Pasaulis X

Pradėjo Benamis, rugsėjo 17, 2012, 11:43:16

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Naujajame, aistromis kunkuliuojančiame LNK sezone, kartu su atsinaujinusiu šokių projektu „Kviečiu šokti", pramoginiu šou „Radži ieško žmonos", kasdienine tapusia laida „Karamelinės naujienos", šmaikščiąja KK2, pokalbių laida „Valanda su Rūta", populiariausiu gyvenimo būdo žurnalu „Nuo...iki...", žiūrovai išvys ir kitą, nematomą, ir sunkiai paaiškinamą pasaulio pusę naujoje laidoje „Pasaulis X".



Publicisto Giedriaus Leškevičiaus vedamoje laidoje - neįtikėtinos, protu sunkiai suvokiamos istorijos, kuriose - tikri liudijimai apie metafizikos, alchemijos ir anomalijos reiškinius. Reiškinius, kurie atima žadą.

Naujos LNK laidos herojais taps žmonės,  pagiję nuo mirtinos ligos, grįžę iš komos ar klinikinės mirties, patikėję, kad praktinė magija, okultizmas, paranormalūs reiškiniai, ateities  pranašystės  lemia jų gyvenimą.

„Tikrų herojų liudijimais ir vaizdu ir laidos kūrėjai perteiks paslaptingąjį, nematomą,  paranormalų ir kartu subtilų herojų dvasinį pasaulį, jų  sielos ir kūno triumfą prieš nepagydomas ligas. Pasakosime tikras istorijas apie aiškiaregystės , telepatijos,  materializacijos, levitacijos, bioenergetinio lauko matymo atvejus, kuriuose ir slypi visas mūsų „Pasaulis X", - sako laidos kūrėjai.

„Pasaulio X" vedėjas Giedrius Leškevičius tvirtina, kad laidoje stengsis išlikti realistu, kad ir kaip įtaigiai pasakojamos istorijos skambėtų.

„Mane patį reikia įkitinėti, kad egzistuoja paranormalūs reiškiniai. Nesu linkęs aklai pasikliauti magais, bioenergetikais, būrėjais ar astrologais. Bet tokių faktų, kurie kelia nuostabą, tikrai egzistuoja. Apie nežemiškus išgyvenimus drąsiai kalba net žinomi žmonės", - sako Giedrius Leškevičius, studijų metais pats rengęs radijo laidą apie neįprastus reiškinius.

Naujoje LNK laidoje „Pasaulis X" bus rodomi tik tikri žmonių liudijimai, laidos kūrėjai lankys vietas, kuriose vyksta reiškiniai, prieštaraujantys fizikos dėsniams.
„Viskas, kas vyksta, vyksta ne šiaip sau", - su šiuo moto laidos „Pasaulis X" kūrėjai žengia į naująjį LNK sezoną.

Laidas galima perziureti cia: http://www.lnk.lt/laida/3632/pasaulis-x

Kas mate? Kokios nuomones?

astropasaulis

Kas jau anksčiau domėjosi tuo, tai kažin ar ką naujo sužinos. Juk kažko labai ypatingo nepasakis per tv.

Teroras

Eiline LNK nesamone... Vat kas supranta rusiskai tai patariu per REN TV ziureti tokio plauko laidas :) Ten tikrai daug idomiu dalyku pasakoja :)

2Pacas

Vakar matciau reklama sitos laidos,tai vienoi vietoi biski masonu simbolika rode trikampi su akim :D

vitake

Iš viso to padarys šou, kad tik pritrauktu žiūrovų.. Per REN TV įdomiai rodo, bet kartais verčia suabejoti ar tiesa tai ką jie kalba. Nes vieną diena pasakoja tai kas iš tiesų yra, pagrįstus faktus ir pan., o kitą diena kokią nesamonę suvelia, kad pradedi galvot, kad ir visa kita nėra tikra..

raksera

Mačiau visas laidas kurias jau rodė, na ir nieko blogo negaliu pasakyt apie jas. Kalbinami žinomi žmonės, būrėjos, ekstrasensai, šiaip įdomūs žmonės.
Neįspūdinga, bet kai nėra ką veikti šaltais rudens vakarais, galima žiūrėt  :)

omcikas

#6
spalio 07, 2012, 22:32:23 Redagavimas: spalio 07, 2012, 22:39:00 by omcikas
Citata iš: Teroras  rugsėjo 18, 2012, 20:22:09
Eiline LNK nesamone... Vat kas supranta rusiskai tai patariu per REN TV ziureti tokio plauko laidas :) Ten tikrai daug idomiu dalyku pasakoja :)


jau ko ko bet rusisku tokio plauko laidu siulyciau vengt kaip karves kako.. jau taip viskas dirbtina taip viskas netikra, nukopijuota, net vemt norisi..  Visi tie ekstrasensu musiai ir pan slamstas tokie pat tikri kaip amerikietisku imtyniu kovos.. Visos tos laidos yra kopijos is vakaruose rodytu laidu.. skirtumas tik tas, kad vakaruose pateikiant informacija ja pateiktadavo ne tik paranormaliems reiskiniams prijauciantys, bet ir skeptikai savo pozicija issakydavo. O rusu paronormalus reiskiniai tai pergerusiu deduku pasakos, kuriuos pativirtina ale mokslininkai tokie kaip, kad  pas mus Inkognito buvo... Kazkada  su Krivicku rodydavo laidas apie Biban nuo kurio pavirsti vos ne vilkolakiu, apie vilkolakius Lietuvoje, apie krokodila nemune, apie bobute is kaimo kuria filmavimo metu pagrobia Nso, apie magus  Diana ir Arvyda, kuriuos filmavimo metu neva gasdino vaiduoklis ir panasu slamsta tai va tokios laidos viens prie vieno su visom rusiskom laidom apie anomalijas.
P.s  Is vis slykstu man kai rusai taip viska kopijuoja nuo Jav ir ju kopijos toli grazu nei viena neprilygsta originalui. kopijos filmai Aukle, Rezidentai, Vedes ir turi vaiku.. na sito jau buvo tikrai per daug parinkti personazai artimi Jav komedijai, tekstas viens prie vieno kopija nuo Jav vedes ir turi vaiku, bet rusai buvo tiek nagli, kad sugebejo veikeju vardus pakeist ir netgi serialo pavadinima kitoki sugalvot ir pateikt ne va kaip savo, kai pacio serijalo tekstas ir situacijos 100 proc nuvogtos nuo orginalo. Ir tu filmu nuovogtu tik su kitais pavadinimais simtai, tas pats ir su visom laidom. Zodziu rast kazka tikro rusu rodamose laidose ar filmuose tai tas pats ,kas Kinijoj nusipirkt orginalu Rolexa..

crystal

#7
spalio 07, 2012, 22:49:34 Redagavimas: spalio 07, 2012, 23:00:54 by crystal
Pritariu omcikui. Iš tokios tv laidos nesitikėkit kažko labai jau rimto :) Dar atsimenu per btv rodydavo tokią rusišką laidą (lietuviškai tartųsi "neabjasnima no fakt") Tai jau galvojau, kad čia bus įdomu, bet kai pasižiūrėjau, tai nusivyliau. Visiški kliedesiai, akivaizdžiai pripūsta. Be to per vieną laidą kokią nors nesąmonę gal 10 kart pakartoja prieš ir po reklamų.

Saldainiukea

Citata iš: crystal  spalio 07, 2012, 22:49:34
Pritariu omcikui. Iš tokios tv laidos nesitikėkit kažko labai jau rimto :) Dar atsimenu per btv rodydavo tokią rusišką laidą (lietuviškai tartųsi "neabjasnima no fakt") Tai jau galvojau, kad čia bus įdomu, bet kai pasižiūrėjau, tai nusivyliau. Visiški kliedesiai, akivaizdžiai pripūsta. Be to per vieną laidą kokią nors nesąmonę gal 10 kart pakartoja prieš ir po reklamų.

Pritariu ir aš :D Pati daugiau žiūriu rusu laidas, na ten daugiau papasakoja :D Ir žymiai idomiau .

Aukštyn