DMT - sielos molekulė (N-18)

Pradėjo Ezekiel, balandžio 09, 2013, 16:14:43

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Ezekiel

Paieškojau dar augalų ir atradau dar vieną augalą galinti augti Lietuvos klimato sąlygomis. Tai dvispalvė dobilūnė (lespedeza bicolor).
Augimo greitis yra vidutinis, tai reiškia, kad metinis prieaugis gali buti iki 50 cm per metus. Dazniau auginamas kaip dekoratyvus augalas kompozicijose su kitais aukstesniais augalais sauletuose arba dalinai saulėtuose sklypų pakrasciuose. Dirva - priesmėlis arba lengvas drenuojamas priemolis. Netoleruoja perdziuvusiu dirvu, geriau auga vidutinio dregnumo ir dregnose vietose. Surenka nitratus. Tinka slaitu sutvirtinimui, neaukstiems vėjo barjerams įrengti. Jauni lapai ir stiebai valgomi, is lapu galiu buti gaminama arbata.
Šaknų žievė turi 0.206% DMT ir lapai 0.068-0.106% alkaloidų. Vienas testas parodė, kad lapuose buvo 0.25% DMT, taip pat buvo 5meo-dmt, o šaknys dar daugiau. Nuoroda: https://www.dmt-nexus.me/forum/default.aspx?g=posts&t=4750

Išvaizdą čia galite pamatyti:


eternal.bliss



ponaitis

Kažin kokia ten mimosos rūšis auginta?

eternal.bliss

#64
spalio 07, 2013, 17:09:26 Redagavimas: spalio 07, 2013, 17:12:21 by eternal.bliss
Visi galvoja, kad dmt tau ten euforiją ar gražias haliucinacijas sukels.

Dėja braliukai užvartojus jūs galit patirti pačią baisiausią patirtį savo gyvenime.
Yra atsiliepimų kuomet žmonės patiria pasikartojančią savo mirtį.  Priklauso kur pats žmogus linkęs "nukeliauti" ar kokius tikėjimus- baimes turi.
Bet aišku atsiminsit patirtį tai tikrai  ;D

Rumina

Labas, :) Įdomiai jūs čia diskutuojat... Man keista skaityti komentarus tų, kurie DMT lygina su kitais narkotikais. Tame ir esmė, kad, kaip aš suprantu, tai yra nelabai palyginama, neveltui juk 'sielos molekulė'... Pilnai suprantu tą žmogelį, kuris rašė apie dvasines patirtis. DMT padeda pamatyti tai, ko plika akimi nematome ir nesąmoningai gyvendami tiesiog nesuvokiame.. Ir tik tas žmogus, kur kažkiek domisi tuo vidiniu pasauliu, dvasiniu augimu, tikrąja Tiesa, ieško ryšio su Visata, Dievu ar kuo tik pasakysit, iš tikrųjų suvokia, ką gali DMT patirtis duoti, ir pasisemia iš jos to ryšio, nežinau... žodžiu, atveria trečiąją akį, o kam šie dalykai bim bam, na tai bandykit, kažin ką atrasit... Gal ir nusipaisčiau, nes pati nevartojau, tai atleiskit man, mielieji, ir labai nepykit.

TinSoldier

Citata iš: Rumina  balandžio 29, 2014, 16:54:48
<...>Gal ir nusipaisčiau, nes pati nevartojau, tai atleiskit man, mielieji, ir labai nepykit.


O, jei pasitaikytų proga, ar vartotum? :)
Nesuprask šito kaip pasiūlymo iš manęs :)))

Bet, įdomu, ar pasitaikius progai, žinodama apie galimus labai labai stiprius ir, galbūt, nemalonius išgyvenimus, visas rizikas ir t.t., - nesuabejotum pabandyti? :)

Rumina

 sunku išties pasakyti, ką daryčiau tą akimirką, jei pasitaikytų proga.. bet dabar tai manau, kad norėčiau dar išgryninti savo vidų, kažkaip užaugti gal labiau.. Na bet smalsumas tikrai didelis :) Šiaip, liūdna kažkaip, kad taip stipriai žmonės atitolsta nuo tiesos, ir tas technokratiškumas taip užvaldęs, kad tiesiog nesuvoki, jog yra iš tikrųjų viskas kitaip.. Tada ieškai, bandai suvokti kažką, bet kelias toks painus ir ilgas :) Tada norisi kažko, kas pagreitintų paieškas. Bet juk tie Tikriiii dalykai ateina ne iškart! : ))))))))))))))

rokx

Jei dar kanors domina sita tema, yra naujas filmas kuri nesenai paziurejau. Jis arciausiai tiesos. As pats esu igi rukes to dalyko ir galiu psakyt kad AYA Awakenings (Ayahuasca) (2013) filmas yra arciausiai to kaip ten viskas yra

mzicka

#69
rugsėjo 17, 2014, 19:44:39 Redagavimas: rugsėjo 17, 2014, 19:46:33 by mzicka
https://www.youtube.com/watch?v=Y4tsdICJ9xI cia lt apie dmt ,o kur ta filma rast? nes youtube neradau , butu idomu pasiziureti

jayda

#70
rugsėjo 24, 2014, 10:11:35 Redagavimas: rugsėjo 24, 2014, 10:18:46 by jayda
Jau keleta menesiu domiuosi, vis neapleidzia mintys ir noras isbandyti. Gal is lietuviu kas dalyvavo ceremonijose Europoje, kur?

Reptilija

Esu bandziusi..Pamenu gavom is uzsienio, rukem, bet taip, kad nebutu salycio su ugnimi, tai yra tarp pelenu per bongeli. Aplamai, cia rimtas reikalas, negali tiesiog imt ir rukyt..Butinai turi tam pasiruosti ir nusiteikti.Aplamai turetu buti mirtina tyla ir kuo maziau kompanijos..o poveikis..nzn, bet as paziurejus pro langus i debesys, maciau kaip per mikroskopa kaip jie sudaryti ir kokie jie gyvi..nu nzn, net nesistengiu, nes zodziais nbeimanoma to perteikt..o lyginant su lsd ar grybais, nejuokinkit..as i hofmano baseine skesdama toli grazu nieko panasaus nepajausiu.

SwaggyNEXO

Citata iš: Benamis  balandžio 09, 2013, 20:35:17Sprendimas: sukurk nauja tema ne apie narkotikus.
Suprantat ,kad ta DMT yra toks dalykas ,kad jis susijęs ir susieina su dvasiniu dalyku.Aš kalbu apie astralines projekcijas per kuri mes patenkam į anapusinį pasauli į astrala galima patekti ir kitokiais būdais tai: Meditacija, DMT, mirštant žmogui, panirus į koma. Taigi kaip jis gali būti narkotikas jei jis galinamas natūraliai musų organizme gal vien dėl jo sukeliamu halionkiu ,bet ir mokslinikai ar kaip jie ten skelbiasi ,kad DMT tikrai padeda susisiekti su astralu o astralas ir apie anapusines dalykus tai susije su jūsų Anomalija.lt saitu. Viskas susiję ir jungiasi kaip mūsų žemė su gamta ir žmonėmis ir gyvais organizmais.  

Benamis

Niekada netikejau ir nepatikesiu, kad narkotikai padeda patekti i astrala ar kur ten jus keliaujat pavartoje DMT. Beprotybe ir absoliutus marazmas.

.L.U.T.H.O.R.

Jeigu ir padeda kažkur nusikelti, tai čia ėjimas lengvesniu keliu, po kurio 90proc. nušoka protas ir tada jau gyvena savam kosmose :)

Aukštyn