žudiko genas

Pradėjo feja, birželio 16, 2012, 07:45:25

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

Neegzistuoja.

Teroras

Apie koki tu cia feja zudiko gena kalbi?

advena

apie gena afigena :D. jai rimtai tai parasyk informacijos apie ta gena.

Asasinas

Ritmai, kas per genas, nes nieko nesuprantu.  :D
"Žudiko genas".

advena

Tai cia gal apie krokodila Giena? ;D

feja

Baik,advena ,šaipytis.Turėsiu laiko-atsiusiu literatūros pasiskaitymui

Benamis

Lauksime, mane irgi sudomino :)

advena

as nesisaipau, tik juokauju. ;)

.L.U.T.H.O.R.

Tikiuosi nebus kokie pseudomoksliniai tyrimai. Arba pritempinėjimai :)

batum

Nelabai as cia supratau kuo jos mirtis susijus su situo kaip jus vadinat ''zudiko genu''.

feja

Prieš 20 metų buvo pradėtas įgyvendinti žmogaus geno projektas.Tai yra mokslinis projektas,kurio tikslas iššifruoti 20-25 tūkstančių genų visumą.Neseniai pereita į kitą etapą-individualių asmenų tyrinėjimus.Jų dėka galima pastebėti vienas ar kitas psichines ar fizines ligas,vystymosi anomalijas.Genetikos žinios naudingos ir kalbant apie intelektą.Kol kas pastebėjus tokius nukrypimus genų koreguoti negalima, tačiau kažkiek jiems padėti-įmanoma.Manoma,kad pastebėjus,kad ir įvardintąjį "žudiko geną" ateityje mokslininkai sugebės jį pašalinti.Lietuvoje jau kelis dešimtmečius veikia programa,kai iš kiekvieno naujagimio yra paimamas kraujo mėginys ir siunčiamas Į Santariškių medicinos genetikos centrą

.L.U.T.H.O.R.

No useful information...

saone

Cia zudiko genas tai paty patraukia zudyt, ar zudikus pritraukia prie saves? :) Nes jei pirmas variantas, tai nesamone, nes tik istatymai ir gresiantis kalejimas dauguma zmoniu stabdo nuo zudimo.

omcikas

kai dar teise studijavau tai vienas beros kriminalistikos destytojas, kazka pasakojo ta linkme.. jog galimai busimi zuikai turi fiziniu bruozu is kuriu galima spresti apie ju polinki nusikalstamumui. Kokie tie bruozai tikrai nepamenu.. berods ilgi pirstai, kazkokia kakta isskirtine ir su nosim kazkas kitaip.. Kiek pamenu tai destytojas sake, jog tai buvo pastebeta tarp jau nuteistu recidevistu, kad nemazai ju turi tokiu paciu pasikartojanciu isvaizdos bruozu.. Nu zodziu ne kazka as cia pasakiau.. bet kad nepamenu tiksliai, kas ka sake pries 10 metu.. :)

Aukštyn