Pakalbekim apie meile. Ar meile yra visagale.

Pradėjo sara, spalio 09, 2017, 08:55:38

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

sara

 Prisipazinsiu, geriau psichotropinius vaistus.  Nes jau vient mastymas nebebutu padejes-man taip blogai buvo. Bet mastymas irgi padeda. Noriu pasiekti savo pilnavertisko maksimumo. Mastymas yra didele jega. Todel nuolat mastau, noriu suprasti, nes supratimas padeda sveikti.

kiskis

"mirties nera" sita irgi pajutai? Ar cia apmastymai?

sara

Dabar supratau, meile nera visagale, meile gali ir nuodyti. Aciu, kiski, kad padejai man tai suprasti.

sara

... Mes esam kosmine samone. O mirtis yra tik perejimas is vienos temos i kita. Todel galima sakyti kai tik keiciame darbo pobudi tai nuolat mirstame. Stai ka pajutau. Tik tiek.

kiskis

#19
spalio 09, 2017, 10:29:56 Redagavimas: spalio 09, 2017, 10:32:11 by kiskis
Citata iš: sara  spalio 09, 2017, 10:24:33Aciu, kiski, kad padejai man tai suprasti.
na jei taip sakai :) , kita kart padedi to nepastebedamas...O daznai labai stengiesi ir visai neiseina padet :(

sara

 Tiesa kai gauname galvos trauma galime prarasti dali proto ar visa prota. Bet taip ir turi buti. Kunas riboja samone. O kosmose be kuno mes esame patys protingiausi, nes kunas jau daugiau neberiboja samones.

Mekabciel

Meilė žuviai. :)

sara

Angliskai nesuprantu, man geriau ka nors rusiskai ( esu senosios kartos).

elteide

vaiko jums reikia...

sara

 O tu vaika turi? Ar tau dar per anksti?

sara

Apie vaikus nekalbu. Kas tikrai yra man sventa, tos temos nejudinu. Sorry.

elteide

Citata iš: sara  spalio 09, 2017, 09:46:37Tai visagale meile turetu ne mane valdyt, o as ja tureciau valdyt. Bet cia yra tokia labai siaura linija, viskas gali ir aukstyn kojomis apsiversti. Bet as pajutau mirti todel ta visagale meile ir eme valdyti mane. Pries tai as visagale meile valdziau ir visus "velnius" valdziau, bet kai tik pajutau mirties alsavima salia saves - pasidaviau. Is tiesu tai mirties nera-tai tiktais iliuzija, bet ta iliuzija yra labai stipri-tai toks uzsiciklinimas ir uzsidarymas savyje-stai kas yra mirtis.
užjaučiu, o kaip sprendėt , tik vaistais ,nebandėt pvz.pati pasipiršt ?;)

a.t.sielis

elteide, ji gal apie kosminę meilę kalba, a la ką patyrė astralinėse sferose, o ne apie kokį menką žmogaus įsimylėjimą :)

sara

Kai anksciau dar negeriau vaistu geriau alkoholi, man tada tapdavo truputi lengviau. Tai va. Ir zinoma masciau. Masciau, masciau ir masciau. Ir net uzsiiminejau magija kad man taptu lengviau...

sara

 Magija yra labai gerai kai yra toks dalykas. Po burimo su zvake apimdavo begalinis noras miegoti ir nors tada normaliai issimiegodavau.

Aukštyn