia jie ir gyvūnus, maniškis iškart sureagavo kai tik atsikraustė gyvent virš mūsų, baisiai kniaukė kurį laiką, jaučia tas bangas.
Iš pat pradžių ir man plovė smegenis kad tipo turiu implantą galvoj, kad važiuojant mašiną mėto į šonus todėl kad pas mane galvoj tas implantas kuris veikia kaip magnetas, poto kad auglį turiu, o išsiaiškinau kad galvoj nieko nėra, su technologijom gali veikt mechanizmus, tai variantas dėl tyčinio avarijos sukėlimo man jau įprastas. Plius veikia per elektros tinklus, pvz. man sudegina buitinius prietaisus ir akivaizdžiai tą demonstruoja, ėjau maudytis pasakė kad liksiu nesiprausus, na ir paukšt sudega mano vandens šildytuvas, vėliau skalbyklė ir dar belekiek smulkių prietaisų.
Jo, ta pati pradžia baisiausia- kai negali patikėt jog viskas realiai vyksta ir tenka savęs klaust- o gal man vaidenasi ? Negi gali taip ištiktujų būt ? Nes nieko neišmanant tokie dalykai atrodo iš fantastikos serijos ar kokio siaubo filmo. Bet pasidomėjus visa ta technologija, karine, tiek amerikiečių tiek rusų, tapo aišku. Mano "kankintojai" sakė nesitikėjo kad pas mane toks intelektas kad išsiaiškinsiu netik kaip viskas vyksta, bet ir konkrečiai asmenis kurie dalyvauja šitam š....
Į tą techniką sakė investuota 40t.e. ir atsitraukt neketina, nors aš linkus nusileist už tai kad tik paliktų ramybėj, net teismus pamiršt, bet jau nuspręsta kad galutinis tikslas- mano mirtis. 

Skanutee

Citata iš: klajunas  kovo 24, 2024, 20:26:10Beje, ačiū Jums labai už info, šitas puslapis buvo vienas iš pirmųjų žinių šaltinių man



klajunas

Citata iš: Skanutee  kovo 25, 2024, 19:30:04baisu pagalvot kas bus su sveikata po tiek laiko radiacijos poveikio, per metus laiko pasenau kokia 10-čia metų, kraujo rodikliai nukrito, dėl V2K technologijos plaukai išplonėjo, kas, beje, kiek domėjausi yra įprastas neigiamas poveikis targetinamoms moterims- veikia plaukų augimo svogūnėlius.
Vadinamasis "spindulinis ginklas" turi kelias paskirtis: tai skenavimo ir filmavimo technika kiaurai sienas, pavyzdžiui, norint transliuoti privatų gyvenimą. Požymis yra didelis karščio pojūtis, kuris nedingsta net žiemą, prie minusinės temperatūros, kai išeini į balkoną su trumpomis rankovėmis ir nejauti jokio šalčio. Kitas poveikis - galimas švitinimas vėžiui sukelti, kitaip sakant tai nuotolinė spindulinė žudyklė. Trečias variantas - jeigu smegenyse yra spec. tarnybų proto modulis, efektą sukelia nuolatinis elektromagnetinis ryšys in ir out principu.

Jeigu muša didelis karštis, tai tinka šaltos vonios, dušas ar kitoks vėsinimosi būdas. Bet būna sunku užmigti naktį ir kaip nors sumažinti karštį. Ištisinis toks kankinimas yra neleistinas, tad bando laikytis normų ir tokios priemonės naudojamos tik prirėminėjimo metu arba kaip bausmės, o paskui vėl atstatoma norma. Jeigu jaučiasi kūno vibracija, tai greičiausiai per sieną skenuojami vidaus organai ar atlieamos panašios procedūros. Tai kažkas panašaus į nešiojamą tomografą, kuris naudojamas daugiabūčiuose spec. tarnybų. Gali daryti poveikį smegenims arba kūno organams.

Tai sena technologija, dar naudota gyvenamuose kvartaluose KGB ir vietinių gyventojų draugovių. Jie atrodo kaip paraboliniai radarai, poveikiui per sieną.

Skanutee

@klajunas Jūsų nuomone ar verta kreiptis į saugumo departamentą ? Nes mano atveju žinau kad aukštesnės valdžios pareigūnai nėra įsitraukę, tik apylinkės teismo teisininko padėjėja, tai baimės visiškai nejaučiu. Beto JAV jau pažengę šiuo klausymu, daug naujų mokslinių tyrimų, pastaruoju metu net netenka skaityt kad kažkas vis dar reaguotų į tai kaip žmogaus psichinę problemą ir nepripažintų psichotroninių ginklų egzistavimo.

a.t.sielis

#9
Vakar 21:19:21 Redagavimas: Vakar 21:28:45 by a.t.sielis
Didžiausia tikimybė, kad jus tiesiog apsėdę vaiduokliai. Iš ten visi balsai ir jų kalbamos nesąmonės. Reikia ieškoti būdų, kaip išprašyti vaiduoklius: egzorcizmo arba pan.

Arba kitaip sakant, poltergeistas. Gana galingi vaiduokliai matyt, jeigu tokie poveikiai.

Tai paaiškina ir žinojimą, ką jūs veikiat ir pan., jie tiesiog prikibę prie jūsų, ir visada su jumis būna, tai todėl viską ir žino. O tada meluoja, pudrina smegenis apie savo galimybes ir įtaką.

Meluoja, manipuliuoja, bando privesti prie blogo galo, nes patys blogai kažkada baigė, ir tapo vaiduokliais. Kitaip jie nemoka.

Skanutee

pagal jūsų nicką matosi kad tamsta tiki dvasiom, sielom, gal dar ir dievu ? Nes aš tai racionalistė, nėra anapusinio pasaulio ir aplamai viską įmanoma paaiškint remiantis mokslu. Nelabai į temą man šitas puslapis, tiesiog niekur kitur Lt neradau kad būtų apie tai rašoma. Tai neturint teorinių žinių gal reiktų susilaikyt nuo tokių kvailų komentarų.

a.t.sielis

#11
Šiandien 06:19:59 Redagavimas: Šiandien 06:31:09 by a.t.sielis
CitataO'Keeffe et al. (2019; cf. Sheridan, 2019; Ventola et al., 2019, p. 164) speculated that contemporary accounts of putative "group-stalking" could be a new or novel embodiment of encounter experiences. "Group (or gang)-stalking" refers to victims who state that they are being mysteriously targeted by coordinated groups of people (Paullet et al., 2009). Interestingly, O'Keeffe et al. (2019) found that the phenomenology of an illustrative and popular case of group-stalking markedly paralleled the contents and defining patterns of ghostly episodes. These common features of ghost experiences and group stalking include the type, frequency, and progression of anomalous experiences, inherent themes of persecution, and occasional incidences of gaslighting of witnesses and so-called "street theater" (i.e., allegations of scripted events that aim to harass and stress targeted individuals). The religio-cultural themes of "spirits, spooks, and the supernatural" traditionally attributed to certain types of anomalous experiences might therefore be evolving in some select instances to "satellites, surveillance, and stalking" in the present tech-era. Our conjecture is consistent with the contextual mediation of contents observed for various encounter experiences (Captuo, 2014; Evans, 2001; Houran, 2000).
https://e-space.mmu.ac.uk/625975/8/02_09_2020_Haunted%20people%20e.pdf

CitataTo be honest it all started when I started to seek the truth and ask questions about my very existence and why am I here. I have always felt like there was more to life that meets the eye and I wanted answers. As I started to ask theses questions and do my research I had what most people would call a spiritual awakening. Now I have been dealing with these entities that seem to follow no matter where I go and they are constantly attaching to me.

The creepy part about it is I can actually feel the entities enter through my ears, and they also latch onto my legs and lower back. They make noises wherever I am at and harass me 24/7 and ruin any type of relationship I try to have. They also make knocking noises around my residence, thumping noises, banging noises and loud noises in my freezer in my kitchen.

I get helicopters and airplanes constantly flying over wherever I am at and I swear you can't make this stuff up. Deep down I knew I wasn't the only one experiencing this so I decided to do some more research and I came across people that were calling themselves "Targeted Individuals" and they said they were getting "Gang-Stalked" and you can even google it.

While my experiences where similar to theirs in every way, my perception of what was going on was different. I confirmed that when I came across another article which I will share here: http://in2worlds.net/gangstalking-and-targeted-individuals
https://www.yourghoststories.com/real-ghost-story.php?story=26149

klajunas

Citata iš: Skanutee  Vakar 16:55:05Jūsų nuomone ar verta kreiptis į saugumo departamentą?
Negaliu duoti konkretaus patarimo, nes kiekvieno žmogaus situacija - skirtinga. Galiu tik pasidalinti savo patirtimi. Kai dar buvo rašinėjimo į instutucijas etapas, rašiau į policiją, prokuratūrą, teismą, tikėdamasis išsiaiškinti ar operaciją vykdo jie ir kokiu pagrindu. Šiame sąraše buvo ir VSD, kur nusiunčiau paklausimą ar jie vykdo prieš mane kokius nors operatyvinius veiksmus ar pradėtas ikiteisminis tyrimas. Gavau paprastą atsakymą, kad jie nieko nedaro ir nieko nežino. Kadangi įrodymų neturėjau, jie informacija nesusidomėjo ir likau nieko nepešęs. Iš to darau išvadą, kad toks kreipimasis į kokią nors instituciją turi turėti daiktinių arba faktinių įrodymų, kurie turi būti įtikinimai pateikti, kad susidmėtų prokuratūrą pradedant ikiteisminį tyrimą. Priešingu atveju - nėra jokios naudos. Tokia mano patirtis. Policija yra tyrėjai, prokuratūra organizuoja ikiteisminius tyrimus, teismai išdavinėja leidimus, o VSD užsiima žvalgyba ir kontržvalgyba. Aš nesulaukiau pagalbos iš nė vienos institucijos.

Citata iš: a.t.sielis  Vakar 21:19:21Didžiausia tikimybė, kad jus tiesiog apsėdę vaiduokliai.
Galima vertinti įvairiai, tačiau neturint tokios vidinės patirties - sunku tiksliai identifikuoti kaltininką, nes neturi galimybių suprasti targeted indivdual patirties objekto, objektinės dalies. Tada ateina į protą bet koks paaiškinimas, kuris gali atrodyti pagrįstas, bet tiems, kas žino - neatitinka patirties savybių. O patirtis tokia, kad jai labiau tinka charakteristika technologinė žmonių telepatija: pagal tai, koks įspūdys, kokia naudojama informacija, kokios temos, koks žinių lygis. Poltergeistas - kitas pasaulis, tad kontakto metu, būtų įspūdžiai, kurie susiję su anpusiniu pasualiu, kaip žinios, patirtys, komunikavimo formos. O telepatinio korio grupės operatorių šnekėjimas labiau panašus į chatbotų beprasmį tuščiažodžiavimą, naudojant surintą informaciją ir asmeninės biografijos faktus. Todėl kol tikras atsakymas nežinomas, kiekvienas daro savo vertinimus, pagal patirties objekto charakterį, stilių ir įspūdžius. Vertinant tikimybiškai, vaiduoklio tikimybė, manau, labai maža.

Nežinant tikro attsakymo, o tik keliant vertsiją, ginčytis nėra prasmės. Versijų gali būti daug, svarbiausias klausimas - kaip jas pagrįsti, kad būtų įmanoma patikrinti.

Aukštyn