Astralines keliones

Pradėjo Robertas, sausio 07, 2012, 09:02:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

lukas11xxf

Citata iš: tomas.pz.7  lapkričio 24, 2013, 17:20:59
sveiki, skaiciau jusu sita tema, ne visa, bet kiek isiskaiciau supratau kad kaip ir pats buvau astraliniai "isejas", karta su draugais rukem salvija, buvom prie nemuno tokioj kaip pavesineje, ir kai parukiau, maciau save sone, lyg buciau dvasia ar kazkas panasei. ar tai galima tuo pavadinti?


kazin ar atsistojes galetum iseit is kuno?  :D galejo but koks "remote viewing'as" ar "mental projection"

ajolu

parūkius salvijos - tikrai taip

Jupiteris

Parukius salvijos atsipalaiduoji ir nebelieka itampos, tada laisvai gali valdyti savo demesi, galbut tu nebuvai isejas is kuno, bet laisvai valdei savo demesi, kuris tau ir sukelia toki realu pojuti.. Kitaip sakyti pats pradejai, kurti viska, nes logine smegenu puse buvo atjungta(uzsnudus) , kaip buna per sapnus :), bet neatmetu galimybes, kad buvai ir isejas is savo kuno.

NEXO

Citata iš: paragraf 78  sausio 07, 2012, 21:02:16
Deja pavojai yra, geriau nebandyti.
O pavojai patys įvairiausi, pradedant nuo to kad neberasi kaip grįžti į kūną, baigiant tuo jog astraliniame pasaulyje gyvena ar lankosi tie kas norės tau pakenkti

sutinku su tuo paskutiniu sakiniu nes skaičiau ir tikiu kad yra zmoniu kurie padaro is savo emociju tokius padarus kurie zmones ten nukeliave nukenčia :'(

NEXO

yra pavoju bet nedideli yra daug labai mirtu klaidingu nors nesu buves astrale bet apsiskaites tai tikrai daug tai mes turėtume keliauti ne dėl smalsumo o dėl ko turėtume keliaut nes įgytume daug informacijos praplėstume savo žmogaus ir suvokima ,kad mirtis negzistuoja nes astralas yra kaip antras gyvenimas tik su priedais  8)

Vytautas

Citata iš: NEXO  vasario 10, 2014, 16:17:22
astralas yra kaip antras gyvenimas tik su priedais  8)

Nesutikčiau kad astralas yra antras gyvenimas. Dabar tai suyra kaip ir šis materialus kūnas. Anksčiau "pastrikdavo" tarpiniam pasaulyje. Kažkas iš tų likučių susiformuodavo bet tai ne "aš". Tai kaip po mirties likę drabužiai.  Nemirtingumas slypi kur kas giliau. Pačią esmę esu aprašęs per savo patirtis http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2675.msg47353#msg47353

Trance

Žmonės kurie turi žemas vibracijas, patekę į astralą dažnai gali susidurti su "draugiškais" padarėliais, ar nemaloniais potyriais.. Nepatarčiau lysti ten nepasiruošus.. :)

mzicka

Sveiki,norėčiau pasiklausti praktikuojančių,aš porą naktų mėginau išeiti į astralą ,atsiguldavau nusiramindavau ,išmesdavau visas mintis, giliai kvėpuodavau ir įsivaizduodavau save atsiskiriant ir t.t,bet kai pradedu koncentruotis į kaktos tašką ir mintyse įsivaizduoju save gulintį ir kylantčią savo sielą ,ale ,kaip iš filmų.Tada pradėdavo mano akys smarkiai judėt ,o po to rankos ir kuo toliau, tuo smarkiau kol galiausiai viska baigiu,mėginau tai atkartot išgėręs pora alaus, niekas nevyko ,gulint ant šono irgi nieko nebuvo,tie drebuliai vyksta tik blaivam gulint ant nugaros ,gal kam nors yra buvę panašių potyrių? dar beje, aš gan dažnai sapnuoju sąmoningus sapnus ir prieš užmiegant girdžiu arba muziką arba įvairius, beprasmius,padrikus žodžius ,ne lietuvių kalba

iDiJotas

#383
kovo 13, 2014, 22:46:09 Redagavimas: kovo 13, 2014, 22:49:47 by iDiJotas
Citata iš: 2012  sausio 07, 2012, 20:45:02
nera jokiu pavoju, gali bandyti ir nieko nebijok


Citata iš: mzicka  kovo 07, 2014, 00:33:45
,gal kam nors yra buvę panašių potyrių? dar beje, aš gan dažnai sapnuoju sąmoningus sapnus ir prieš užmiegant girdžiu arba muziką arba įvairius, beprasmius,padrikus žodžius ,ne lietuvių kalba


Cia pirmose zinutese kazkas rase kad jokip pavojaus nera.
Istiesu manau sitie visi atsrliniai dalykai paaiskinami psychologiskai, ir tokiu paaiskinimu prieinama isvados kad jokiu atsiskyrimu nuo kuno nera.

Taciau sitie tai vadinami bandymai iseiti taip is kuno yra kaip cheat'inimai su jusu psychologija. O tai gali pakenkti jums patiems.
Zmogus patiria tokius dalykus kuriuo niekada nepatirdavo pies tai, labai stiprius poveikius todel tai gali suvelti zmogaus visa psychologija kas po gali atsitikti zmogui nelabai geri dalykai kad jis prades girdeti balsus, matyti vaizdus, etc :) o siaip nemanau kad kazkokie velniai yra

na gal, bet as tuom nelabai tikiu.
==============================================
pabandysiu pakopinti vieno zmogaus is FB anomaliju grupes rasytus zodzius apie tuos visus isejimus. Manau jis lab daug tiesos parase:

"
-Atsiskyrimai,dalykas įdomus,be abejones,tik,va ,pakankamai jauniem,ne visada patarčiau tai daryti...del galimo stogo nučiuožimo

-o vyresniem nenuciuozia tas stogas ? kaip pasireiskia tas stogo nuciuozimas ? Ar imanomas asmenybes susidvejinimas (sita varianta girdejes nekarta) kai apsigyvena viename kune kazkoks dar kitas asmui. Ar tai galima butu pavadinti ta atveji kai reikia imtis exorcismo ?

-Kalba eina apie psichikos stabilumą.Jei nera tinkamo pasiruošimo,gali ivykti ir apsedimas,tada reiketu ir egzorcizmo.Bet ne kiekvienas protas pasiruošes priimti sąmones pralatejimą,kada kundalini energija pakyla per greitai ,del dvasiniu praktiku per daug intensyvaus praktikavimo.tada gali pasireiksti ir asmenybes susidvejinimas ir žmogus gali nebeatskirti ,kur yra realybe,kur sapnas,gali patekti ir i letargo miego būseną
"

jusu atsikyrimas nuo kuno ir negryzimas vadinamas Letargo miego busena :) pasigooglinkit apie tai. Nevienas zmogus yra uzmiges siuo miegu. O miegas gali trukti ivairu laikotarpi (nznau nuo ko tai priklauso)

lt133

Neseniai vėl patyriau. Žodžiu lyg ir miegojau, pajutau spaudimą šone ir vėjo švilpimą ausyse. Tas vėjas mane išnešė iš kūno. Kas įdomiausia, kad girdėjau, kas vyksta kambaryje fizinėm ausim, kol buvau kūne. Kai buvau nutolęs, girdėjau bet silpniau. Mačiau pro užmerktas akis iš pradžių. Tai va. Nežn kas čia buvo. Greičiausiai sąmoningas sapnas. Veiksmas išėjus iš kūno nelb svarbus manau.

lukas11xxf

#385
kovo 24, 2014, 13:59:42 Redagavimas: kovo 24, 2014, 14:05:08 by lukas11xxf
Citata iš: lt133  kovo 23, 2014, 22:19:32
Greičiausiai sąmoningas sapnas. Veiksmas išėjus iš kūno nelb svarbus manau.


o nepagalvojai kad gali but variantas tiesiog sapnas ,o ne samoningas :D tu laikai ap i ss ta pati ;)


Synkas

tai va, prisijungsiu ir as :) noreciau suzinoti is tu zmoniu kurie jau bande. gana daug kur skaiciau, bet manau geriau is pabandziusiu geresne informacija bus negu kokiose straipsniuose, kur kazin ar realus :)

jau gana senai skaitau jusu portale, bet seip niekad per daugiausiai nesidomejau tuo astralu. pries pora menesiu sukilo noras :) nu ka, galvoju pabandysiu. bet taip ir nebandydavau (tiesa sakant net neskaitydavau kaip keliauti).

pries gal menesi ar maziau pradejau dometis. nu paskaiciau kaip padaryti, ir vakare pabandziau. ir is pirmo karto, kazkas jau daresi nepaaiskinimo. pradejo kutenti ties nosim, zandais paskui kitur (ne vien veida), bet nekreipiau demesio. veliau atrode lyg degintu svelniai zodziu buvo siluma ties krutine, nu nezinau kaip ta jausma nupasakoti. ir paskui viskas pradejo tirpti :) ir sumaise, bet norejau ant sono atsigulti, nejo kazkodel (nezinau del ko) is pradziu. bet paskui pavyko ir nuejau miegot...

bet taip ir nebebandziau daugiau ilga laika.

paskui pries keleta dienu vel bandziau. sikarta is viso, visas kunas lyg butu nutirpes (sviesos pries nutirpima irgi buvo, ir kutenimas lyg plunksnu), ir atrode lyg nejausciau svorio. bet irgi i astrala neisejo ieiti :)

bet dabar, kai paskaiciau kad tas ar anas pamate pvz mergaite kuri smauge, merginos konturus ar pan. net nesinorisi ir bandyti :) o ka gali zinot tada kas man gali atsitikti, bet jeigu bandziusieji tikrai pasakytu jog nereikia bijoti tai.. ;) seip noreciau paziureti kas tai per pasaulis, ka galima pamatyti ir pan. (kaip ir skaiciau kazkuriam poste rase, 100 kart geriau paciam pamatyt nei girdet)

p.s jei kazkas nores "stumti" ir pan., tai iskart atsakau, nezadu as forume "mustis" :)

aciu uz betkokius pasiulimus, patarimus ir pan.

iDiJotas

pasikartosiu, is vienos puses tu zaidi su savo psychologine dalimi,
"ne kiekvienas protas pasiruošes priimti sąmones pralatejimą,kada kundalini energija pakyla per greitai ,del dvasiniu praktiku per daug intensyvaus praktikavimo.tada gali pasireiksti ir asmenybes susidvejinimas ir žmogus gali nebeatskirti ,kur yra realybe,kur sapnas,gali patekti ir i letargo miego būseną"

is kitos puses zmogaus dvasinis pasaulis yra jokiu mokslininku neistirtas dalykas, kuris neturi jokiu irodymu todel dazniausiai nuneigiamas dalykas, ypac skeptiku. Todel galima sakyti tu eksperimentuoji tarsi su vaisais kuriu poveikis nera zinomas, kiekvienam zmogui atsakas gali buti skirtingas :)

Man paciam pradzioje irgi buvo idomu ir norejau pabandyti, bet paskui pagalvojau, AJ GAL GERIAU NEreik ;D
pora postu radau kur zmonems automatiskai tie isejimai darosi nieko nedarant,
apie kitus skaiciau kad del situ dalyku ejo pas psycho/dvasinius specialistus gydytis kurie padejo

vnz tau paciam spresti ka daryti

NEXO

Esu buves pajutes miegu per stubura kaip elektra nuo struburo i viršu eina bet išsigandau ir dingo jis ir tai buvo ženklas nes bučiau iškart atsidures astrale nes iškarto smegenys dave man informacijos kad jei leisiu tai vibracijai nukeliauti iki smegenu tai bučiau jau astrale tai todėl isigandau nes buvau nepasiruošes net nenorėjau neveltui tai atsitinka nevalingai nejaučant to kiti sako koki sapna sapnavau toli tikroviška ir t.t. nes jie buvo tame astrale kaip man buvo tas vibracija jis manau kad susidarė jis mano energijos ir susidare stuburo gale ir turi nueiti iki smegenu pasamones sorry už klaidas skubėjau rašyt daugiau info rašykit


Aukštyn