Mago pradžia

Pradėjo Adeptas, kovo 17, 2020, 14:42:40

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Adeptas

O kur mokotės Jūs?

arkliukas

Bet kokiuose ryšiuose, santykiuose daugiausia galios turi tas, kuriam to reikia mažiausiai.

Supernatural

Citata iš: Adeptas  kovo 18, 2020, 12:38:07Magų tikslas - greitesnė šios žmonių civilizacijos vystymosi evoliucija.
Šiuo metu planetoje yra įprastų žmonių sociumas ir magų sociumas. Sąlyginai žmogaus vystymosi evoliuciją galima padalinti į tam tikrus etapus. Šiuos etapus galima pavadinti kastomis. Kiekviena kasta nurodo sąmonės (smegenų) tam tikros dalies vystymosi etapą. 
Magas - tai ketvirtos kastos atstovas, kurio sąmonės tankis yra pakankamas, kad jis galėtų betarpiškai su savo sąmone atlikti kokį tai darbą. Nuo įprasto žmogaus magas skiriasi savo sąmonės tankiu, savo mentalų. Magai turi gebėjimą tiesiogiai savo sąmone suvokti pasaulį, nuosava sąmone tiesiogiai daryti poveikį išoriniam pasauliui.
Paprastų žmonių kastų ypatumas - tai magiškų gebėjimų nebuvimas. Magiškas gebėjimai - tai galėjimas savo sąmone tiesiogiai sąveikauti su išoriniu pasauliu.
Netiesa, na bent perpus netiesa maziausiai. Sita nauja, tobulesne zmoniu "rase" kitaip mato tuos ala paprastus zmones, ju poziuris kitoks- vieniems tai banda eiline, kiti jiems nori padeti bandyti, bet galu gale suvokia- be dandu, nes paprastas zmogus- pavydus be galo, jis nenori ziniu, kuriu nemoka suvaldyt, jie nenori suvokti nieko kitaip, nei jiems idiege tevai ir pvz kokia kataliku sekta, ar pravoslavu..jie tiesiog nenori suprasti nieko, kas uz ju suvokimo ribu. Jiems nepadet. Niekaip. Tad geriau net neapsiimt, o jie lai buna "zaidimu aikstele" kitiems, aukstesnio prichologinio issilavinimo rasei. Tik va as vertinu tuos- kurie nesikisa- nebent subalansuot reik. O kitais atvejais- geriau net nelist

Aukštyn