Šv. Raštas apie gyvenimą po mirties

Pradėjo Jukne, rugsėjo 13, 2018, 14:36:15

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

elteide

Citata iš: a.t.sielis  rugsėjo 14, 2018, 16:26:17Yra tokia srovė krikščionybėje, esu skaitęs vienos mistikės (maždaug 1900-ieji metai, praeito amžiaus pradžia) pasakojimus, kaip ji vizijose, tose aukštesnėse sferose buvodama, buvo nukryžiuota.

Bet greičiausiai tai ne visiems. Arba kol kas apie tai negalvokit, nes neteisingai suprasit.

Jeigu kam ypatingai įdomu, ypatingai tiki Jėzumi, ir yra ypatingai atviros sąmonės, galiu duoti nuorodą į tos mistikės užrašus (anglų kalba). 99,99 proc. krikščionių jų nesuprastų. Bet labai gražūs.
apie ką ?
gal ir idomu būtu ...duoki , prašau :D

a.t.sielis

Citata iš: Jukne  rugsėjo 18, 2018, 14:29:47a.t.sieli, kur renkasi zmones, kurie diskutuoja, yra tikintys? biblijos skaitymo kursai ar pan? norisi kazko normaliai patikimo. Sorry uz offtopic!
Yra toks forumas www.army777.lt , bet jis dabar apmiręs.

Yra toks www.tavorankose.org , konservatyviai katalikiškas.

Viskas ką žinau iš krikščioniškų diskusijų forumų. Yra krūvos krikščioniškų puslapių, visokių gyvų renginių ir t.t., paieškojusi rasi.

Citata iš: elteide  rugsėjo 18, 2018, 14:43:13apie ką ?
gal ir idomu būtu ...duoki , prašau :D
Nieko nesakysiu :) , jeigu smalsu, tiesiog skaityk nuo pradžių.

http://bookofheaven.org/the-book-of-heaven-thirty-six-volumes-of-the-servant-of-god-luisa-piccarreta/

nuorytojaus

Citata iš: Jukne  rugsėjo 18, 2018, 14:29:47kur renkasi zmones, kurie diskutuoja, yra tikintys? biblijos skaitymo kursai ar pan? norisi kazko normaliai patikimo. Sorry uz offtopic! 
Jei paskaityti straipsniu ortodoksas.lt gan informatyvių būna.
Bibliją labiausiai protestantai studijuoja, tik norėdami atsiriboti nuo viduramžių, perlenkė lazdą atmesdami pirmųjų amžių šventųjų paaiškinimus. Tai čia laimės dalykas į kokią grupę papultum, nes kiekvienas savaip interpretuoja Bibliją.
Diskusijų kur nesijaustum svetimas be anomalijos kaip ir nežinau, nors krikščionybės taško čia mažai diskusijų, pagrinde apie krikščionybę iš hinduizmo (a.t.sielis) ir ateizmo pusės.

p.s. tuo pačiu @a.t.sielis klausimas: ką žinai apie rekolekcijas, nes esu prisiskaitęs įvairių nuomonių nuo teigiamų iki neigiamų, tai įdomu būtu išgirsti tavo nuomonę (ir @paragraf 78 jei kada turės laiko užsukti).

a.t.sielis

Citata iš: nuorytojaus  rugsėjo 19, 2018, 00:39:13ką žinai apie rekolekcijas,
Mažai žinau, kiek suprantu, krikščioniškas renginys, kelias dienas susibūrę jie visą laiką skiria įkvėpimo, tikėjimo atnaujinimui, klausosi paskaitų, meldžiasi. Manau, geras dalykas. Jeigu žmogus tam pasiruošęs ir tinkamos nuotaikos. Viskame reikalingas pasiruošimas ir nusiteikimas.

vytra

Citata iš: a.t.sielis  rugsėjo 18, 2018, 15:07:31Nieko nesakysiu, jeigu smalsu, tiesiog skaityk.
- pas krikščionis yra stebuklų ir apreiškimų atestavimo tarnyba, nepatikėsite kiek apsišaukėlių jiems tenka atmesti. Sakykim Jūsų duotam veikale Jėzus prašo prisiekti, tuo tarpu Biblijoje Jėzus sako: "neprisiekinėkite, Jūs esate nepajėgūs priesaikų ištesėti".


Aukštyn