Ar sielos po mirties viena kita atpažįsta

Pradėjo WakeupLT, lapkričio 05, 2018, 00:48:03

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

WakeupLT

'boba', ačiū. ;) Elteide, nu, kai dabar šių dienų pasauly visi tokie nušvitę, tai sunku net suprasti, kas tas nušvitimas. :))) Man nušvitimas - meilės būsenoj būt kaip kosmose, tik žemėje esant, turint pilną ryšį su Dievu. Nieko nesirūpint, plaukt kaip upeliui, visiškam relaxe VISOSE SITUACIJOSE. Nes dabar matau daug nušvitėlių, kurie nėra matę to, ką mato daug žmonių, pradedant finansine situacija, baigiant kitom problemom, tai jiem labai lengva įsivaizduot nušvitusiais ir pats matau, kad kai juos pakrato truputį gyvenimas, tai kažkur dingsta jų visi suvokimai, kad jie sielos ir kad nereik čia pergyvent 'juk siela svarbiausia tobulėja!' ir dingsta kažkur jų nušvitimai visi. :D

elteide

#31
lapkričio 08, 2018, 21:01:08 Redagavimas: lapkričio 08, 2018, 21:04:29 by elteide
Citata iš: WakeupLT  lapkričio 08, 2018, 17:17:01'boba', ačiū. ;) Elteide, nu, kai dabar šių dienų pasauly visi tokie nušvitę, tai sunku net suprasti, kas tas nušvitimas. :))) Man nušvitimas - meilės būsenoj būt kaip kosmose, tik žemėje esant, turint pilną ryšį su Dievu. Nieko nesirūpint, plaukt kaip upeliui, visiškam relaxe VISOSE SITUACIJOSE.
kaip, pagal tavo žinias įgyti /turėtį tą ryšį su Dievu?
būti visiškam relaxe VISOSE SITUACIJOSE- nuo ko tai priklauso , valios , sąmoningumo ar meilės, ar...?
...
mano nuomone , visiško relaxo negali būti , kol esam čia , kūne..net patys teisiausi žmonės sunkiais momentais kentėjo nerelaxino ..tai pvz. Jobas, Jėzus verkė ,alyvsody kruvinu prakaitu tekėjo iš agonijos dėl to, kas jo laukė - išdavimas, paniekinias, skausmas, draugų artimųjų nusisukimas, mirtis  , o ant kryžiaus surėke :Tėve ,kodėl mane apleidai!
bet ,žinoma, maximaliai sunkiais momentis  turi džiaugtis, relaxuoti , pasitikėti...
 
Citata iš: WakeupLT  lapkričio 08, 2018, 17:17:01Nes dabar matau daug nušvitėlių, kurie nėra matę to, ką mato daug žmonių, pradedant finansine situacija, baigiant kitom problemom, tai jiem labai lengva įsivaizduot nušvitusiais ir pats matau, kad kai juos pakrato truputį gyvenimas, tai kažkur dingsta jų visi suvokimai, kad jie sielos ir kad nereik čia pergyvent 'juk siela svarbiausia tobulėja!' ir dingsta kažkur jų nušvitimai visi. :D
:D aga ...sako,mes esam sąmonės , stebėtojai , o sąmonei visad gerai, ji rami ,tik kūnai , ego išgyvena tas audras,kataklizmus... nereik tapatintis :D
nereik tai nereik , bet..

WakeupLT

Jooo, su tuo atsitapatinimu vėl žinau daug, kad bando, tame tarpe ir mane, aišku, kaip sakau, blogesnių rezultatų tai neatneša, tik geresnius, bet nežinau, ar 1000 metų tam užtektų atsitapatinimui, kas turbūt ir būtų tas visiškas relaxas ir ryšys su Dievu. Dėl ryšio su Dievu, daug dalykų nemoku nupasakot, tiesiog jaučiu, jei kas sakys, kad išsiglvoju, gali būti, bet daug kur gyvenime man daug kas sakė, kad aš išssigalvoju ir tie išsigalvojimai pasiteisino. :) Bet vėl, remiantis žmonių patirtimis, sielos įrašais, hipnozėm, kas buvo klinikines mirtis patyrę, yra pasakoję, kad normalu, kad siela tiesiog užskmano patirti fizinį pasaulį, išsirenka avatarą, tai žmogaus kūną ir jie čia gyvena, bet aiškiai žino, ko jie čia atėjo ir kai surinkdavo patirtis tam tikras tiesiog atsiguldavo ir numirdavo. Na, ir dabar yra kas ten, Dalai Lama ar kas sako, kad gali bet kada numirti ir gimti bet kada, galiu klyst,bet kažkas iš tų nušvitusių. O tas ryšys su Dievu, tai, mano šiandieniniu suvokimu, arba medituot, dvasiškai tobulėt, plėst sąmonę ir gal po mirties ant tiek sąmoningas būsi, kad intuicijos dėka sugebėsi nueit ten būtent, kur tavo namai. Arba, kai visos planetos žmonijos sąmonė pakils į kur kas didesnes aukštumas ir viskas pradės keistis, žmonės pradės prisiminti, iš kur jie ir ką čia veikia. Nes dabar, nu, čia pragaras, sakau, kuria visokias technologijas l, kad sterilizuoti žmones, Amerikoj jau per metus dabar 600000 žmonių gimstamumas mažėja ir vis skaičius auga, valdžios dirba velniui. Nu, nežinau, man asmeniškai tikrai artimai atrodo Donato Banaičio jutubei filmas 'laikas nubusti ir prisiminti...' Ir dar dar yra pasauly žmonių, kur tam tikras dalis savaip interpretuoja, bet esmė ta pati, kad žemė užgrobta, bet vyksta meditacijos pasauliniu mąstu kas savaitę ir sako, kad šviesos jėgos jau labai yra išvalę šitą planetą ir laukia daugiau nubudusių žmonių, kad galėtų apsireikšti, kas yra atskleidimas nežemiškų civilizacijų, nemokamos energijos, aparatų, kurie per minutę išgydo visas ligas atskleidimas ir taip toliau.

elteide

#33
lapkričio 09, 2018, 00:15:14 Redagavimas: lapkričio 09, 2018, 00:32:28 by elteide
Citata iš: WakeupLT  lapkričio 08, 2018, 23:44:02Jooo, su tuo atsitapatinimu vėl žinau daug, kad bando, tame tarpe ir mane, aišku, kaip sakau, blogesnių rezultatų tai neatneša, tik geresnius, bet nežinau, ar 1000 metų tam užtektų atsitapatinimui, kas turbūt ir būtų tas visiškas relaxas ir ryšys su Dievu. Dėl ryšio su Dievu, daug dalykų nemoku nupasakot, tiesiog jaučiu, jei kas sakys, kad išsiglvoju, gali būti, bet daug kur gyvenime man daug kas sakė, kad aš išssigalvoju ir tie išsigalvojimai pasiteisino. :) Bet vėl, remiantis žmonių patirtimis, sielos įrašais, hipnozėm, kas buvo klinikines mirtis patyrę, yra pasakoję, kad normalu, kad siela tiesiog užskmano patirti fizinį pasaulį, išsirenka avatarą, tai žmogaus kūną ir jie čia gyvena, bet aiškiai žino, ko jie čia atėjo ir kai surinkdavo patirtis tam tikras tiesiog atsiguldavo ir numirdavo. Na, ir dabar yra kas ten, Dalai Lama ar kas sako, kad gali bet kada numirti ir gimti bet kada, galiu klyst,bet kažkas iš tų nušvitusių.
CitataO tas ryšys su Dievu, tai, mano šiandieniniu suvokimu, arba medituot, dvasiškai tobulėt, plėst sąmonę ir gal po mirties ant tiek sąmoningas būsi, kad intuicijos dėka sugebėsi nueit ten būtent, kur tavo namai.
na taip..šitai ir aš intensyviai dariau, nes kito kelio nežinojau..tai tikrai geras dalykas.

O esi girdėjęs tai kad yra paslėptas mokymas , kaip sielai tapti vientysai ir tokiu būdu susijungi su Dievu ?
Kadangi Dievas šiame materialiam pasauly yra trejybė , bet dviejų polių/jėgų ir kai žmogus savyje tampa dvilypiu , atsiranda trečias ir susijungia su Dievu, nes tampa panašūs, taip įeina į Edeną...
aš tai tik pradėjau tuo domėtis, tiesa,  sunkokai sekasi, nelabai ką pakomentuočiau daug .
ir dar kai kas...
Pvz, seksas , sako, buvo tas žmogaus suklupimo elementas - tas Rojaus nelaimingas obuolys :)  .Dėl to yra mokyklos , kur praktikuojamas celibatas , atsisako sekso, ejekuliacijos , netgi orgazmo .Nežinau kiek tai tiesa ar nebus vėl koks kraštutinumas , eretizmas. Bet kai pagalvoji gal tame yra visgi daug daug tiesos , juk kodėl taip klesti porno, seksualumo propogavimas visur - filmai, media, mados ir tt  ir nuo mažens . Kad žmogų laikyt gyvulio sąmonėj , lygyje?
 iš kitos pusės, kaip tada gimdyt vaikus, palaikyti artimesniais santykius , išreikšt meilę ...
reikia visgi gal temą atskirai uzvest išgirst rimtų argumentų, nes labai jau neaišku..
Citata iš: WakeupLT  lapkričio 08, 2018, 23:44:02Arba, kai visos planetos žmonijos sąmonė pakils į kur kas didesnes aukštumas ir viskas pradės keistis, žmonės pradės prisiminti, iš kur jie ir ką čia veikia. Nes dabar, nu, čia pragaras, sakau, kuria visokias technologijas l, kad sterilizuoti žmones, Amerikoj jau per metus dabar 600000 žmonių gimstamumas mažėja ir vis skaičius auga, valdžios dirba velniui. Nu, nežinau, man asmeniškai tikrai artimai atrodo Donato Banaičio jutubei filmas 'laikas nubusti ir prisiminti...' Ir dar dar yra pasauly žmonių, kur tam tikras dalis savaip interpretuoja, bet esmė ta pati, kad žemė užgrobta, bet vyksta meditacijos pasauliniu mąstu kas savaitę ir sako, kad šviesos jėgos jau labai yra išvalę šitą planetą ir laukia daugiau nubudusių žmonių, kad galėtų apsireikšti, kas yra atskleidimas nežemiškų civilizacijų, nemokamos energijos, aparatų, kurie per minutę išgydo visas ligas atskleidimas ir taip toliau.
užgrobė Nibiru gyventojai?
man atrodo be užgrobimo žmogus be sąmoningumo , su gyvulišku sąmone , be meilės , be bendrumo gali pridaryt daug sh*do 

boba

#34
lapkričio 09, 2018, 12:23:26 Redagavimas: lapkričio 09, 2018, 14:47:09 by boba
Na nežinau, be man atrodo, kad gyvenime vient skausmas turi būti, tada yra einama teisingu keliu. Nes jei ir yra tas nušvitimas jis visiškai nieko nereiškia - nieko. Tiesiog netyčia pavyko išsisukti nuo gyvenimo, o dėl ko pavyko, nieks nežino. Bet nušvitime tiesos nesužinosi - nušvitimas tik aklavietė. O visa tiesa slypi skausme, kai tas skausmas daugelį dešimtmečių tęsiasi...

p.s. Na vienu žodžiu aš pati esu psichinis lavonas, tad man išvis negalima turėti jokio vyro, nes bet koks vyras mane užkapotų su kirviu. Na dar šiek tiek man yra įmanoma gyventi su Tėvais, na tai aš su jais ir gyvenu.:)

elteide

Citata iš: boba  lapkričio 09, 2018, 12:23:26.... O visa tiesa slypi skausme, kai tas skausmas daugelį dešimtmečių tęsiasi...

:)
bet tai dar ne visa tiesa...

boba

Na laimingu/laiminga ir nušvitusiu/nušvitusia būti yra pernelyg paprasta. :)

boba

Vienu žodžiu aš moku žmogui atverti širdį( labai lengvai), bet geriau to nedaryti, nes žmogaus širdis yra labai juoda ir baisi( užtat geriau žmogui į širdį nepataikyti iš vis). Jei turėčiau vyrą, tai bet koks vyras mane kirviu užkapotų, na o jei Tėvui pasakyčiau visą teisybę, tai jis su mano motina man rankas ir kojas nupjaustytų, nes jų nuomone taip man būtų geriau. Aš neišsigalvoju, tiesiog taip yra. Ir jau esu pakankamai sena, kad visa tai žinočiau. :)
p.s. Esu labai nepatogi visuomenei, todėl man yra geriau dirbti ūkyje. O senatvėje rašysiu knygas. Na kokias nors. Na ir mokysiu merginas fenimizmo, parašysiu visą teisybę iš tiesų kokie baisūs yra vyrai ir net Tėvai ( vyrai) Cha.

elteide

nusipirkau knyga sia tema , tikiuosi , bus naudinga https://images.thenile.io/r1000/9781863253406.jpg

WakeupLT

'boba' - linkėjimai. :) Elteide, jei galėsi, prašau, parašyk, jei kažką įdomaus rasi ir sėkmės! ;)

Boruze

Citata iš: elteide  lapkričio 05, 2018, 12:27:49nesu žinovė , bet šiektiek šįmet paskaitynėjau ir apie tai  :)
....
sielos tikrai atpažįsta kits kitą ir yra unikalios .
o įrodo tai principas/dėsnis -kaip danguje taip ir žemėje-  ...tad jei čia materijoj mes esame unikalūs autentiški ir pažįstam kits kitą tai juo labiau dvasiniame pasauly , kuris yra visakuo auksčiau,tobulesnis.
o kur dar mokymas apie sielas dvynes , kaip viena siela buvo padalinta i dvi dalis į mot. ir vyrišk.  ..šios yra visiškai tokios pačios , gal su kažkokiu savitumu...jos taipogi pažįsta kitskitą 
Labai ydomu as irgi skaiciau. Bet cia nera tokie dalykai patvirtinti. Suzinosim tik kai patys tai pamatysim...

Vytautas

Pagal mano versiją sielos žmonės neturi. Vienas iš požymių kai pasensta žmogaus tapatybė miršta net anksčiau nei kūnas. Žmogus nors gyvas bet nesuvokia kas jis. O esmė šio pasaulio sukūrime. Materiją sukūrė esybės esančios ne materijoje. Norint kažką sukurti negali būti tame daikte. Bet jos sukūrė tik žemę, saulę ir 500 ne biologinių labai protingų, nemirtingų bet galinčių susinaikinti būtybių. Joms jokio pomirtinio gyvenimo nereikėjo nes jos galėjo gyventi čia amžinai. Ir bendrai nėra jokio skirtumo kur egzistuoti amžinai. O tos būtybės jau sukūrė visą biologinį pasaulį ir žmonės tame skaičiuje. bet jokio pomirtinio gyvenimo žmonėms nesukūrė nes tai joms buvo visiškai neaktualu. Tai tas pats kas kurti pomirtinį gyvenimą kokiam robotui - vejapjovei.  Taip kad nemalonu bet žmonės gyvena tik vieną kartą. Bet religijos "piktnaudžiauja" pomirtinio gyvenimo tema ir taip valdo žmonės bei daro amžiną garantuotą verslą iš žmonių amžino gyvenimo vilties.

for3st

Nėra vieno tikslaus atsakymo. Yra sakoma, jog, kai siela palieka kūną, tai ją pasitinka jau anapilin iškeliavę draugai ir artimieji. Kartais, kai lieka vos kelios valandos iki mirties, tai mirštantysis pradeda sakyti, jog mato žmones (giminaičius, draugus), jie ateina jo pasikviesti. Labai diskutuotina tema, su labai daug skirtingų nuomonių. Kartai

Aukštyn