Eksperimentas: žmonių auros

Pradėjo TinSoldier, birželio 06, 2012, 22:50:34

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

RoxiO

Ar įmanoma šito šlamšto išmokti?

advena

jaigu manai, kad tai slamstas tada net neverta mokintis. istiesu sito galima ismokti ir labai paprastai tik kaip jau sakiau nematau spalvu.

RoxiO

Gal galėtumėt kas parašyt gidą kaip mokytis? :)

advena

na dabar nerandu straipsnio is kurio mokiaus tad pabandysiu aprasyt is atminties.
1. Budas: visu pirma auros nesimato per drabuzius tad pabandyk pamatyti savo ranku aura.  jai esi trumpariagis rekomenduojama bandyti be akiniu.apsvietimas turi buti uz nugaros. ranka laikyk gal koki 30 cm atsumu nuo savo veido atsukta i tave delnu. tada ziurek pro pirstus taciau ziurek ne i vaizda pro pirstus, o i vaizda tarp pirstu. isivaizduok, kad ziuri ne pro langa o i pati lango stikla. ziurek kok pamatysi permatomus konturus aplink pirstus.
2. Budas: suglausk savo rodomuosius pirstus. atpalaiduok akis ir uzsimerk. kai atsimerksi 10 sekundziu ziurek i suglaustus pirstus. tada letai juos trauk viena nuo kito ir ziurek kaip jau rasiau palyginima su lango stiklu. isvysi plonyti tarytum siula kuris vis tolinant pirstus staiga nutruks. is pirmo karto gali nesisekti taciau nenusimink. man sis budas lengviausias ir tik siuo budu matau spalva.
3. Budas: pasistatyk kita zmogu prie sviesios sienos. kaip jau minejau apsvietimas turi likti uz taves tad vyraus nediduke prieblanda. ziurek zmogui mazdaug tarb akiu. tada isvysi spinduliuojancia jo aura.
esu skaicius, kad kompaktinis diskas spinduliuoja aura. na nelabai tikiu, bet jai nori gali paziureti kokia spalva yra aplink tavo galva jo atspindy. tiesa ar ne spresti tau.

RoxiO

Na lyg ir matau, tačiau nežinau kiek čia yra akių iliuzija, o kiek tiesa.

advena

o kuri buda bandei?

RoxiO

Citata iš: advena  birželio 11, 2012, 12:53:56
o kuri buda bandei?


Pirmą. Bet aš matau tik balkšvai permatomą apvadą.

advena

as taippat matau tik permatoma apvada. pabandyk antra buda. turetum pamatyti spalva.

RoxiO

Citata iš: advena  birželio 11, 2012, 12:59:31
as taippat matau tik permatoma apvada. pabandyk antra buda. turetum pamatyti spalva.


Pabandysiu vėliau, dabar automobily sėdžiu, tai... :D

advena


OKULTISTE

Tai taip išeina, kad aura vadinama tai, kas "garuoja" nuo kūno...  Tai tada gali būti, kad ta "aura" matoma įvairiaspalvė...

indigo


as galiu izvelkti tik permatomus konturus. kodel nematau spalvos?
[/quote]
Nes as taip pat matau permatoma apvalkala i kuri geriau isiziurejus panatai neryskias spalvas ilgiau pasitreniravus jas pradedi matyti vis ryskiau.

OKULTISTE

Tai aš galvojau, kad šitą visi pamato... Tai gi čia viską ne kažkokiomis auromis, o mokslu reikia grįsti. Kas čia geriau išmano (aš humanitarė)? Na čia iš serijos, kai nuo karščio rodos raibuliuoja oras... Ar kaip?

.L.U.T.H.O.R.

Na, kad oras raibuliuotų nuo karščio, ypač odos, tai sudėtingas atvejis, bet visgi prie atitinkamų sąlygų įmanomas.  Vienintelis dalykas kurį aš matau ilgiau pažiūrėjęs, tai afterimage taip vadinamas :D

indigo

Matai konturus beto jaigu oras raibuliuotu jis neturetu tarpo tarp zmogaus kuno ir auros. aura gali buti tiek tvirtos strukturos vaizdziai tarent tiek isblunkanto tolyn

Aukštyn