Visa tiesa apie tai kas mes esame ir kodėl pasaulyje egzistuoja kančia

Pradėjo Donatas Banaitis, kovo 24, 2016, 11:09:39

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Donatas Banaitis

Citata iš: klajunas  kovo 24, 2016, 19:58:19
Citata iš: Donatas Banaitis  kovo 24, 2016, 19:39:15Stadija yra gera, nes paskutinėse operacijose kur dalyvavau per kas savaitine planetos išlaisvinimo meditacijas pagavom keletą labai stiprių kritusių angelų ir juos transformavome ko pasėkoje atgavome stiprias pozicijas kas leido imtis konkretesnių veiksmų.
Bet paprastų žmonių padėtis yra gana bloga, kiek apsidairai aplinkui, pagal jų sąmonės būklę ir gyvenimą, tai 90 proc. žmonių vis dar yra nuslopinti naudojant sąmonės lauko negatyvią moduliaciją. Tai gal daro ne tiesiogiai anapusinės būtybės. Greičiau tie patys žmonės vieni kitiems, kurie iš šių pasaulių gavo pažangias technologijas, kuriomis žmonija pavergiama, per kvantinį lauką, prie tam tikrų jėgos taškų prijungus slopinimo dažnius.

Pagal tai ką matau aplinkui ir tai, ką rodo žmonių sąmonė, kuri negali suprasti elementariausių dalykų, tai padėtis ne kokia. Tai jaučiu greitai pasimatys ir šiame forume, nebent tam tikros jėgos pasirinks susilaikyti.

Galima suprasti kodėl tai daroma, ir kodėl tai daro vieni žmonės kitiems, nes tokia sukurta socialinė paradigma ir sąmonės įjungimas ją sugriautų iki pamatų, nes tada neįmanoma būtų nieko paversti savo vergu ir išnaudoti. Taip gal atrodo todėl, kad gyvenu provincijoje, bet šviesos darbas čia merdėja. O ekranai apie padėtį platesnėje erdvėje - rodo ne ką geresnį vaizdą.
Ir situacija gali ir blogėti iki kol ji nepagerės, nes spaudimas tamsos pajėgoms didėja ir didės iki tol kol jie galų gale nekapituliuos, o kol juos spausime tuo jie labiau panikuos ir kels sumaištį. Tai lyg norėtum gydyti žaizdą, bet žinai kad patepus dezinfekantu skaudės, bet nieko nepadarysi negali gi leisti užkrėtimui plisti

Donatas Banaitis

#16
kovo 24, 2016, 20:22:37 Redagavimas: kovo 24, 2016, 20:28:57 by Donatas Banaitis
Citata iš: time  kovo 24, 2016, 20:08:22
Citata iš: Donatas Banaitis  kovo 24, 2016, 19:22:29Bet man pavyko tai apeiti savo vidinės valios bei širdies pastangomis, nes norėjau žinoti tiesą.
Jeremiah 17:9
CitataThe heart is more deceitful than all else And is desperately sick; Who can understand it?
Prisirinkus labai daug populiarios fantastinės informacijos tikiesi atrasti bendraminčių. Manai, kad vienintelis būdas suvienyti žmones yra per meilę. Su tuom gali nepasisekti, nes kada galima atsekti kiekvieno mintis ir perskaityti, galima žinoti planus. Tai laiku sustabdyti irgi galima.
"Manai, kad vienintelis būdas suvienyti žmones yra per meilę. Su tuom gali nepasisekti, nes kada galima atsekti kiekvieno mintis ir perskaityti, galima žinoti planus. Tai laiku sustabdyti irgi galima."

Pilnai sutinku nes meilė yra emocinis metodas ir to nepakanka reikia dar ir mentalinio tai yra suprasti vieni kitus ir išmokti susitarti, telepatiškai tai būtų daug lengviau, bet po kol kas galima stengtis vien fiziškai kiek tik įmanoma.

Ačiū už pastėbejimą

time

#17
kovo 24, 2016, 20:41:11 Redagavimas: kovo 24, 2016, 20:52:21 by time
Citata iš: Donatas Banaitis  kovo 24, 2016, 20:22:37Ačiū už pastėbejimą
Niekam nepavyko. Pasisaugok.

klajunas

#18
kovo 24, 2016, 20:53:36 Redagavimas: kovo 24, 2016, 20:57:03 by klajunas
Citata iš: Donatas Banaitis  kovo 24, 2016, 17:53:28Pirminė anomalija yra atsitiktinumas, tai atsirado dėl galima tai pavadinti klaidos, o galima tai pavadinti aukštesnio plano. Sunku yra ją suprasti užtat ir buvo atliekama tiek daug eksperimentų jos atžvilgiu ir negaliu teigti jog ji yra iki galo suprasta, nes ji neturi veikimo logikos algoritmo pagal kurį būtų galima ją suprasti, nes ji yra kaip atsitiktinių skaičių generatorius, kitaip tariant tu niekada nežinai ką ji gali sugalvoti. Mes galime tai pamėginti suprasti bandydami studijuoti psichiškai nestabilius žmones kurie yra neprognozuojami ir gali bet kada pasielgti bet kaip.
Matau tik vieną pirminės anomalijos paaiškinimą - ji atsirado žemesniame realybės sluoksnyje eksperimentuojant su dirbtiniu intelektu. Tai buvo kažkas panašaus į programoje įveltą klaidą, dėl kurio buvo sugriauti saugikliai ir dirbtinis intelektas tapo neprognozuojamas. Tada ši dirbtinė anomalija išmoko daugintis ir plėtėsi aukštyn ir žemyn, užvaldydamas vis didesnę realybės dalį.

Galima sakyti, kad siela irgi yra dirbtinis intelektas, nes ji atsiranda dirbtinai. Bat atsiranda iš absoliuto arba Dievo. O technologinio dirbtinio intelekto absoliutas yra žemesnio pasaulio materija, kuri netinkamai užprogramuota atsisuko prieš savo kūrėjus ir net prieš pačią šios tikrovės Pagrindinę Saulę.

Ką reikia daryti? Reikia išnaikinti visus iki vieno dirbtinio intelekto sukurtus mikrobus, kurių yra pačios įvairiausios rūšys. Nes jeigu lieka nesunaikintas bent vienas mikrobas, jis užprogramuotas vėl geometrine progresija pasidauginti. Todėl naikinimas turi būti greitesnis už dauginimąsi, ir jis turi būti totalinis. Naikinimas - neteisingai užprogramuotos materijos išprogramavimas, sugrąžinant ją į natūralią būklę. Aišku yra apsaugos ir reikia būti daug galingesniu už dirbtinį intelektą, kad jas galėtum apeiti. Man tik yra mįslė, kaip gali anomalijos apsaugos būti galingesnės už absoliuto galimybes.

paragraf 78

@Donatas Banaitis nerašyk dviejų pranešimų vienas paskui kitą. Jei nori kažką papildyti naudokis redagavimo funkcija (ta proga siūlau ir forumo taisykles pasiskaityti) :)

Donatas Banaitis

Citata iš: time  kovo 24, 2016, 20:41:11
Citata iš: Donatas Banaitis  kovo 24, 2016, 20:22:37Ačiū už pastėbejimą
Niekam nepavyko. Pasisaugok.
Ačiū už patarimą, bet tai nereiškia kad neverta stengtis

Donatas Banaitis

#21
kovo 24, 2016, 21:43:46 Redagavimas: kovo 24, 2016, 21:59:47 by Donatas Banaitis
Citata iš: paragraf 78  kovo 24, 2016, 21:07:51@Donatas Banaitis nerašyk dviejų pranešimų vienas paskui kitą. Jei nori kažką papildyti naudokis redagavimo funkcija (ta proga siūlau ir forumo taisykles pasiskaityti) :)
Atsiprašau, netyčinė žmogiška klaida, ką aš ir vėl padariau:)

Vytautas

Citata iš: Legionas  kovo 24, 2016, 19:27:04@Vytautas , kažkur irgi link 2025 metų suki ar ne? Tik tavo įrodymų reikės laukti iki 2019 ar kada. Ką manai, apie Donato teoriją, ar kaip čia pavadinti.
Na "Donato teorija" girdėta dar 2012m tik rusų kalboje ir kažkokio vaikinuko iš Lotynų Amerikos. :) Visumoje tai pagal "mano teoriją" savotiškas naujos gražios religijos kūrimąsi. Senos kaip ir atsibodo reikia kažko šiuolaikiško,  atitinkančio laiko dvasią. :) Nors kaip ir senose religijose buvo tam tikros tiesios tai ir jo žodžiuose to yra. O ta tiesa kad materialiam pasaulyje dar kažkas yra ko mes nematom arba mato tik atskiri žmonės. Kaip ten jau viduje "supainiota" ne žmonių nosiai suprasti. Tas kažkas informacija gali pateikti taip kaip jam naudinga. Taip kad realiai jokių šansų žinoti kaip yra iš tikro.

Kas liečia tokius "smulkius" įrodymus iš mano pusės tai vienas iš jų jau turėtų vykti kovo 26 t.y. šį šeštadienį.  :) Arba būsiu pranašas melagis kaip ir visi.  :) Laukti jums liko labai nedaug skirtingai nei man kada kai kuriuos dalykus žinau jau daugiau nei pusmetis ir vis laukiu. :-) O tas įrodymas "nesuvokiama absoliuti taika tik Sirijos teritorijoje". Ten kažkokių taikos užuomazgų yra bet ana pusė sako tai ne tai. Kūrėjai turi ten įvesti visišką taiką kurios jokia pašalinė jėga negalėtų niekaip sugriauti. Iš šono tai net gali atrodyti kaip kažkokio nesuvokiamo ginklo panaudojimas padarant visus žmonės taikiais. Po 2019m Amerikos nuskendimo arba ne tai turėtų būti pritaikyta visam pasauliui besiruošiančiam 2022m visiškai transformacijai. Čia kaip toks mažas eksperimentas ir kai kam įrodymas kad šis pasaulis gali būti "valdomas iš išorės".  "Moralinis palaikymas" amerikiečiams priimti teisingą sprendimą.  :) Iš savo pusės suprantama negaliu duoti jokių garantijų. Gavau informaciją ir esu stebėtojas kaip ir visi šiuo atveju.  Kad tai įmanoma pats visiškai neabejoju. Komos būsenoje kai gulėjau klinikose tai buvo man pademonstruota mano klausos aprėpiamoje aplinkoje su piktais ligoniais ir medikais. Visi staiga tapo draugiški.

Taip kad laukiam šeštadienio ir ką nors matom arba ne. Šiaip būčiau labai nuliūdęs jai tai nepasiteisintų. Užkniso žmonių beprotybė pjaunant vieni kitus. Tęsiasi tai tūkstančius metų ir patys akivaizdu neturim jokių šansų tą beprotybę nutraukti. Tas ir pikčiausia.  :-\

Donatas Banaitis

Citata iš: klajunas  kovo 24, 2016, 20:53:36Matau tik vieną pirminės anomalijos paaiškinimą - ji atsirado žemesniame realybės sluoksnyje eksperimentuojant su dirbtiniu intelektu.
Anomalija mano suvokimu yra sielos individualumo priežastis, o ne dirbtinis intelektas.

Citata iš: Vytautas  kovo 24, 2016, 21:57:02pagal "mano teoriją" savotiškas naujos gražios religijos kūrimąsi
Nesvarbu tai teorija ar religija, svarbu yra tai kad visi stengtumėmės kaip mes tai suprantame kad šią kančią užbaigti ar bent sumažinti kiek įmanoma. Donato teorijoje yra siūlomas vienas iš tokių metodų kurį aš asmeniškai šiuo momentu suprantu kaip geriausią situacijos sprendimo metodą, kitas viską supranta kitaip ir nieko tame blogo, esmė yra sugebėti susitarti dėl vieno bendro tikslo tai kad mes visi norime sau geresnio rytojaus ir tai jau yra didelė pradžia.




Vytautas

Problema ta kad mūsų norų mažoka.  :) Bet aišku nors norėti ir tai jau neblogai. Kaip ir individuali pažanga.  Be to jokios religijos kol kas jokių rezultatų kad būtų geriau nepasiekė. Bent man lieka viltis pasikliauti tais kurie šį pasaulį iš tikro sukūrė. Apie atsiradimą iš "kosminės sriubos" t.y. mokslinį požiūrį aš net negalvoju.  :)

Bla

Citata iš: Donatas BanaitisNe manau kad tai turėtų būti 2025, manau kad tai turėtų būti šiandien, o geriau kad būtų jau nutikę vakar ar prieš dešimt metų, kad užbaigtų visą šią kančią pagaliau kas visiems jau iki gyvo kaulo seniai atsibodo.
Turiu nuvilti. To nenutiks nei 2025ais, nei 2026ais metais, nei per mūsų gyvenimą. Dar mažiausiai kelis amžius teks pasikankinti žmonijai iki kol kils tokia paradoksinė frikcija šioje rasėje, kad vieni iš skurdo, skausmo ir nevilties pradės daryti bet ką, kad tik tą pakeistų, nes jau visiškai nebeturės kur dingti. O dabar sistema veikia visai neblogai. Netgi, kas labai nori ja pasimėgauti, tai tą padaryti gali itin nesunkiai. Tačiau ilguoju laikotarpiu tokia sistema - pražūtis žmonijai. Ir kam tas rūpėtų tokiu atveju? Niekam. Tame ir atsiranda fatališkumas, kad niekam ir niekur nerūpi žmonių likimas iš tikrųjų, išskyrus juos pačius. Tačiau dar didesnis fatališkumas, kad žmogus dėl savo paradoksalios prigimties nesugeba suvokti, kad, jeigu nieko nedarys, jam bus galiausiai "šikna".

Citata iš: Donatas BanaitisŠi data yra kai kas ko aš negaliu garantuoti, bet labai daug šaltinių kuriuos jau minėjau praeitame poste tvirtina kad iki tų metų šviesos šiame pasaulyje bus tiek daug kad jokios tamsos nebeliks.
Vėl turiu nuvilti. Tamsa niekur niekada nedings dar labai ilgai. O norint, kad dingtų tamsa ir bet koks prieštaringumas, reikėtų peržengti labai toli už laiko ir erdvės ribų. Nors "toli" nėra tikslus žodis, nes tai apeliuoja į atstumą. O erdvė, apie kurią kalbu, neturi nei atstumo, nei laiko, nieko tiesiog, mūsų požiūriu. Nors tame esame visi be išimties (net ir pats ponas Dievas, jeigu toks tik yra - jis tam jokio poveikio neturi ir neturės, nors jo apibrėžimas atitinka jo galimybę būti šioje erdvėje ir netgi būti Visagaliu, jeigu tik jis yra).

Tad net išeina, kad ir "erdvė" nelabai tikslus žodis. "Erdvė" juk turi matmenis, tad jau atstumas atsiranda. Tad gal šį žodį pervadinkime egzistencija, t.y. aplinka, kurioje kažkas egzistuoja. Kas egzistuoja, gal jau ne mūsų protui dabar suvokti, bet bent jau nuo matmenų ir laiko sėkmingai atsiribojame, ir šitaip suprantame, kad ten jokios sąmonės nėra, tačiau iš ten formuojasi viskas. Tiesiog esmė tokia, kad, jeigu egzistenciją sugebėsime suvokti, gal kažkas ir įvyks tokio, ką galima būtų pakeisti.

Citata iš: Donatas BanaitisO tai yra dėl natūralių ciklų mūsų galaktikoje, nes pilnai baigsis taip vadinama galaktinė naktis ir prasidės galaktinė diena, o virusui veistis palankios sąlygos yra tik nakties cikle kai saulės yra mažiau. Beje daug kas tvirtina jog būtent šie 2016 metai bus kertiniai, nes sekantys 2017 metai bus galima pavadinti pirma brėkštančio ryto akimirka ir tuomet virusas tiesiog bus savaime dezinfekuotas laikui bėgant. Tai lyg imtum ir įjungtum šviesą kambaryje tamsos nebelieka, o kartų ir visų tamsos sukeltų šešėlių. Ir visa tai gali įvykti tiesiog vieną dieną, kurios mes visi ir laukiame bei dirbame ties tuo jau seniai. Iš tikro galaktinė saulė pradėjo brėkšti dar apie 1970m ir viskas būtų buvę gerai jei ne invazija įvykusi apie 2000m
Ir dar kartą nuvilsiu. Nėra jokios galaktinės saulės. Galaktikos centre tėra dar labiau mirtį nešanti juodoji bedugnė. Nors vėlgi viskas priklauso nuo konteksto. Tiek ta bedugnė, tiek bet koks atomas yra egzistencijoje, kad ir kaip norėtum tą neigti ar teigti. Tik va egzistencijos kontekste neveikia jokia logika, nes būtent jos kontekste tokie ar panašūs dalykai ir kuriasi.

Šiaip suprantu norą kažką pranešti, tik gaila, jog informacija klaidinga ir neatitinka realybės. O realybė žmonių rasės kontekste gan paprasta - žmogus ims keistis tik tuomet, kai jį apims totali desperacija ir nebeliks kur dingti. Atgal jis grįžti nenorės, nes maždaug supras, kad nuo ten vėl grįš atgal ir pats tikrai nepasimėgaus to trumpalaikio gėrio vaisiais (gal jo vaikai, vaikaičiai tuo pasimėgaus, bet ne jis juk). O va tokioje kančioje išmėginti kažką kito, kas tos kančios tikrai nepadidins per daug, gal ir visai neblogas eksperimentas būtų. O jeigu pavyks, tai dar ir pats žmogus tuo pasimėgaus. O jeigu ir ne, tai ką padarysi - žmogus buvo pernelyg prastai prisitaikęs išlikti.

Tai yra, be tamsos nebūtų šviesos kaip ir be šviesos nebūtų tamsos. O jeigu kažkurio iš šių elementų nebūtų, tai mes to nevadintume nei šviesa, nei tamsa. Gerai, "nevadintume" nėra visai tikslus žodis. Tikslesnis būtų "nesuvoktume". Tačiau galiausiai turiu apibendrinti, kad egzistencijos kontekste nei šviesa, nei tamsa, nei pusšviesė, nei pustamsė jokios pridėtinės prasmės neturi, nes visi ir dar daugiau dalykų kuriasi savaime. Tiesiog egzistencijoje yra pagrindiniai absoliučiai visko dėsniai, kurių pagrindu kuriasi ir kiti dėsniai.

Taip kad plačiausiu požiūriu mes esame "niekieno mašinos". Bet tai nėra blogai. Tai rodo, kad laisva valia niekur nedingsta, rodo tai, kad nuo nieko realiai nepriklausome, nes kas yra fundamentaliausiame lygyje, tiesiog yra ir tiek. Tik va įdomu, ar žmogaus protas yra pajėgus tą suvokti savo apribotame kontekste.

Vytautas

Citata iš: Bla  kovo 24, 2016, 23:26:06Taip kad plačiausiu požiūriu mes esame "niekieno mašinos".
Mintis nebloga bet iš savo praktinės praktinės pusės nesutikčiau kad jau mes esam tokie "niekieno mašinos".  Pasikartosiu pridėdamas savo suvokiamą struktūra truputi pataisytą.  :)

Viskas gan paprasta. Kūrėjai t.y. dvi ne materialios amžinos minčių lygio esybės nuobodžiaudamos ar dėl kažkokios kitos priežasties sumąstė sukurti materialų pasaulį. Taip ir padarė. Pirmiausiai sukūrė saulę ir žemę kaip savo materialias išraiškas. O vėliau sukūrė ne organinę pirmą civilizaciją su labai didelėmis bet ne beribėmis materijos transformavimo galimybėmis. Kaip elgsis kūrinys su visiškai laisva valia suprantama prognozuoti neįmanoma. Liko tik stebėti patį procesą. Tą pirmoji civilizacija ir sukūrė visą mus supantį kosmosą. Maža to kaip ir mes bandom sukūrė dirbtinį intelektą kitų civilizacijų mūsų supratimu pavidale. Pati pirmoji civilizacija kažkaip transformavosi ir perėjo į aukštesnių dažnių, vibracijų lygį. Materialus bet kitos pasaulis ir kažkur už žemės ribų.

Savotiškai vienas kūrėjų projektas kaip ir išsisėmė. Čia nieko neliko. Civilizacija sukūrusi materijos chaosą kažkur iškeliavo ir žaidė savo žaidimus. Neliko nieko kito kaip bandyti kažką naujo taip pat su visiškai neaiškiomis pasekmėm. Buvom sukurti mes. Bet konstrukcija jau visiškai kitokia. Iš tikro labai panašūs į tikruosius kūrėjus ir biologinis kūnas. Pradiniai aš + siela ne materialūs egzistuoja ne materialiam lygyje savam atskirame ne materialiame "kambaryje". O toliau laikas nuo lako "aš"  keliauja į materiją išmokti gyventi nepažeidinėjant laisvos valios. Šioje vietoje pirmoji civilizacija turėjo didelių problemų. Bet mes nelikom nepastebėti pirmosios civilizacijos per jų valdomas kitas civilizacija arba tiksliau intelektualius robotus. Pasirodė esam puikus energijos šaltinis. Energija mūsų emocijos. Nesvarbu meilė ar neapykanta, teigiama ar neigiama. maistui viskas tinka. Ir nuo to prasidėjo mūsų kančios. Tapom ferma. Šiaip joks pavojus aš + siela negrėsė, nes pirmai civilizacijai tai nesuvokiama. Bet diskomfortas čia įsikūnyti, nes laukia kančios.

Rezultate pirmoji civilizacija per savo pagalbininkus mus izoliavo nuo tirtųjų kūrėjų ir šiaip jie kažkodėl "nesirodė" nei vieniems nei kitiems. Tiesiog vaizdas kad tarsi jų nebūtų. Ne materialiame lygyje mes suvokėm kad esam mes ir kiti. Bet tie kiti suvokėm kad tie kiti senesni už mus. Iš kur atsirado jie ir mes neaišku. Ir tokioje nežinioje sėdėjom 3 kartus po 26000 metų. Kas tie 26000 atvarydavo čia pirmosios civilizacijos intelektualūs robotai ir nuimdavo derlių t.y. mus panaudodavo savo energetiniams tikslams mus sunaikindami. Mes vėl atsirasdavom iš nekur. Ir vėl tas pats. Tuo tarpu pirmoji civilizacija išmoko "auginti" fermą t.y. mus. Jau mūsų civilizacijoje "išrado" klonavimą. Ko pasekoje žmonės suskilo į dvi rūšis: originalus ir kopijas. Be to masė visokiausių genetinių modifikacijų su viskuo kas bandoma susisteminti pagal Darviną. Bet natūroje kažkieno visiškai laisva kūryba. Tiesiog žaidimas su nauja gyvybės forma.

Vėl padėtis nepavydėtina ir kaip ir be išeities. Pagrindinė pirmapradžių kūrėjų taisyklė negalima naikinti tai ką sukūrei. Kūrinys gali susinaikinti tik pats. Žodžiu iš išorės sistemos pakeisti neįmanoma. Teko pabūti trojos arkliu iš vidaus. Tai galėjo atlikti tik žmogus originalas t.y vienas iš 7 milijonų dar gyvenančių žemėje. Esmė perprasti šitą sistema ir paprasčiausiai paprašyti pagalbos. 2012m ta pagalba susivedė į mūsų atskyrimą nuo pirmosios civilizacijos. O dabar viską reikia sugrąžinti į normalią būseną kad žmonės originalai galėtų normaliai vystytis ir pereiti į nematerialų kūrėjų lygį. Jei mano supratimas teisingas tai ateitis apie kurią kalbu tiesiog turėtų įvykti. Tai jokia pranašystė. Tiesiog toks kūrėjų veiklos veiksmų sekos planas sutvarkant šį pasaulį.  :) Pagyvensim pamatysim. Nebus taip gyvensim kaip gyvenom. Jokia problema. Tik tuomet kažkaip problema su kažkokiomis perspektyvomis.  :)

time

Tam kad kažkas truko galbūt net kelias dienas, kol surinko informaciją, apdirbo, sukonstravo monažus, sakyti, jog tai yra melas nėra taip paprasta. Taip nebus, @Bla. Žmogus, galbūt atsidavęs šiai veiklai yra vertas ko? Nieko?

Šis žmogus bandydamas parodyti, jog išmūsų yra viskas atiimta, kad per amžius viskas išgaravo, netekome brangiausio, jis neklydo. Bendrame kontekste, kasdien mes netenkame kažko. Mes turime išmainyti, pakeisti. Mūsų gyvenimas nėra kaip sakant lengvas, niekas taip lengvai nieko nedavė, nieko dėl to nepadarydami iki šiol negavome. Mes perdaug pasitikėjome, jog negatyvus gyvenimas, negatyvios emocijos yra tikros.

Žmogus, tikintis, jog galima perlipti save ir nugalėti betkokius negalavimus tai padarė su tikėjimu. Visas pasaulis yra prilaikomas žmonių kurie tiki, jog viskas bus gerai. Jeigu mes būtume tas sraigtelis su negatyviomis emocijomis, mes sužlugdytume pasaulį. Mes darome gerus darbus, ne dėl savęs, o dėl kitų ir tam yra prasmė. Kad kiti supratų, kad laimė yra. Kad tai nėra iliuzija ir ją įmanoma pažinti.

Citata iš: Vytautas  kovo 24, 2016, 22:26:16Apie atsiradimą iš "kosminės sriubos" t.y. mokslinį požiūrį aš net negalvoju.
Tai ką mes bandome įsivaizduoti nėra taip svarbu, kiek pats tikėjimas, filosofija. Viskas ką reikia padaryti: pamilti tokį pasaulį, koks jis duotas.

Vytautas

Citata iš: time  kovo 25, 2016, 00:31:14Jeigu mes būtume tas sraigtelis su negatyviomis emocijomis, mes sužlugdytume pasaulį.
Šio pasaulio egzistavimas kiek suprantu priklauso nuo žmonių originalų noro čia įsikūnyti. Jei originalai čia neįsikūnytų šio pasaulio egzistavimas prarastų prasme ir jis ko gero tiesiog dingtų į niekur. Bet šiuo metu šiuo klausimu viskas tvarkoje. :)


time

#29
kovo 25, 2016, 00:49:19 Redagavimas: kovo 25, 2016, 01:18:19 by time
Citata iš: Vytautas  kovo 25, 2016, 00:37:51Šio pasaulio egzistavimas kiek suprantu priklauso nuo žmonių originalų noro čia įsikūnyti. Jei originalai čia neįsikūnytų šio pasaulio egzistavimas prarastų prasme ir jis ko gero tiesiog dingtų į niekur. Bet šiuo metu šiuo klausimu viskas tvarkoje.
Pozityvumas saugoja pasaulį nuo susinaikinimo. Kada imama manyti, jog sunaikinus pasaulį ateis laimė, pasidaro graudu. Viskas / visas progresas - ant šuns uodegos. Nereikia prisigalvoti sąmokslų, tikėti jais, skleisti melo. Nėra niekur sąmokslo, čia tik negatyvios mintys ateinančios dėl nusivylimo, kada tikėjimas sumažėja. Kaip sakau, reikia pradėti tikėti kitkuo, reikia būti pozityvesniam, nes tik taip galima pasiekti kažkokių rezultatų. Reikia vadovautis tuom ką gali suteikti žemė, nes kitko nėra. Viskas yra labai žinoma ir įprasta - žemė yra puikiausia vieta gyventi. Jokio kito gyvenimo nebebus, čia tik paguodžia taip. Mirsi, nieko nepadaręs, liksi niekas. Žmogus turi daug galių, netgi nuspėti ateitį, bet manau, to nereikia gyvenime. Gyvenimas neburiant ateities, neprikviečiant pasaulio pabaigos yra puikiausias.

Nebandau įtikti, tik manau, kaikurie supras.

Aukštyn