Alkoholis - ar daznai geriate?

Pradėjo Benamis, kovo 15, 2013, 20:33:36

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Siandien perskaiciau idomu straipsni apie alu ir jo zala musu organizmui: http://bukimevieningi.webnode.com/products/karti-tiesa-apie-alų/ ir nusprendziau sukurti tema kurioje tikiuosi pasidalinsite savo pastebejimais apie alkoholi :)

Pats prisipazinsiu megstu alu. O per gimtadienius, vakarelius arba bunant klube tenka isgerti nemazai ir 40% stiprumo gerimu. Galbut net truputeli esu nuo alkoholio priklausomas. Na, gerti kelias savaites is eiles tai tikrai ne man, bet kartais kokias 3 dienas paeiliui galiu namie pagurksnoti alu (pvz. 2 skardines per viena vakara, 3 dienas is eiles) :)

Kaip manote, kada prasideda alkoholizmas? Koks jusu poziuris i alkoholi? Ar patys daznai geriate? Jeigu taip - kodel? Jeigu ne - kaip Jums tai pavyksta (;D)? Tiesiog idomu ;)

Marius

Dvi skardinės per vakara..hmm reiktų jau susimąstyt..Juokauju:-)

Va ir dabar gurksnoju alutį skaitinėdamas anomalija.Bet šiaip vartoju palyginus tikrai nedaug lyginant tai kas budavo seniau..Dabar renkuosi gerą,kokybišką,skanų alų..žodžiu kokybę o ne kiekybe..
kur prasideda ir baigiasi alkoholizmas,manau kiekvienam savaip,bet mano supratimu,kol tai nekenkia aplinkiniams ir darbui,tai ir bėdų nera..

.L.U.T.H.O.R.

Kaip ten buvo ištirta, kad bokalas alaus yra geriau nei visai nieko. Tik nežinia kokiam laiko tarpe. Na manau kartais alkoholio gerai išgerti, kepenims pastiprinti :D Pats asmeniškai geriu tiktai alų ir putojantį vyną (ale šampaną :D), bet ir tai, tik rimtom progom ir mažais kiekiais. Kas dėl alkoholizmo, tai  pritariu Mariui.

ponaitis

Negeriu ir susilaikau nes,hmm,nepilnametis :D .Aišku žinau kur gaut,bet kolkas nenoriu per daug kepenu ir smegenu žalot,kol dar formuojasi :) Ir pritariu Mariui.

la.benas

Dėl gavimo tai čia išvis nėra problemų, gali gaut ką tik nori. Bet yra klausimas - ar tau to reikia? Negeriu, ir nemanau kad gersiu po tų dviejų metų, kai man sueis 18.

A.C.A.B

3-5 bokalai kažkurią vieną savaitės dieną. Taip pat mėgstu vyną, ypač raudoną, nors jo atsigeriu tikrai retai. Taip pat galiu toleruoti tekilą.

Visų brendžių, degtinių, viskių, šampanų ir panašiai tiesiog nekenčiu  8)

Markamis

Šiaip esu nusistatęs prieš gėrimą, pats geriu tik per Naujuosius metus. Ypač nemėgstu alaus.

paragraf 78

Alkoholį vartoju saikingai ir tik retomis progomis.

Aukštyn