Dvyniai jaučia vienas kito simptomus?

Pradėjo Benamis, gegužės 22, 2012, 10:10:53

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Vieną iš identiškų dvynių kamavęs galvos skausmas padėjo aptikti brolio galvoje auglį, praneša telegraph.co.uk. Sidnėjaus gyventoją Brentoną Gurney (38 m.) vargino stiprūs galvos skausmai. Magnetinio rezonanso tyrimas nieko nerodė, tad Brentonas įkalbėjo brolį Craigą irgi atlikti tyrimą, informuoja telegraph.co.uk. Magnetinio rezonanso tyrimas parodė, kad Craigo smegenyse - auglys. Vyriškiui atliko 10 val. trukmės operaciją, po jos jis sėkmingai pasveiko.

„Brentonas išgelbėjo man gyvybę, - teigė Craigas leidinio „The Sydney Morning Herald" korespondentui. - Mes visada buvome labai artimi."

Brentonas pasakojo, kad operuojant brolį artimieji dažnai žiūrėdavo į jį, tikėdamiesi iš jo suprasti, kaip laikosi operuojamasis.

Anksčiau Craigas buvo padėjęs broliui - jis pajuto, kai brolį pavojingai išbėrė ir kai jis išsinarino petį. Abiejų brolių žmonos vardu Nicole.

„Mes stipriai susiję, visada jausdavome, ką kitas galvoja", - pasakojo Craigas.

Sidnėjaus universiteto tyrėja Justine Gatt sako, kad aprašytas atsitikimas - gana retas reiškinys.

Į klausimą, ar dvynius gali sieti telepatinis ryšys, daktarė J. Gatt atsakė: „Mes dar labai daug ko nežinome." Ji paaiškino, kad kartais dvyniai jaučia vienas kito simptomus, o tai „akivaizdžiai rodo, kad yra dar daug neištirtų dalykų".

Delfi.lt info.

coliuke

Nu turiu brolius dvynius( neidentiskus) tai nuo vaikystes girdedavau mama sakant - jei susirgo vienas ziurek uz dienos kitos ir kitas susirgs ir pan...nezinau kas bet kaskoks rysys juos vis del to sieja tuos dvynius  ::)

Aukštyn