Aspergerio sindromas Šiauliuose ar Kaune (privačiai)

Pradėjo Nieksas, gegužės 06, 2014, 22:21:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

czech-kuolis

Jūs aspergerio sindromą siūlot gydyt arbata. Super. Sveikinu, jūs laimėjot.

do

tai nėra gydydymas,tai būtų menkesnių funkcijų stimuliavimas, nuo to pradedama
o jeigu gydymas,tai reikalinga anamnezė,kad galėtum dėlioti mišinius ar tinktūrą
tokiai ligai gali būti reikalingas netgi mėlynojo bandrenio mažas procentas, o kad nevargtum googlindamas,pasakysiu,kad mėlynasis bandreniis veikia į smegenų kamieną
bet tai gali būti,kad niekšeliui net nėra šio sindromo,todėl pasiūlau susirinkti žaliavą šiai arbatai
aplamai,jauni esate ir patys galite pasirūpinti vaistinėmis žolėmis, neinvalidai gi

Sirius

#17
rugsėjo 26, 2014, 16:39:38 Redagavimas: rugsėjo 26, 2014, 16:46:33 by Sirius
Panagrinėkime atidžiau kas gi yra tas Aspergerio sindromas,Atsiverskime wikipediją.


Reziumuosime visą wikipediją.

Anot šabes-gojų suvokimo, Aspergerio sindromas yra BLOGIS, kadangi:

=========================================

http://lt.wikipedia.org/wiki/Aspergerio_sindromas
Aspergerio sindromą turintys asmenys paprastai yra vidutinio ar aukštesnio intelekto.
<...>
turi gerą atmintį;
<...>
Aspergerio sindromą turintys žmonės neretai pasižymi išskirtiniais talentais:

Kitaip sakant, anot šabes-gojų suvokimo, nėra nieko baisiau nei kad asmuo turintis veikiančias smegenis.
Šabes-gojų sudaryti kriterijai Aspergerio sindromui nustatyti yra suformuluoti sekančiai:
„anksti arba pavėluotai",
„garsus arba tylus",
kas akivaizdžiai liudija apie neveikiančias smegenis pas asmenis kurie rašė diagnostinius kriterijus.

http://lt.wikipedia.org/wiki/Aspergerio_sindromas

Simptomai
<...>
balsas gali būti itin garsus arba itin tylus, monotoniškas, nesklandus;
<...>
išmoksta kalbėti labai anksti arba pavėluotai;
išmoksta skaityti anksti arba pavėluotai;
=========================================

Šabes-gojai skundžiasi ir verkšlena kad atseit Aspergeriosindromą turintys asmenys atseit NESUPRANTA šabes-gojų emocijų ir atseit NEMOKA „taisyklingai" bendrauti su šabes-gojais:

Priminsime, kad tie patys šabes-gojai patys tvirtina, kadAspergerio sindromą turintys asmenys turi DAUG didesnį intelektą ir yra DAUG talentingesni nei kad šabes-gojai.
Šabes-gojai įsivaizduoja kad Aspergerio sindromo asmuo atseit nesupranta kalbėjimo perkeltine prasme.
Paveiksliuke apačioje yra pateikta perkeltinės prasmės alegorija(simbolis) kuri puikiai apibūdina situaciją kaiAspergerio sindromo asmuo bendrauja su šabes-gojais.





http://www.delfi.lt/news/daily/education/autizmo-pozymiu-turincio-paauglio-istorija-i-prestizine-gimnazija-istojo-pirmu-numeriu.d?id=63502770

Šabes-gojų protinio išsivystymo lygmuo - anot šabes-gojų suvokimo, jei žmogus būdamas devynerių metų gali skaityt paskaitas apie planetas, jų palydovus, planetų sistemas - tai toks žmogus atseit yra LIGONIS ir jį reika „išgydyti" ir paverst eiliniu šabes-gojum.


- Dabar jis - vienos iš prestižinių gimnazijų antros klasės mokinys. Į gimnaziją laikė stojamuosius egzaminus ir įstojo pirmu numeriu. Taigi intelekto sutrikimo tikrai nėra. Tačiau problema ta, kad iš žmogaus, kuris turi labai gerai išvystytą intelektą, to paties tikimasi ir kitose srityse: kad jis turėtų socialinių įgūdžių, pakankamai empatijos, noro visur dalyvauti ir pan. O viso to nėra.

Jis mokosi gerai, bet draugų, su kuriais kažką veiktų, neturi. Man atrodo, kad nėra ir tokio poreikio. Kad mokykla rengia kažkokias ekskursijas, renginius, sužinau tik mokykloje. Jis pats man nesako, nes neketina dalyvauti. Buvo atvejis, kai vieną dieną atėjo iš mokyklos verkdamas. Man buvo šokas - kas gali atsitikti, kad dešimtokas pareitų su ašaromis? Pasirodo, jis privaloma tvarka turi važiuoti į ekskursiją su nakvyne. Klasė laimėjo piniginį prizą, kurį būtinai reikėjo išnaudoti. Teko skambinti auklėtojai ir aiškinti, kodėl sūnus negali važiuoti. Jam buvo didžiausia tragedija, kad savaitgalį jis negalės pabūti namuose ir pailsėti tyloje.

Jei nori susibarti ir pagrasinti, pasakyk, kad vesiesi į kiną. Kai jam buvo penkeri, mes buvome kine, kuriame buvo neadekvačiai didelis garsas, o jo klausa labai jautri. Nuo to laiko į kiną jis nebeina, padarė išimtį tik dokumentiniam filmui apie Lietuvos krepšinį, nes labai juo domisi. Sūnus žiūri visas be išimties rungtynes, negali praleisti nė akimirkos, kadangi jam svarbu matyti kiekvieną momentą nuo pradžios iki pabaigos. Jis gali pateikti visą krepšinio statistiką, kadangi fenomenaliai atsimena tai, kas jam įdomu. Tai vadinamasis ypatingasis interesas.

Vaikystėje jis lygiai taip pat domėjosi astronomija. Būdamas devynerių galėjo skaityti paskaitas apie planetas, jų palydovus, planetų sistemas ir pan. Kažkada juokais parodžiau žurnalo viršelį su keista planeta. Jis pasakė ir jos pavadinimą, ir informaciją apie ją. Tuomet ir supratau, kaip tai rimta.



- Kaip jis leidžia laisvalaikį?


- Daug laiko praleidžia prie kompiuterio, bet ne žaisdamas kompiuterinius žaidimus, o skaitydamas. Jeigu aš kažką randu internete įdomaus, jis jau būna skaitęs. Dabar jis domisi politika, sportu, gyvūnais, technikos naujovėmis. Tik kartais susidaro įspūdis, kad mokykla slopina tokių žmonių kūrybiškumą. Jie priversti mokytis pagal programą, o ne tai, kas jiems įdomu.

Nors su bendraamžiais jis niekur neina, su manimi išeina, tačiau tik ten, kur jam įdomu. Kažkokiu būdu jis atspėja, kur verta eiti, o kur ne. Taip jau būna, kad jeigu einame kartu, būna viskas gerai, jeigu neina, aš pareinu ir sakau: „Gerai, kad tu ir nėjai, tau būtų neįdomu".


TAD, JEIGU TU ESI INTRAVERTAS< UŽDARAS ŽMOGUS, NEBENDRAUJI SU KITAIS SOCIALINIAIS ŽMONĖMIS< NES LAIKAIS JUOS BUKAIS , BET TUO TARPU MĖGSTI SKAITYTI IR SAVE ŠVIESTI. Sveikas atvykęs į aspergerio ligonių sąraša, kur labai sunkiai sergi ir reikalingas gydymas nuo asmeninio mąstymo. Kad galėtum intergruotis į šabės gojų visuomenė.


Aukštyn