Astralines keliones

Pradėjo Robertas, sausio 07, 2012, 09:02:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Martinax

Citata iš: RobertasB  sausio 14, 2013, 10:06:18
Sveiki, aš šios temos kurėjas. Deja seno vartotojo slaptažodžius pamiršau... Esu labai nustebintas kaip išsiplėtojo ši tema. Per šį visą laiką praktivavau tą OOBE, deja, kuo ilgiu praktikuoju - tuo labiau esu įsitikinęs, kad tai yra visiška nesamonė. Na bent jau asmeniškai man nepavyko visiškai nieko... Tiesiog labai atsipalaiduoji ir viskas... Kažkas panašaus į meditaciją. Dabar bandysiu išmokti tą vadinamąjį lucid dreaming (sąmoningas sapnavimas (ar kažkas panašaus :D))


Turbūt nelabai žinai kas yra meditacija (per meditacija taip pat galima pasiekti OBE). O jei nepavyks lucid dreaming'as, taip pat sakysi, kad čia visiška nesąmonė?

RobertasB

Na jei sąmoninga sapnavima praktikuosiu, "mokinsiuos" taip pat ilgai kaip ir OOBE ir vistiek nė menkiausio progreso nebus, tai manau jog kaip tik taip ir sakysiu (nesamone...)

TinSoldier

Pagaliau nors vienas žmogus, kuris nepritempinėja visokių nutirpusių rankų ar optinių iliuzijų, dėl ilgai užmerktų akių, prie visokių vibracijų ar panašaus mėšlo. Pagaliau nors vienas žmogus, kuris blaiviai vertina savo potyrius ir tas obes.

Pabandei, nepavyko - pripažink, kad nepavyko. O ne kaip kurie: oi, gulint sutraukė užpakalį, tai reiškia kad jau kylau į astralą ir mačiau šventą petrą, godzilą ar šiaip kokį čipoliną.

Pagaliau nors vienas žmogus, kuris nebijo pripažinti, kad jo pradinis tikėjimas galėjo būti netikras.

la.benas

Taip jūs abu esate teisūs, norėčiau su jumis sutikti, bet negaliu. Kodėl? Ogi todėl ,kad aš tikiuosi, jog tokio dalyko būta. Juk tai nuostabu. Ar gi ne puiku būtų paskraidyti po savo dvasinį pasaulį, pasisemti aukštęsniųjų žinių? Kuris gi to nenorėtų?  Aš to labai noriu. Ir man būtų tikrai sunku suprasti, jog tai dar viena gražiai skambanti nesąmonė :(

RobertasB

Na ir prajuokinai TinSoldier  :D Benai - kas būtų jeigu būtų... Žinoma kad būtų labai smagu "paskraidyti" kitame "pasaulyje". Svajoti galima, bet teigti, kad tai egzistuoja yra kvailystė... Aš įsitikinęs kad visi čia raše asmenys ale pasieke kažkokias vibracijas paprasčiausiai išsigalvoja tam, kad  būtų paįvairintas forumas... Pats tuo tikėjau, ir pats praktikavau - nieko. Tereik susitaikyti su ta mintimi, kad ne visos iškeltos teorijos yra tiesa...

2Pacas

#215
sausio 16, 2013, 15:00:40 Redagavimas: sausio 16, 2013, 15:10:20 by 2Pacas
Citata iš: RobertasB  sausio 16, 2013, 14:56:29
Na ir prajuokinai TinSoldier  :D Benai - kas būtų jeigu būtų... Žinoma kad būtų labai smagu "paskraidyti" kitame "pasaulyje". Svajoti galima, bet teigti, kad tai egzistuoja yra kvailystė... Aš įsitikinęs kad visi čia raše asmenys ale pasieke kažkokias vibracijas paprasčiausiai išsigalvoja tam, kad  būtų paįvairintas forumas... Pats tuo tikėjau, ir pats praktikavau - nieko. Tereik susitaikyti su ta mintimi, kad ne visos iškeltos teorijos yra tiesa...
Tai tu praktikavai si dalyka, ir nekarto tau neteko jausti jokiu vibraciju? toks jausmas lyg su elektra tavo kuna purtytu,nieko panasaus nera buve? jai ne tai nederetu tau teigti kad tai neagzistouja.

Benamis

Citata iš: RobertasB  sausio 16, 2013, 14:56:29
Aš įsitikinęs kad visi čia raše asmenys ale pasieke kažkokias vibracijas paprasčiausiai išsigalvoja tam, kad  būtų paįvairintas forumas...


Tau nepavyko ir todel tu isitikines, kad kiti meluoja? :) Idomus poziuris...

TinSoldier

Citata iš: Benamis  sausio 16, 2013, 15:05:44
Tau nepavyko ir todel tu isitikines, kad kiti meluoja? :) Idomus poziuris...


Bet situacija tokia:

Mokslinių įrodymų nėra. Nėra nei vieno patikimo eksperimento ar tyrimo, kuris būtų įrodęs astralinių projekcijų egzistavimą. Į šitai tikintieji atsako: šiknon tą mokslą, pabandyk pats ir sužinosi tiesą. Kai pabandai pats ir tau nepavyksta, jie sako: tu nevykelis, nes nemokėjai.

Tai galutiniame variante gaunasi taip: tikintieji neturi jokio konkretaus įrodymo, patys negali nieko įrodyti, kai pats pabandai - nieko neįvyksta. Tačiau vis tiek kažkodėl reiktų tikėti astralinėmis projekcijomis? :)

Na, sorry, bet, net jei OBE ir egzistuotų, bet kuris mąstantis žmogus, turintis tokią patirtį ir tokius faktus - labai labai labai skeptiškai žiūrėtų į astralines keliones.

Benamis

Kaip as tau galeciau irodyti, kad pvz. vakar kalbejau su ateiviais? Cia panasiai.

As nesakau, kad OBE tai 100% keliones "astraliniame" pasaulyje, kur musu astralinis kunas atsiskyria ir mes patenkame i mums nezinoma aplinka. OBE gali buti ir paprasciausias neistirtas smegenu triukas.

Bet mano poziuriu labai trumparegiska teigti, kad tokio dalyko is viso nera nes tau asmeniskai nepavyko to pasiekti (kad ir kas tai butu, ar smegenu triukas ar tikras astralinio kuno atsiskyrimas), o dar labiau apgailetinai skamba tai, kad zmogus net nemano, o yra isitikines, kad kiti sio forumo dalyviai samoningai meluoja :)

TinSoldier

A, tokiu atveju, sutinku :)

Jei kalbam tik apie asmenines patirtis, ne astralo egzistavimą :)

Žinoma, kad kiti galėjo jausti kažkokias "vibracijas" ar bent galvoti, kad tai jaučia. Galėjo ir meluoti. Bet dėl subjektyvių potyrių negalima ginčytis ir daryti kategoriškas išvadas.

Prieš tai turėjau galvoje grynai astralines keliones, o ne tariamus(arba ne) pojučius siekiant jų :)

Neįsiskaičiau į pokalbį.

Marius

 o dar labiau apgailetinai skamba tai, kad zmogus net nemano, o yra isitikines, kad kiti sio forumo dalyviai samoningai meluoja

Na gal žmogus nenorėjo apsaukti melagiais tiesiogine to žodžio prasme,gal buvo norima pasakyt,kad kaikurie ''palaikantys'' OBE truputį sutirština spalvas ir pagražina savo pojučių pasakojimus,arba per bandymus pasireiškia ''visagalė saviįtaiga''.O dar noras forume pasakyt ,jog :va,man pavyko,skraidžiau astrale..as ypatingas ir aukstesnio dvasinio,bei kitokio lygmens.
Tiesiog manau.tiems kas ta OBE praktikuoja ir sakosi ,kad jiems kažkas gaunasi,nereiktų taip beatodairiškai ir ikyriai piršti to kitiems,netaip agresyviai ir kategoriškai teigt jog tai tikra,nes be konkrečių yrodimų,tai tik jų žodis prieš kito(kuriam nesigavo ar kuris tuo netiki) na o kitai pusei reiktų palikt bent teorišką mažą galimybę,jog tai gali būt tiesa.

la.benas

Citata iš: TinSoldier  sausio 16, 2013, 15:13:01
Mokslinių įrodymų nėra. Nėra nei vieno patikimo eksperimento ar tyrimo, kuris būtų įrodęs astralinių projekcijų egzistavimą.


O ar gelėtų kas nors tai paneigti? Dar tuo labiau, jog yra sakančių, jog jiems pavyko. Nors čia panašiai kaip su Dievu, nei prieš, nei už patikimų argumentų nėra...

Vagydarnuor

Zinokit ivairios dvejones iki pirmosios keliones kamavo..Jok cia tik smegenu darbas, iliuzija, bet kai tik pavyko pakilti.. Dingo ne tik abejone astraliniu pasauliu, dingo abejone, kad mirtis egzistuoja ( na fizinio tik). Kai pajauti ir pamatai tavim vaivorikstes spalvom sruvancia energija, klausimu nebeturi :D

RobertasB

Na taip, atsiprašau. Neturiu teisės kalbėti už kitus. Gal ir per stipriai pasakiau. ;) Na tiesiog sakau, kad taip ilgai bandęs tikrai jokiu vibracijų, nušvitimo ar dar kokių dalykėlių nepajutau ir nepamačiau.

Vagydarnuor

Cia priklauso nuo asmeninio samoningumo. Jei nesi samoningas gyvenime, sapne bus sudetinga "pradeti kontroliuoti sapna"

Aukštyn