Vaikai ir tai ka jie sako

Pradėjo Benamis, balandžio 14, 2012, 23:59:47

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Jonas

Citata iš: OKULTISTE  balandžio 17, 2012, 21:43:05
Na negi, aš, besiremdama savo patirtimi pamelavau? Ne. Kaip ir (minėjau) gal ir tas dėdė neklydo...


Ai.. Tu apie žaidimus, fantazijas ten kur kalbėjai... Buvau pamiršęs..
Na dėl to, jog galėjai taip žaisti, fantazuoti tai neabejoju, bet viena yra vaikų fantazijos, o visai kas kita pasitvirtinę vaikų pasakojimai..
Beje, jeigu tu vaikystėje kažką fantazavai, tai jokių būdu neatmeta kitų vaikų pasakojimų apie praeitus gyvenimus, dar ypač tų, kurie yra pasitvirtinę...

mzicka

Kai buvau mazas mazdaug 4-5 metu ir net anksciau ,visad prie savo lovos matydavau tokias tris butybes , panasius i zmones tik forma buvo panasi i baulingo kamuolius . po kazkiek laiko mane buvo istikus klinikine mirtis be jokios priezasties ar ligos .prisimenu staciau lego ar kazka ir i kambari ibego mociute su kriksto tevu ,sako, jis visas dega greiciau kviesk greitaja..po to is pasakojimu sake ,kad jau praktiskai batai man buvo vos atgaivino ,bet per ta laika nieko nemaciau kokiu tuneliu niekur nebuvau iskeliaves ,jausmas panasus kai buni prisilupes alaus ir smingi be sapnu :D na ir po to apmirimo daugiau nebemaciau tu triju butybiu ir nebebuvo kazkokiu ligu daugiau . tai ash manau ,kad vaikysteje tikrai kazkaip matai ne tik musu trimtai pasauli ,bet ir kazka daugiau, galbut kazka is kitos dimensijos ,ar panasei. turbut protas visai kitaip veikia ir manau galima pamatyti ateiti ar ispejimus is kito pasaulio kol samone dar neuzsibolakvus i viska kas neitiketina ir neirodyta...

Benamis

Idomi istorija :)

O tai ka tos butybes dare prie tavo lovos? Ar pasakojai tevams, kad jas matai?

romute4

O geras.. Mano vaika sirgi panašiai kalba ir niekad nebuvau susimasčius apie gylesnę viso to prasmę :)

Ezekiel

Prisimenu ir aš neaiškias būtybes mane lankiusias gan dažnai vaikystėje, bet ką jos reiškia ir ko siekia neaišku. Teorijos yra visokios ateiviai, angelai, demonai. Gali būti praeities mitai. Pavyzdžiui prisimenų turėjau auksinės šviesos medžio viziją, o gyvybės, pažinimimo, šventieji medžiai turėjo ytin didelę reikšmę visose religijose, medžiai senovėje buvo labai garbinami. Kita vizija buvo Deivės, kuri kaip aš iš kart pagalvojau keitė dieną į naktį, tik kolkas nerandų apie ją mitų.
Kalbant apie praeito gyvenimo prisiminimus tai juos turime visi tik archetipu forma, be jų būtume tik "daržovės". Jie mitai ir archetipai stipriai įtakoja žmones, net jei jie to nesuvokia.

Istillrighthere

Buvau susidūrusi su vienu atveju, kai buvau svečiuose pas gerą draugę.
Ji gyvena nuosavame name, netoli gražaus didžiulio miško ir nedidukės pelkės. Jos sūnui tuomet buvo suėję 7metai. Mudvi tą vakarą užsisėdėjome iki vėlumos ir kai išėjau į kiemą įkvėpti gryno oro ir pasėdėti ant suolelio šalia namo, prie manęs prisijungė ir jos sūnus. Kiek pakalbinau ir nei iš šio, nei iš to, jis strikčiodamas priešais mane tris kartus ištarė:
- Ateiviai, ateiviai, ateiviai!
- Kur tu juos matai?
Šis parodė man pirštu į dangų. Pakėliau akis ir pažiūrėjau į viršų. Nieko nesimatė. Debesys buvo užstoję visas žvaigždes. - Ten nieko nėra...
Tada paklausiau jo:
- Ar tu jų bijai?
Jis atsakė:
- Taip.
Tada paklausiau:
- Kodėl?
Atsakė:
- Nes jie blogi...
- O iš kur tu žinai?
- Jie mane pagrobti nori...
- Nepagrobs, neišsigalvok. Jie geri ir niekados tavęs nenuskriaus.O tu matei juos?
- Mačiau. - ir parodė pirštu į dangų. - Jie ten visada.

Tuomet atsistojau, nusivedžiau jį į namą. Daviau velnių jo mamai, o pati nebeužmigau visą likusią naktį  :o


eternal.bliss

Gerai čia tave pagazdino  ;D

paragraf 78

Man irgi buvo panašus atvejis. Tik vaikas piešdavo žmogeliukus, kurie man iškart pasirodė panašūs pilkuosius, nors labai jau vaikiškai nupaišyta buvo. Įvyko maždaug toks dialogas:
-Ką tu čia nupiešei?
-Juos
-O tu juos matei?
-Taip, jie ateina naktį.
Dialogo nepamenu tiksliau, tai parašiau tik esmę, nes įvykis buvo dar kai mokiausi kokioj 11 klasėj, čia kokiais 1995 metais. Jau buvau šiek tiek pasidomėjęs ufologija, tai bandžiau dar su tėvais pašnekėti, bet jie man pasakė kad aš nesąmonių prisigalvoju. Tuo viskas ir užsibaigė.

eternal.bliss

Taip poto susikuria tamsos baimė, kurią dažnas vaikas jaučia.

omcikas

Apie NSO per tv pakankamai daug filmų rodo, iš kurių vaikai gali susidaryt nuomone apie juos,  kad jie yra kažkur danguje, kad blogi ir pan. Juk jei vaikas sušuktų žmogus voras žmogus voras ir parodytų į aukštą pastatą  nepultumėt galvot, kad vaikas buvo susidures su žmogum voru.  :)

eternal.bliss

bet kas įdomiausia vaikai nesako ir nerodo į dangų nei žmogaus voro nei supermeno nei ironman, nei kitų super herojų, kurių filmų šiais laikais yra kur kas daugiau nei apie ateivius  :D

zalia.arbata

#41
birželio 22, 2013, 15:26:51 Redagavimas: birželio 22, 2013, 16:17:14 by zalia.arbata
Mano sesė sakydavo, kad pas ją naktį sėdi kažkoks nuliūdęs susikūprinęs žmogus su didele skrybėle. Neseniai radau, kad jis vadinamas Hatman, priskiriamas šešėliams ir minta žmonių energija. Na ji tikrai nekūrėja tokių dalykų, jai tada buvo jau ~12m.

Žinau žmogų, kuris tvirtina, kad vaikystėj ateiviai jį paskraidindavo po kitas planetas, civilizacijas. Na čia gal ir netikra. Iš jo apibūdinimo tai šiauriečiai ten būdavo.

lukas11xxf

#42
spalio 14, 2013, 21:56:03 Redagavimas: spalio 14, 2013, 21:58:11 by lukas11xxf
Šita neseniai youtubei radau,kur vaikai prisimena savo preito gyvenimo mirtis ,man atrodo priktiks prie šios temos
  ;)

Aukštyn