kažkas keisto.

Pradėjo Nieksas, sausio 28, 2012, 19:05:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Nieksas

Sveiki. Norėčiau papasakoti vieną atsitikimą. Taigi prieš kelis metus atostogavau pas tetą sode ir vieną  vakarą žiūrėjau futbolo pasaulio čempionato pusfinalį jį rodė vėlai vakare taigi po jo ėjau miegoti.Tačiau mane pažadino keisti garsai.Aišku aš iš pradžių maniau kad teta ar šuo vaikšto virtuvėje. tad į juos nekreipiau dėmesio ir bandžiau užmigti. Tačiau jie nesiliovė o vis pasikartodami girdėjosi. Taigi aš nuėjau pažiūrėti ką ten kas daro bet nieko neradau o žingsniai nustojo girdėtis.
Tada nesusipratęs ėjau toliau miegoti.Tačiau jie vėl prasidėjo.Tada jau pagalvojau kad kažkas negerai ir vėl nuėjau į virtuvę bei tada jie trumpam liovėsi. Paskui pagalvojau gal teta ar šuo viršuje vaikšto taigi nuėjau pažiūrėti bet jie miegojo. Tada išsigandęs ėjau į apačią ir kas blogiausia kad man nulipus ir grįžus į kambarį man pasigirdo kad kažkas dar garsiau pradėjo vaikščioti. Tačiau bandydamas greičiau pratempti tą naktį aš nuėjau miegoti apie 2nakties (dar pažiūrėjau į laikrody) bet užmigau tik kažkur puse 4 nes paskutinį kartą žiūrėjau į laikrody apie po 3 ir kas blogiausia kad tie žingsniai girdėjosi iki tol kol užmigau. Dar rytą tetos klausiau ar ji negirdėjo nieko tai sakė ne bei klausiau ar buvo nakty kur vaikščiojusi sakė buvo bet po 12h kažur.

RoxiO

Ar tai tikrai buvo žingsnių garsas? Negalėjo būti, pavyzdžiui, koks vėjo stumdomo daikto garsas iš lauko?

mastyrukas

Citata iš: RoxiO  sausio 28, 2012, 20:28:53
Ar tai tikrai buvo žingsnių garsas? Negalėjo būti, pavyzdžiui, koks vėjo stumdomo daikto garsas iš lauko?


Ha, man panasiai yra buve. Koridoriaus ir virtuves langai praviri (vasara, naktis), virtuveje kede su placia atrama nugarai. Galbut buvo grindys nelabai lygios, ar kokia 'siemka' po kedes koja, zodziu, lengvas vejelis- ir kede barkst barkst dauzosi ant pusiausvyros... Tada ir as prisiminiau poterius :D

Ieva

#3
sausio 28, 2012, 21:06:52 Redagavimas: sausio 28, 2012, 22:09:23 by Ieva
Man irgi buvo panašiai. Vieną vakarą buvau pas tetą. Jai kažkas paskambino ir ji išėjo kalbėti telefonu į virtuvę ir užsidarė duris. O aš likau kambary. Ji gyvena viena, tik laiko šunį. Ir tada buvo toks garsas kaip kažkas klibintų durų rankeną. Aš nuėjau pažiūrėti,bet niekas jos neklibino. Tada grįžau į kambarį, bet tas garsas nesiliovė. Šuo buvo kambarį su manimi. Jaučiausi nejaukiai. Po kiek laiko atėjo teta. Aš jos paklausiau ar ji nieko negirdėjo, sakė, kad negirdėjo. Taip ir nesupratau kas ten buvo.

Teroras

Sode buvai tik tu su teta?

Benamis

Ar gerai diena jauteisi? Buvai pailsejes, issimiegojes?

unco

Man irgi nutiko kai kas keisto.


Nakvojau sodyboje, kuri tiesiogiai yra "in the middle of nowhere" , tiesiog vidury miškų. Vienintelis sodybos gyvūnas, katinas, susirangė gale mano kojų. Ilgai negalėjau užmigti, todėl tiesiog naktinėjau ir skaičiau senas knygas. Staiga pasigirdo keistas girgždėjimas, lyg žingsniai, katinas iš kart pastatė ausis. Esmė ta, kad garsas sklido iš ten kur esu aš, o ne iš kito kambario.  Katinas  pasišiaušė, aš į jį įsikniaubiau ir visą naktį nemiegojau, keisti garsai mano kambary kartojosi kas dešimt minučių.

Kitą vakarą, su prožektorium pasišviečiant ėjau ruoštis dar vienai nemigo nakčiai ir pašviečiau į savo langą kur... sužibėjo dvi žebenkšties, kopiančios pavėsinės stogeliu ir lendančios į skylę virš mano lango, akys. Taip ir baigėsi mano fantazijos apie kadaise čia mirusių žmonių vėles, bildukus, serijinius žudikus ir demonus.  :(

Anomalija

Citata iš: unco  sausio 29, 2012, 00:30:36
Taip ir baigėsi mano fantazijos apie kadaise čia mirusių žmonių vėles, bildukus, serijinius žudikus ir demonus.  :(


Ir tas nusivylimo atodūsis... ;D

Nieksas

bet problema tame , jog pas mane jokios durys negirgždėjo o tas garsas sklido būtent iš virtuvės kur durys buvo uždarytos.

RoxiO

Citata iš: Nieksas  sausio 29, 2012, 10:37:36
bet problema tame , jog pas mane jokios durys negirgždėjo o tas garsas sklido būtent iš virtuvės kur durys buvo uždarytos.

Tame name yra kasnors mirę? (Seneliai, buvę namo šeimininkai, ect.)

Nieksas

Nu, kad ne.

RoxiO

Nu tada net neįsivaizduoju kas čia gali būti :D

Daividas

Na kad visi tai visi:


ne per seniausiai, prieš mėnesį, ėjau vėlai miegoti. Buvo gera programa per televizorių. Filmas po filmo, ir visi geri. Buvo šeštadienis, tad sakau nereikia į mokyklą, tėvų nėra, tai ir panaktinėsiu. Na jau filmai baigėsi, nieko nebeliko ką žiūrėt ir nuėjau miegot. buvo kažkur 2:30 nakties. Ir taip gulėdamas ramiai, pasinėręs į svajonių pasaulį pradėjau užmiginėt. ;D Bet nieko panašaus. Iš niekur nieko, pasigirdo kažkokie žingsniai palėpėje. Pirmiausia, tai per kūną nubėgo šiurpuliukai, ir net kvapą užgniaužė. Viskas tęsėsi maždaug 10 minučių. Ištiesų, buvo baisu, nes buvau vienas namie, o vėlai miegoti retai kada eidavau. Visada apie 12 valandą. Vėliausiai, 1 nakties. Užmigau kažkur apie 3 valandą, kai jau buvo tylu, ramu.

Nieksas

Malonu girdėti , kad taip buvo ne man vienam. Turbūt ten nebuvo nieko neįprasto
ar tai , ko šiuolaikinis mokslas dar nežino.

indigo

Na man taip nebuve bet buve truputeli kraupiau kai buvau mazas gal 4metuku buvau nuvazeves pas motciute buvo jau gan velus vakaras gulejau lovoi ir staiga atcisukus i langa pamaciau 2 raudonas akis is pradziu i jas isiziurejau ir pamaciau mergina ji siek tiek buvo panasi i ragana svarbiausiai kad ja as maciau visa nakti nesvarbu kiek kartu as bandziau neziureti bet atcisukus ji stovedavo ten tuomet irgi nemiegojau visa nakti o ryte jos jau nebebuvo

Aukštyn