Astralines keliones

Pradėjo Robertas, sausio 07, 2012, 09:02:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

zmogelis

Citata iš: 2Pacas  lapkričio 29, 2012, 12:36:16
Jo man ir po tu vibraciju buna nežmoniška baime..šeip aš ir tikiu kad egziztouja tas astralas,tik manau yra kažkokios ribos,nes atsirastu visokiu gudrotčiu kurie blogiem tikslam pradetu naudot šita dalyka.Man yra daug kartu buve kad pvz matau save iš viršaus gulinti lovoja,arba kad suvokiu kad sapnouju ir pagalvoju kad noretciau pamatyt save veidrodyja ir atsiduriu prieš ji ir matau save lygei tai pat kaip realybei viskas identiškai,viena siki patyriau viena iviki kuris pakeite mano pasauležiura iš esmes,dariau valgyt virtuvei,ir lyg kažkas man pasirode netaip,pagalvojau ant bajerio gal sapnouju.. sugalvojau  pasitikrint, pažiurejau i rankas savo ir jos buvo kaškokios mažos lyg be pirštu ir suvokiau kad sapnouju man buvo šokas iškart pabudau apsidairau aš guliu savo lovoi pamenu negalejau ta nakti užmikt,dažnai db klausiu saves gal aplamai vadinamoji realybe yra vienas ilgas sapnas..

Aš esu daug kartų galvojes, kad esu astrale, tačiau tai buvo liucidinis sapnas,( nieko negaliu pasakyto tavo atveju - nesu to patyres savo kailiu) tiesiog užmigdavau..  Rimtas vibracijas ir kylima, kartais net plėšima iš kūno jaučiau ne tiek jau ir daug kartų... Mano klaida būdavo kekvieno vakaro paskyrimas tam. Manau geriausia tai daryti kartą - daugiausia du kartus per savaite.
Manau tas žmogus kuris nori tai panaudoti blogiems tikslams patenka į žemiausius astralo lygius. Galbūt visai kitur. Blogos mintys tikrai nepadeda tam... Tai tik mano nuomonė.

zmogelis

#166
lapkričio 29, 2012, 13:17:38 Redagavimas: gegužės 18, 2013, 22:01:39 by RoxiO
Žinutė pašalinta autoriaus prašymu. RoxiO

Puutuls

#167
lapkričio 29, 2012, 13:25:44 Redagavimas: lapkričio 29, 2012, 13:37:47 by Puutuls
suprantama visi megsta atsipalaiduoti. as irgi tokiu budu bandziau, palikti savo kuna, bet nieko nesigavo vis kazka galvojau galvojau galvojau, sudas o ne meditacijos/obe! bandziau kazkada LSD, bet irgi sudas gavosi, net nepatiko, nors sako, kad sis preparatas palengvina... aha, nebent dirbtinai tie visi preparatai sukuria tai! tikrai reikia blaivia samone tai daryti ir kokybe ir "kiekybe" (isejimo laikas) geresni...

EDIT: is kitos temos iskirpau savo potyrius ir perkeliau cia, nes manau gyvesne tema, o ne konkreciai vienas zmogus praso pagalbos. tikiuosi administracija i duda uz tai neduos :P

as irgi buvau pasiekes jas, malonesnio jausmo gyvenime nesu jautes :) bet sirdis pradejo is dziaugsmo dauzytis ir atrode, kad kazkas visam kambary krebzda ir pats nevalingai atsimerkiau... dar buvo tos vibracijos, bet siek tiek kitokios, kunas, atrodo pradejo visas kaisti, bade lyg tukstanciai adatu, bet maloniai, ne skaudziai, bet aisku is to dziaugsmo vel viska sugadinau... seip galit bandyti per miega iseiti i astrala, tai yra tukstanti kartu lengviau, jei rasiu knyga .pdf formatu, pasidalinsiu, rezultatas pasiekiamas per pora savaiciu, minusas tas, kad reikia statyt zadintuva naktim ir trukdyt namiskiam :) vis neprisiruosiu, durnelis...

o kaip per miega iseit, tai labai paprasta. tereikia maniskai visa diena galvoti, kad jus norite atsibusti sapne, kad jus ATSIBUSITE sapne ir yra tikrai didele tikimybe, kad taip ir ivyks :) arba jeigu pastebite keista detale realiame gyvenime, pasiziurekite i rankas arba is visu jegu, is visos savo esybes bandykite sokti kuo auksciau i virsu. man buvo viena karta pavyke, bet tai buvo miske, palapinej, zinot grynas oras daug ka keicia :) zodziu nuejau miegot (truputeli isgeres, gal 2 buteliukus lengvo alaus) ir saldziai uzmigau, sapnavau, kad skrendu virs vilniaus, matau gedimino pili (tada medziai ant kalno dar nebuvo iskirsti) skridau virs senamiescio, viskas atrode kaip nupiesta ir staiga pradejau suprasti, kad sapnuoju, ZIAURIAI apsidziaugiau, kad pagaliau pavyko! bet aisku kaip as toks nenuorama, tai pradejau i visas puses ore blaskytis, bandziau skrist greiciau (norejau pasiekti kuo didesni greiti ir sauti tolyn :D pats nezinau kodel) ir prabudau is to blaskymosi... bet viskas buvo TAIP REALU! net adrenalinas sukilo kai paziurejau apacion ir pamaciau raudonus vilniaus senamiescio stogus! visa savaite negalejau uzmirsti, norejosi papasakot visiem, pasigyrt, bet zinojau kad durnu palaikys ar kokiu musmiriu priryjusiu :) niekam nepasakojau iki siol.

buvo dar vienas toks idomus nutikimas man per miega. zodziu grizau ryte po baliaus namo, kritau i lova, uzmigau akimirksniu, prabudau iskritau is lovos, nusiridenau po kede, susitrenkiau galva, bet neskaudejo ir kai tik trenkiau galva i kede iskart VEL PABUDAU sikart jau lovoje, musiskeje tikroveje :D suprask kaip nori, astralas ar sapnas, bet viskas vyko labai realiai, taip realiai kaip dabar ziuriu i monitoriu :)

zodziu tai tikrai imanoma, tereikia ideti laiko, kurio as nelabai turiu :( tai yra naturalu, KIEKVIENAS gali. tai tiesiog seniai seniai pamirsta... (gal todel kad viduramziais uz tokius dalykus palaikydavo eretiku ir sodindavo ant "iesmo") sekmes visiems, kas praktikuoja siuos dalykus! nepasiduokit, kad ir kiek laiko tai uzimtu GARANTUOJU, kad rezultatas vertas pastangu, sita as jums GARANTUOJU :))) SEKMES!

P.S. samoningas (liucidinis) sapnavimas ir astraline kelione yra beveik tas pats, ta pacia sekunde kai jus atsibundat sapne, jus jau labai lengvai galite iseiti i astrala. taip pat lengvai galite "pamesti" astrala ir vel patekti i sapna, nuo tada atsiminsite kaip sapna, kurio nekontroliavote

zmogelis

#168
lapkričio 29, 2012, 13:35:20 Redagavimas: gegužės 18, 2013, 22:00:02 by RoxiO
Žinutė pašalinta autoriaus prašymu. RoxiO

Puutuls

nebandyk tu grybu... is sirdies sakau neverta, geriau nusipirkti kokio nesveiko riebaus maisto :D imanoma ir nuo tu grybu iseiti i astrala, irgi bandziau, bet jau nebeskyriau kur kas, nes visalaika atrode kad as guminis, kaip koks kaspiniuotis.. aisku smagu tokie potyriai, spalvos, erdve issikreipus, bet kita diena tryda nuo tu grybu buna ir pavarges ojojoj... nes tie grybai yra "nuodingi" tiesiog jie apnuodija ir mintis ir kuna, zodziu neverti jie tu keliasdesimt litu :)

zmogelis

Visiškai sutinku nereikia pasiduoti, tuo labiau,kad tai gali patyrti bet kuris iš mūsų. Nereikia tikėtis iš kitų žmonių realių paaiškinimų, pabandykit patys. To nepatyres nelabai ką ir suprasi.

astropasaulis

Mane skaudina daugelis jūsų komentarų. Jums ta astralinė kelionė yra kaip koks pokštas, pramoga ir tiek. Su tokiu tikslu, niekada nepavyks tas jūsų bandymas. Astralinė kelionė skirta visai ne tokiems dalykams.
Visų pirma astralinė kelionė yra tik to žmogaus asmeninis reikalas, kuris ją ir atlieka. Kitiems nebūtina žinoti apie tai. Astralinė kelionė - tai tavo substancijos atsiribojimas nuo fizinio apvalkalo. Išeidamas į astralą, gali sutikti šviesos butybes, kurios gali būti ir angelai, ir tam tikros ateivių rasės atstovai. Jai patekęs į astralą sutinki tokią būtybę, ji gali parodyti tavo praeito gyvenimo momentus, kaip tu mirei, koks buvai žmogus. Taip pat ta būtybė gali atskeisti tavo gyvenimą misiją, nukreipti teisingu keliu. Aišku, kai keliauji po astralą, gali ir nesutikti jokių šviesos būtybių.
Iš vaikystės atsimenu nemažai vaizdų, kurie atitinka astralinio pasaulio suvokimą. Esu įsitikinęs, kad vaikystėje keliaudavo į astralą, tačiau dabar to nebegaliu atlikti, nes mane per daug paveikė žemės gyventojų neigiamos energijos. Aš stengiuosi jas išsivalyti ir bandau vėl patirti tai, kas buvo esminga. Dabar mano astralinės kelionės bandymai baigaisi tik tuo, kad pradeda prieš akis matytis kitų dimensijų vartai, įvairūs viesulai, kurie atrodo, kad turėtų įtraukti mane į juos ir perkelti į ten, kur šviesu. Žinoma, kartais tiesiog nebesuvaldau per didelių vibracijų. Tai turbūt parodo, kad siela be galo nori išeiti, sugrįžti į savo namus...

Puutuls

Nu ką padarysi... Durnelis buvau, pabandžiau, supratau, kad taip nieko nebus ir tiek... Mokausi iš savo klaidų :) Aš tai ne šeip sau noriu patirti tai, yra kai kas daugiau. Bet pirmą kartą girdžiu, kad tai kiekvieno žmogaus asmeninis reikalas. Gal būtų imanoma sužinoti, kodėl? Nejaugi negalima dalintis patirtimis su bendraminčiais?

astropasaulis

Citata iš: Puutuls  lapkričio 29, 2012, 14:32:59
Nu ką padarysi... Durnelis buvau, pabandžiau, supratau, kad taip nieko nebus ir tiek...

Taip greitai nuleidi rankas? Juk neužtenka vien tik noro. O kur patirtis, pasaulėžūros pasikeitimas, atsisakymas to, kas žalinga tavo sielai?

ponaitis

galima,perspėjat kitus taip nebandyt,kas blogai.Ir gerai kad patys nebandysit su narkotikais, juk patirtimi žmogus vadina savo klaidas :)

Puutuls

Citata iš: astropasaulis  lapkričio 29, 2012, 14:42:46
Citata iš: Puutuls  lapkričio 29, 2012, 14:32:59
Nu ką padarysi... Durnelis buvau, pabandžiau, supratau, kad taip nieko nebus ir tiek...

Taip greitai nuleidi rankas? Juk neužtenka vien tik noro. O kur patirtis, pasaulėžūros pasikeitimas, atsisakymas to, kas žalinga tavo sielai?

Ne ne ne... Ne taip supratai mane :) Turėjau galvoje pabandžiau su narktoinėm medžiagom, ir supratau kad TAIP nieko nebus, kad tas efektas vistiek nebus toks koks turėtų būti. Ranku nenuleidžiu, aš nemanau, kad dar pasiruošęs esu. Knygų ir straipsnių perskaičiau "galybę dievo" bet dar noriu pilnai pasiruošti, apsivalyti, mesti rukyti, nevartoti JOKIŲ svaigalu, išskyrus žolę :D nes kai buvau išgėręs, "atsibudau sapne" (iš kurio galima lengvai išeiti į astrala) bet turbūt ta nors ir mažyte alkoholio dozė turėjo įtakos, viskas buvo labai miglota... žodžiu ten praeitam puslapy aprašiau smulkiai.  ir kai pilnai pasiruošiu tik TADA pradėsiu RIMTAI praktikuoti šį nuostabų dalykėlį :) Matai, noriu patirti kuo geresnį ir tyresnį pojūtį. Kas iš to, kad dabar karts nuo karto ale pamedituoju (nors girdėjau, kad meditacija padeda), ale pabandau išeiti... Ir dar aišku gerai būtų pabendrauti su žmogum, kuris rimtai išmano šitą reikalą. Tai tiek :)

zmogelis

#176
lapkričio 29, 2012, 14:55:25 Redagavimas: lapkričio 29, 2012, 16:19:56 by zmogelis
Citata iš: astropasaulis  lapkričio 29, 2012, 14:17:45
Jums ta astralinė kelionė yra kaip koks pokštas, pramoga ir tiek. Su tokiu tikslu, niekada nepavyks tas jūsų bandymas. Astralinė kelionė skirta visai ne tokiems dalykams.

Aš pats į tai žiūrėjau kaip į kažką naujo nežinau ar tai galėčiau pavadinti pramoga ar pokštu, tiesiog manau tai padėtų atrasti save, suvokti kaip reikia gyventi. Na pilnai nepatyres negali nieko sakyt, to pačio tikslo formavimas nėra toks jau ir lengvas. Su menkaverčiu tikslu tikrai nieko gero neišeis, kaip ir 2pacas rašė
Citataatsirastu visokiu gudrotčiu kurie blogiem tikslam pradetu naudot šita dalyka.
aš manau, kad su blogu arba nieko vertu tikslu niekada nepatirsi tikrų astralinių kelionų.

Citata iš: Puutuls  lapkričio 29, 2012, 14:52:47
bet dar noriu pilnai pasiruošti, apsivalyti, mesti rukyti, nevartoti JOKIŲ svaigalu, išskyrus žolę :D

Manau reikėtų atsisakyti ir žolės :D Kažkur skaičiau,kad neblavi sąmonė viską iškreipia, reikia tai daryti blaiviu protu. Aišku lengva sakyti...

Sutvarkiau posta, atsižvelgsiu į forumo taisykles.

paragraf 78

Necituokite paklodžių. Persiskaitykite forumo taisyklėse apie citavimą.

Hekate


Taigi. Susapnavau sąmoningą sapną ir prisiminiau, kad kažkas anomalijoj rašė, kad į astralą galima patekti iš sąmoningo sapno  ;D.
Citata iš: Puutuls  lapkričio 29, 2012, 13:25:44
kai jus atsibundat sapne, jus jau labai lengvai galite iseiti i astrala


Pradėjau mastyti, kaip dabar išėjus, ką daryti kad patekčiau į astrala. Sapno kontūrai( o tai buvo aikštė kurioje stovėjo į mane atsisukusi senutė su oranžine lyg suknia ar apdangalu) pradėjo blankti. Patekau į tamsą priekyje matėsi žalias lyg tunelis, raibuliuojantis. Vis galvojau,kaip išeiti lauk iš kūno, bet nieko neišėjo. Toliau net neatsimenu užmigau ar ką dariau  ???
Gaila, kad neišėjo matyt ne taip kažką dariau.

dontce298

Nu nezinau kaip cia su tom astralinem kelionem. Jau kokius gerus metus kartais pries miega jauciu vibracijas. Seniau i jas tiesiog nekreipdavau demesio, bet pries pora menesiu pasiskaites supratau, kad taip ivyksta pries astraline kelione. Taigi pabandziau. Sukelti tas vibracijas man nera sunku. Pradejas "vibruoti" :D pamatau rysku blyksni. Tada viskas pradeda suktis ir as issigastu ir atsimerkiu. I "vibracijas" galiu sugrizti tik kita vakara. Tai cia tik seip tokia patirtis :)

Aukštyn